wilmablogghund

Alla inlägg den 20 mars 2021

Av Wilma Border collie - 20 mars 2021 17:47

Tråkrunda i morse, alltså sån där ensam eftersom Basse inte ska hämtas på lördagar, mycket korkat enligt mej.

Gick hem och passade dörren i flera veckor innan matte behagade anse att det var dags.

 

Om hon nångång kunde lära sej att vara lite snabbare så skulle jag inte missa en massa. Hittade minsann Basse tillsammans med en ny hund på sitt första besök. Mycket trevlig tjej som matte tror heter Skrållan, men så förvirrad som hon är så kan det vara nåt helt annat.

 

Så kom det en till som inte varit sen hon var liten valp. Mycket trevligt, blev en massa skoj lek och annat trevligt hundumgänge. Alltså precis som det ska vara.

 

Labrador Alice kom för ännu har hon lyckats undgå att hamna i Hormonhäxefängelset. Vi hade djupa samtal om hur vi ska lösa detta att slippa fängelset när vi doftar utsökt. Fast vad vi kom fram till det håller vi för oss själva.

 

Perfekt det har kommit ännu fler kompisar. Massor med mingel och trevliga hundsamtal blandat med lek.

 

Men ännu en ny hund en liten Corgievalp på fem månader som heter Majken. Självklart hälsade vi ordentligt och berättade en massa viktigt. Först var hon lite avvaktande men efter några minuter så lekte hon med oss som om hon alltid varit med.

 

Basse berättade att han gillar Corgies och om allt han och Jenna brukar göra.

 

Tänk vid Sigges människor hade det varit ett lokalt regn som innehöll godis. Vi städade väldigt noga.

 

Ännu mer lek, vi har så skoj hela tiden. Gäller att hinna med så mycket som möjligt för vilken sekund som helst kan människorna hitta på dumheter om att åka hem.

 

Syns dåligt men en boll blir kastad och den ska minsann jag ha. Jag lyckades ta den inna de andra som skulle ha samma boll.

 

Ja vi svälter, vi har inte ätit nåt sen förra lördagen. Behöver verkligen nåt eftersom vi ska orka leka mera. Tur att det finns människor som begriper våra behov.

 

Äsch! Korkade påhitt!! Alla har släpats i väg av sina människor och Basse är fångad av matte för han ska passa sitt hus. Dumheter, när ska människor begripa att vi behöver leka hela dagen och inte bara den där kvarten som de påstår är timmar.

Åkte hem, käkade och sov.

Så blev det dags för eftermiddagsrunda, inställd på en vanlig tråkig sådan men.................

 

Jag är på campingen, där brukar jag inte gå på eftermiddagsrunda och dessutom är det vägen till Moha och Troys husvagn. Men jag kan väl inte ha sån tur att de kommit hit eller??

 

Är detta verkligen möjligt? Det är inte övergivet längre.

 

Otroligt de är ÄNTLIGEN här!! Alltså vi har inte träffats på så många evigheter att det hunnit gå många, många hundliv sen sist. Först så hamnade jag i Hormonhäxefängelset och då får jag inte träffa Troy och sen var det för mycket vinter. Vi blev lika glada alla tre.

Ännu bättre när jag kollade runt en del så hittade jag gamla ben som marinerats under vintern. Supergott!!

 

Matte som av nån märklig anledning visste att de var här hade tagit med torkade kaninöron till oss. Delikatess enligt Moha och Troy.

 

Tackade självklart deras matte för att hon och deras husse haft den goda smaken att skjutsa hit dom. Vi behöver träffas ofta och mycket. Ska aldrig dröja en massa hundliv mellan gångerna.

 

Troy han ville gärna ha ett av de där vintermarinerade benen, men jag berättade att det var mitt. Vi hundar hade massor med viktiga saker att prata om. Lyssnade en del på människornas tråkprat, osannolikt nog hörde vi en del vettiga saker. Tydligen så kommer vi att träffas mycket oftare nu och vi hörde talas om en massa trevliga saker framöver. Bara att hoppas att människorna verkligen gör allt det där de pratade om för då väntar mycket skoj för oss.

 

Moha och Troymatte har nån maskin som kan brodera. Titta vad jag fick! Fast matte påstår att det var hon som fick det, var det inte alls, syns att det tillhör mej.

 

Slut på allt trevligt igen, men jag hörde att Moha och Troy kommer på hundträffen i morgon. Sa åt dom att hålla ordning på sina människor så de verkligen blir skjutsade till träffen.

Blir säkert en mycket bra hundträff i morgon också.

Presentation

Fråga mig

5 besvarade frågor

Omröstning

Nu har jag bloggat i 1 år. Tycker ni att jag ska fortsätta?
 Ja fortsätt
 Nej tråkiga byracka du skulle aldrig börjat
 Gör som du vill, jag tänker inte läsa här igen

Kalender

Ti On To Fr
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31
<<< Mars 2021 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Gästbok


Ovido - Quiz & Flashcards