wilmablogghund

Alla inlägg den 16 januari 2021

Av Wilma Border collie - 16 januari 2021 18:03

Blev väldigt bra i går kväll. Bassehusse ringde och frågade om Basse kunde få sova kvar hos mej. Så klart han fick göra det, jag gillar att ha nattsällskap. Vi hade lite fredagsmys med goda ben och en del brottning.

Vaknade i morse och matte påstod att hon sett oss sova tätt tillsammans i natt.

Gick på morgonrunda, missar tyvärr morgonbuset på grund av koppel men det skulle vi kunna ta igen senare.

Hem käkade frukost och väntade i några veckor på att det skulle bli dags att gå hem till Basse för veckans höjdpunkt,

 

Så efter några veckors väntan så behagade den långsamma människan anse att det var dags för oss att gå.

 

Direkt när vi kom så träffade vi en ny hund som skulle vara med. Enliten Mastiffvalp som heter Ingrid, hon behöver träffa fler hundar att leka med och socialisera. Är alldeles perfekt att komma på hundträff då. Basse tog på sej att berätta om vad vi brukar göra och andra viktiga saker som nya hundar behöver känna till.

 

Men bakom min svans hände det minsann saker. Kom två valpar till Rex och Diva som också behöver träffa andra hundar. Insåg att det skulle bli väldigt bra idag med nya kompisar. Alltid trevligt att visa hur skoj vi har.

 

Jag kollade så Basse uppförde sej med Ingrid och Diva. Det gjorde han var valparna som försökte gräva ner varandra i diket bara.

 

Fast ibland var det tryggast hos husse. Inte lätt att vara liten valp när allt är nytt. Men det släppte fort, alla vi hundar är snälla och tar alltid hand om nykomlingarna.

 

Kom fler och fler hundar och alla ville hälsa på de nya. Lite läskigt tyckte Rex och Diva först, men det gick över snabbt.

 

 

Vi blev många hundar idag så massor med trevligt mingel och en massa lek. Här diskuterar jag, Rozzo, Fido Tilly och Mikko en massa viktiga hundsaker.

 

Diva vågade kolla av saker på egen tass och Labrador Alice hade koll på henne. Hörde att hon också delade med sej av en massa bra tips.

 

Ingrid hon gjorde sej ordentligt bekant med mej. Vi hade bra samtal och jag berättade också en massa viktigt som alla valpar bör känna till.

 

Självklart en massa skoj flockspring också. Desto fler vi är desto roligare blir de. Detta är en sån där viktig sak som valpar behöver känna till.

 

Detta är också viktigt, kolla om nån människa möjligen har nån hand i en ficka. Eftersom vi alla svälter gäller det att försöka komma över en eller annan godisbit så vi orkar med allt viktigt.

 

Ingrid hon utsåg Diva till sin favorit så det blev en massa lek mellan dom. Rozzo tog på sej lite polisroll, bra för det är inte alltid jag hinner med det,

 

Labrador Alice hon gjorde sitt bästa för att gräva ner Mikko. Fast hon lyckades aldrig det är inte tillräckligt mycket snö ännu.

 

Åh, snälla Siggehusse har du nåt att bjuda på? Vi är så hungriga, hade tur och fick godis.

 

Diva och Rexmatte var snäll och kastade bollen åt oss. Bra då blev det mer spring och lek, Tyvärr förlorade jag mot Sigge, men jag kan leka med den fler gånger och man kan visst inte alltid vinna.

 

Basse han hade en massa samtal med Rex, troligen nåt sånt där oss hanar emellansamtal. Lyssnade inte, hanar kan behöva få prata ensamma ibland.

 

Nån har tappat en massa godis. Sånt ska inte ligga på backen, alltså städade vi mycket noga. Bara det att nu började hundar släpas till sina bilar igen. Det där korkade mänskliga påhittet om att dags att sluta för idag. Måste skicka människorna på kurs i tidsuppfattning, vi hade nyss börjat!

 

Äsch! Basse är insläppt i sitt hus och jag ska hem till tråkhemma. Ensam och övergiven, enligt matte inget synd om mej för hemma har jag matte och katterna och dessutom hade jag och Basse hängt ett dygn tillsammans.

Käkade lunch och sov.

Gick på eftermiddagsrunda. Träffade Rotis Helgas husse som jag utföra den där operationen på min bil. Delarna som ska transplanteras har inte kommit så jag får klara mej utan bilen ett tag till. Men sen ska den bli frisk och pigg igen.

Nu ska jag vila mej i form för i morgon är det dags för kompisar igen. Ser franm emot en lika bra dag med en massa skoj.

Presentation

Fråga mig

5 besvarade frågor

Omröstning

Nu har jag bloggat i 1 år. Tycker ni att jag ska fortsätta?
 Ja fortsätt
 Nej tråkiga byracka du skulle aldrig börjat
 Gör som du vill, jag tänker inte läsa här igen

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
<<< Januari 2021 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Gästbok


Ovido - Quiz & Flashcards