wilmablogghund

Alla inlägg den 26 april 2020

Av Wilma Border collie - 26 april 2020 17:56

Inledde dagen med ensam tråkrunda och sen den vanliga evighetslånga väntan på att få åka.

 

Hej Basse! Det var länge sen, för alla hundar vet att igår det var flera månader sen. Nu ska vi ha skoj i väntan på fler kompisar.

 

Lekte massor med ett par såna där kampleksaker. Ni ser väl att Basse gör sitt bästa för att komma över det som tilhör mej. Han misslyckades.

 

Matte höll på med tråk, alltså sånt här ta bilder på knoppar i Bigarråträdet. Fullkomligt ointressant om träden tänker blomma.

 

Så kom Bassehusse och hade idéer om att jag skulle posera för nån bild.

https://www.facebook.com/groups/168050027264079/ den här länken går till vår Facebookgrupp Hundar i Malmköping. Där finns resultatet en superfin 3D bild på mej. Behöver inte prata så mycket om att matte stod och viftade med osttuben för att få mej att titta å rätt håll.

 

Struntar i att vara fotomodell för nu kommer minsann Moha och Troy. Måste hälsa ordentligt på dom, vi har inte setts på många evigheter.

 

Nästan samtidigt kom lille Fido och Inez. Fido han har utsett Basse till sin idol och gillar att leka med honom.

 

Massa skoj kräver energi så Troy, Moha, Fido och Basse kollade om Bassehusse hade nåt gott. Det fanns och jag som var upptagen med nåt annat höll på att missa utdelningen.

 

Det kommer nån mer, bäst att kolla så vi kan hälsa välkommen ordentligt.

 

Trevligt Jenna kom i dag också, men hon snodde en leksak som jag nog borde ha haft. Försökte överlista henne men gav upp. Ja, ja vi kommer att få många chanser att kämpa om saker och när Jenna minst anar då kommer jag att slå till.

 

Moha var inte på lekhumör idag så hon minglade mest runt och kollade vad vi andra gjorde.

 

Basse, Troy och Fido hade nåt viktigt samtal oss hanhundar emellan. Tror vi tikar har viktigare saker att avhandla.

 

Ta fram godiset! Ser du inte att Gungun svälter?? Tänkte att om Gungun tiggde så skulle matte inte märka att jag också snodde åt mej välbehövlig energi.

 

Försökte med en räddningsinsats också. Moha och Troy skulle gå hem vilket vi ansåg vara fullkomligt onödigt. Tänkte att vi med förenade krafter skulle lyckas få deras matte på andra tankar. Tyvärr så misslyckades vi, måste prata ihop oss om hur vi ska hjälpa kompisar som mot sin vilja släpas hem.

 

Var Hunden på täppan lek mellan Basse, Tilly och Fido. Vet inte vem som vann, men Basse ser ut som om han svimmat så det var nog Tilly eller Fido.

Sen försvann alla och människorna pratade om att Basse kanske skulle hänga med mej idag. Men sen bestämde hans husse att han skulle vara hemma. Alltså blev jag ensam.

 

På väg hem så hamnade jag hos Astor, Asta, Sara och Mette för matte skulle lämna nåt. Trevligt att träffa dom igen, men jag var trött så jag orkade inte leka. Men det gick bra att umgås i alla fall.

 

Lilla Sara som bara är valp gjorde allt för att få leka med mej. Men jag tyckte att det var bättre att prata med deras ena husse. Det är som bekant aldrig nån som klappar mej.

Lyssnade på en massa mänskligt tråkprat fast jag hörde nåt som lät väldigt bra. Tydligen är det shopping på gång i min allra bästa affär inom snar framtid.

Åkte hem och sov medan matte gjorde tråk.

Trist ensam eftermiddagsrunda, men i morgon är det vanlig Bassedag igen och vi ska hitta på nåt.

Presentation

Fråga mig

5 besvarade frågor

Omröstning

Nu har jag bloggat i 1 år. Tycker ni att jag ska fortsätta?
 Ja fortsätt
 Nej tråkiga byracka du skulle aldrig börjat
 Gör som du vill, jag tänker inte läsa här igen

Kalender

Ti On To Fr
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30
<<< April 2020 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Gästbok


Ovido - Quiz & Flashcards