wilmablogghund

Alla inlägg den 11 april 2020

Av Wilma Border collie - 11 april 2020 17:57

Lördag och det innebär alltid att det är dags för kompisar. Passade dörren i nån vecka efter morognrundan innan de långsamma matte ansåg att det var dags att åka.

 

Ser ni pricken mitt i bilden, jag är minsann efterlängtad för det är Basse som sitter och väntar på min ankomst.

 

Hade som vanligt en massa att prata om eftersom vi inte setts sen i går. Så planerade vi för en massa lek innan det kom flera.

 

Hann inte börja innan Kazper kom. Trevligt för det var ett tag sen sist så vi hade en del viktigt att prata om.

 

Det kommer flera, bästa att kolla vem som kommer. Alla är alltid välkomna.

 

Efter att ha hälsat på Mikko med vidhängande matte så kollade vi om Chess husse möjligen hade nåt godis till oss. Vi hade tur och fick så vi skulle orka roa oss.

 

Jaha Mikko tycker du att vi ska leka en stund? Blev en massa skoj lek.

 

Fast sen hittade jag bollen, bäst att ta den innan nån annan kommer över den. Som han som jagar mej och tror att han ska lyckas sno den. Nån gång borde han lära sej att det inte går att sno saker från mej.

 

Jag fick ha bollen just då för Basse, Kazper och Sigge hade nån viktig oss hanar emellan diskussion.

 

Moha och Troy kom också. Troy var mest upptagen med att för söka ragga på Chess och Inez så honom belv det bara skitbilder på idag. Moha minglade i alla fall runt och pratade med oss andra.

 

Det tar på krafterna att ha en massa skoj. Kazper ser alldeles slut ut, men han hämtade sej snabbt och sen var det full fart igen.

 

Mer lek och skoj. Basse har ett gott öga till leonberger Peggy. Han har bra smak för hon är väldigt skoj att umgås med.

 

Dvärgschanuzer Mezzo kom också en stund. Trevligt med fler men vi blev inte så många idag som människorna trodde att vi skulle bli.

 

Äsch jag vet minsann vad som är på gång. Basse och Sigge har nån avslutande lek för sej och flera har redan åkte hem. Vi måste göra nåt åt tiden så vi får leka längre än en kvart.

 

Äsch! Jag är ensam, ingen Basse som skulle med idag, fick bara hjälpa till så han följde med sin husse in i huset. Enligt matte skulle jag åka och göra nåt.

 

Hamnade här, det är en del av ett jättestort lager till den jättestora affären i Sparreholm. Här brukar jag vara två gånger om året.

 

Rottis Helgas supersnälla bilmekarhusse såg till att min bil fick sina sommarskor. För nu ska det inte vara risk för halka och sånt onödigt längre.

Åkte hem, käkade lunch och sov.

 

Eftermiddagsrunda och jag vet att matte har nåt som jag ska ha. Frågan är bara om hon tänker kasta i dag eller om ett par månader.

 

Jo hon kastade min boll. Hade massor med skoj med den. Här tränar jag på att kasta runt med den utan att den slår mej i skallen.

 

Så har lekt länge med bollen. Som avslutning är det mysigt att ligga och snutta på snöret. Var så där märkligt dött och övergivet ute nu också.

Gick hem och var bara hemma en liten stund innan jag skulle ut igen.

Då hittade jag Ann Marie och Kasper på min gata, matte hade nåt som de skulle ha. Umgicks en stund och hörde att Kasper nog ska komma i morgon och roa sej. Tror det blir en bra söndag.


Presentation

Fråga mig

5 besvarade frågor

Omröstning

Nu har jag bloggat i 1 år. Tycker ni att jag ska fortsätta?
 Ja fortsätt
 Nej tråkiga byracka du skulle aldrig börjat
 Gör som du vill, jag tänker inte läsa här igen

Kalender

Ti On To Fr
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30
<<< April 2020 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Gästbok


Ovido - Quiz & Flashcards