wilmablogghund

Alla inlägg den 2 april 2023

Av Wilma Border collie - 2 april 2023 18:06

Vanliga eländiga morgonrutinen med smaklös tråkfrukost och lika trist morgonrunda. Mycket bättre med vardagar när jag har sällskap av Basse.

Passade dörren i flera veckor också, innan matte behagade locka ihop det som skulle med och ansåg att det var dags. Jag fick åka med Ineztaxi idag också.

 

Framme, Basse kom och mötte . Gratulerade honom ordentligt eftersom han fyller 4 år idag. Vi hundar måste gratuleras rejält när vi fyller.

 

Matte har varit och lagt undan hans presenter så vi delade på lite födelsedagsost. Fyller man år får man ost, det är en hundlig rättighet.

 

Väntan på att det kommer fler kompisar som vill gratulera allra bästa Basse.

 

Alice kom och Rottis Kajsa, mycket trevligt.

 

Den här taxkillen (som den där förvirrade självklart glömt namnet på) kom. Var länge sen han var med. Nyligen miste han sin andra taxkompis och livet har varit konstigt för honom sen dess. Andra hundar har inte varit nån favorit.

 

Efter att jha kollat in ett tag hittade han Fido och kom på att han minsann är en bra kompis och i lagom storlek. De hade en massa skoj.

 

Fast vi andra kom på att Fidomatte minsann hade gott godis och vi svälte allihopa. Förstår inte varför människorna pratade om ljugande hundar, vi ljuger aldrig, vi är väldigt ärliga.

 

Pudel Raska kom, hon har inte heller varit på länge. Hon och Poppie hade en massa skoj, både gillar att springa fort och mycket.

 

Bara för att Basse fyller år så var det en del trevliga godisregn. Städade självklart bort allt. Inget får förfaras.

 

Lille taxen han skaffade en ny hobby. Jag är en stor och stark tax och gillar minsann att skrämma rottisar. Han fick Kajsa att hoppa högt flera gånger till människornas oerhörda munterhet.

 

Men sen fortsatte han att leka med Fido. Tänk vilken nytta våra hundträffar gör för så många hundar. Nu kom han på att han kan leka med andra hundar fast hans stora förebild är på andra sidan regnbågsbron.

 

Samling kring osttuben. Går alldeles ypperligt att vara tre hundar om samma tub.

 

Mer trevligt mingel och bra hundsamtal blev det också.

 

Äsch!! Vadå släppa in Basse?? Kunde vi inte ha haft hundträff hela dagen?

 

Basse fick sin födelsedagspresent från mej och matte. Han blev nöjd och i morgon ska vi fira mer på vårt speciella sätt.


Hem, käkade lite och somnade.

Gick på eftermiddagsrunda. Först var jag hos vår allra bästa bilmeck som grejade med min bil. Sen gick jag en runda. Hade tur och fick Vivecas magiska fönster att öppna sej. Gott godis som vanligt.

Var hemma en stund, sen skulle matte ut.Inte utan mej inte!!

  

Titta här!! Jag sitter misann i mittbaksäte i min bil. Nu har bilen fått ny backspegel och det där som människorna trodde var fel i framvagnen visade sej vara en nybytt styrled som blivit krökt vid det där olycksaliga mötet med den aggressiva lilla varningsskylten som oprovocerat hoppade på min bil. Nu är den uträtad och ska få en ny framöver. Typ en gång bytte min bil styrled två gånger.

 

Titta Pelle Peugeot på min gata, precis där han ska stå och i morgon ska jag och Basse ut och åka med honom.

Blir nog ordning i tillvaron igen.


Presentation

Fråga mig

5 besvarade frågor

Omröstning

Nu har jag bloggat i 1 år. Tycker ni att jag ska fortsätta?
 Ja fortsätt
 Nej tråkiga byracka du skulle aldrig börjat
 Gör som du vill, jag tänker inte läsa här igen

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
<<< April 2023 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Gästbok


Ovido - Quiz & Flashcards