wilmablogghund

Alla inlägg den 9 april 2021

Av Wilma Border collie - 9 april 2021 18:02

Hämtade Basse i morse, regnade och blåste massor. Vi hann i alla fall med en del trevlig morgonlek innan vi åkte hem till mej. Käkade frukost och funderade på om vi skulle till nån ny trevlig skog idag.

 

Äsch! Blev ingen skjuts idag inte. Hörde att det blåste för mycket och av och till så försökte det regna. Ni kan faktiskt ha en lugn dag sa hon som inget begriper. Spanade av Heden. alldeles övergivet överallt. Såg varken hundar eller människor.

 

Kollade ett par bra spanträd. Tänkte att med tur så skulle det blåsa ner en social Ekorre som kanske skulle vilja umgås med två ensamma hundar. Fanns inga Ekorrar hemma.

 

Gick till skidbacken för där kändes blåsten mindre. Passade på att leka i konstsnön. Den håller på och försvinner så det var bäst att passa på.

 

Nä Basse vet du nu är inte konstsnön rullvänlig längre. Den är alldeles blöt och mjuk, jag vill ha den frusen på är den perfekt att rulla i.

 

Fast den är okej att äta. tänk vad bra det vore om den fanns på sommaren när det är ovädershetta.

 

Hade en diskussion om vad vi skulle hitta på nu. Tillvaron kändes bra trist.

 

Gick vidare och kollade stugorna som Basse hyr ut. Nä ingen Terra i stugan och inga andra heller. Synd om oss, enligt matte tar det ett tag innan det bor några här.

 

Men ostbjörken blommade! Kändes som dagens höjdpunkt, vi städade noga bort alla spår av blommor.

 

Styrkta av ostblommorna så skulle vi hitta på nåt. Jag har faktiskt bra spanställen här så kanske att vi skulle kunna hitta en eller flera trevliga Ekorrar.

 

Ja, ja vi kommer. Vi tyckte faktiskt att det rörde dej i ett känt Ekorrträd men det var visst bara blåsten. Begriper inte var alla Ekorrar tagit vägen.

 

Blev fångar för det kom människor vi inte känner. Enligt matte så kanske de inte alls ville umgås med Malmköpings ensammaste hundar. Kollade ett ställe där Stenmurklorna brukar vakna tidigt, fanns inga spår av såna.

 

Nu är det vår för Fläderbuskarna har fått små löv. Snart är det nog grönt överallt.

 

Här har det minsann gått en hund vi känner. Men det är tur att jag har snabba reaktioner för sekunden efter denna bild skulle Basse lämna en hälsning och hade jag inte varit så snabb hade den hamnat på mitt huvud.

 

Gick genom Tråkskogen, den var lika tråkig som vanligt. Kom människor så vi var fångar, det händer att vi träffar nån av våra kompisar men inte ens det. Alldeles hundbefriat överallt.

 

En gång fanns det skidspår i skogen, detta är allt som finns kvar av det. Lite konstsnö men lika oanvändbar som den i skidbacken.

 

Jodå det finns flera hundar, men inte var de ute inte. Vi lämnade hälsningar och nu höll Basse ordning på benlyftandet.

 

Om Basse samlar saker i pälsen? Enligt honom bra att ha enligt matte fullkomligt onödigt så hon rensar. Vaddå, pinnar och grankvistar kan säkert fylla nån funktion.

 

På väg hem igen. Kollade om stenarna fortfarande ger ger godis och jodå det gör de. Perfekt.

Gick hem, ute började det storma ännu värre och ibland regnade det eller haglade.

Eftermiddagsrundan då gällde det att inte blåsa bort för då var det ännu värre.

I morgon är det äntligen lördag igen, var många månader sen sist. Hoppas det kommer många kompisar som vill lek och mingla.



Presentation

Fråga mig

5 besvarade frågor

Omröstning

Nu har jag bloggat i 1 år. Tycker ni att jag ska fortsätta?
 Ja fortsätt
 Nej tråkiga byracka du skulle aldrig börjat
 Gör som du vill, jag tänker inte läsa här igen

Kalender

Ti On To Fr
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30
<<< April 2021 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Gästbok


Ovido - Quiz & Flashcards