wilmablogghund

Alla inlägg den 5 mars 2021

Av Wilma Border collie - 5 mars 2021 17:57

Har haft en fullkomligt bedrövlig dag. Inte hade saker ändrats under natten inte, nädå jag skulle vara ensam och övergiven.

Eländig tråkrunda på morgonen, hem och hade tråkigt.

Skulle ut och åka, tänkte att det kanske skulle bli bra.

 

Hamnade i Flen. Sist jag var här hade jag Basse med mej och det var massor med snö. Hittade omgående dofter efter andra hundar, tänkte att med tur skulle jag träffa nån trevlig.

 

Hade jag haft Basse eller Jenna med mej så skulle de blivit helt galna. För titta här isen håller på och dör på Kungens sjö. Den där Kungen bor i bland i huset uppe på kullen.

 

Den här bänken brukar vara bra, alltså provade jag. Jodå den gav godis i dag också. Spanade efter hundar eller människor men det var alldeles övergivet.

 

Tydligen ska människor som går där göra en massa övningar. Vifta till kungen? Jo jag viftade på svansen men enligt matte var inte kungen hemma så det hade jag inget för.

 

Fortsatte hittade mer spår av andra hundar men det var alldeles ödsligt överallt. Om det varit rätt tid på året så skulle jag ha kunnat jobba en del som svamphund men det finns inga där nu.

 

Provade ett par stockar i brist på bättre sysselsättningar. Bra stockar de gav godis.

 

Kollade mera en hittade inget av intresse och matte hade svåra hallucinationer och pratade om ett det blåste runt djupfrysta huggormar. Såg inga nånstans.

 

Tillbaka i min bil. Fick höra att nu skulle livet bli så bra för jag skulle få shoppa. Om jag vetat vad som skulle hända hade jag antingen rymt eller tagit hand om ratten och kört hem.

 

Jo det här blir säkert bra, hörde talas om att det skulle handlas mer smarriga revben.

 

Började som vanligt med att stjäla provsmaka lösgodiset. Kollade av en massa annat, jag fyller snart år så det börjar vara dags att fundera på present.

 

Käk skulle också handlas för enligt matte var det nästan slut. Begriper inte serveras nästan aldrig sånt hemma så hur kan det ta slut? Kollade av sortimentet, finns många sorter och alla verkar utsökta för hungrig hund.

 Sen skulle det hämtas såna där revben och då var katastrofen ett faktum.

 

Glöm att jag följer med!! Jag ska ha mina tassar i behåll!! Hemska falska opålitlga matte sa hämta revben i frysen inte att jag skulle hundnappas för tassamputation!! Jag har växt fast i golvet och dessutom vägen jag 10 ton och är orubblig.

 

Katastrof!! Personalen i Grisöronaffären har superkrafter och släpade iväg mej mot den hemska tortyren som väntade. Tro inte att matte gjorde minsta försök att rädda mej. Nädå hon brydde sej inte alls, borde säljas billigt på Blocket.

 

Flera dagar senare...........här kommer jag på mina blodiga benstumpar. Alla tassar av amputerade utan bedövning och jag kan knappt röra mej. Struntade till och med i lösgodiset och då är det illa.

Den där ondsinta häxan som kallar sej för matte påstod att nu har jag korta fina klor. Jag har inga klor alls eftersom jag inte har några tassar kvar!!

 

Jag kämpade och tänk trots att jag bara har benstumpar lyckades jag nå shoppinggodiset. Att det ser ut som om jag har tassar beror på att matte har manipulerat bilden.

 

Svimmade av ansträngningen. Tro inte att nån människa försökte hjälpa en avsvimmad hund inte. Nädå de pratade bara en massa tråk!!

Tänk om jag hade haft mina kompisar med mej, de skulle säkert ha skyddat och hjälpt mej. Kanske hade jag klarat mej helt från amputationen då.

Haltade ut till min bil och åkte hem. Inte fick jag nåt revben heller, nä de ska användas sen enligt den där jag bor ihop med.

Såg över mina stackars stumpar väl medveten om att det tar många månader inna jag har fungerande tassar igen.

Haltade ut på eftermiddagsrunda, tänkte att med tur skulle jag möta nån som skulle kunna trösta mej. Nä det blev en sån där tråkrunda.

I morgon är det lördag och hundträff. Om jag haft tassarna kvar skulle jag ha lekt och minglat och en massa annat skoj. Får väl titta på när alla andra roar sej och jag vet att mina kompisar kommer att ha medlidande.


Presentation

Fråga mig

5 besvarade frågor

Omröstning

Nu har jag bloggat i 1 år. Tycker ni att jag ska fortsätta?
 Ja fortsätt
 Nej tråkiga byracka du skulle aldrig börjat
 Gör som du vill, jag tänker inte läsa här igen

Kalender

Ti On To Fr
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31
<<< Mars 2021 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Gästbok


Ovido - Quiz & Flashcards