wilmablogghund

Alla inlägg den 15 april 2023

Av Wilma Border collie - 15 april 2023 17:44

Blev så där bra igår igen. Basse och Nisse fick sova kvar en natt till. Uppskattar verkligen när det där hund och  katthotellet är öppet. Jag och Basse hade en trevlig kväll, gick på kvällsrunda och sov gott tillsammans hela natten.

I morse käkade vi god frukost, bara det att slippa smaklös tråkfruksot en lördag, är stor i min värld. Ut påen trevlig morgonrunda. Så slapp jag passa dörren också,

 

Kattvalparna efter sin hotellfrukost. Nisse sover gott alldeles omedveten om att han inom ett par minuter ska hamna i transportburen och åka hem.

 

Så framme och Basse är fullt upptagen med att kolla vad som hänt under hans frånvaro. Gäller att ha ordning på reviret.

 

Där kommer minsann Fido och Inez, det verkar finnas gott om hundhotell för Inez har bott hos Fido, fast det var visst bara en natt.

 

Vi lekte en del på vägen, bäst att passa på.

 

Bassehusse kom ut så Basse berättade för honom om vad vi gjort medan Basse bodde hos mej. Himla bra detta att Basse får bo med mej ibland.

 

Nu kommer det flera hundar. Blir bra detta och fint väder brukar innebära att det är många som kommer.

 

Bassehusse grejade med nåt och så var vattnet igång vid våran lekplats. Fidomatte kollade att det rann och Basse som är vattenexpert kollade att hon verkligen gjorde rätt. Vi vet att människor ofta är ganska opålitliga eller slarvar men Fidomatte fick godkänt.

Bra då kan nog våran plaskdamm också fyllas vid tillfälle.

 

Precis som det ska var en lördag en massa trevligt hundmingel, lek ocjh bra hunddiskussioner. Vi har det väldigt bra som får uppleva detta.

 

Detta är Louie och hans matte. Nu kan jag berätta, matte var vetat länge och sen visset Louiematte och matte med de teg. Ni vet den där engelska versionen av boken det är Louiematte som jobbat med översättningen av manuset. Nu är det klart, var bara nåt enda ord som det var oklarheter med men det löste de idag. Spännande tider väntar nu.

 

Rottis Kajsa och corgien (som den förvirrade glömt namnet på) hoppades på vatten i plaskdammen. Ska fixas inom snar framtid enligt matte.

 

Tänkte att Bassehusse kanske kände sej ensam eftersom både Basse och Nisse bott hos mej så vi höll honom sällskap en stund.

 

Moha och Troy kom också, väldigt trevligt. Nu kommer den där tiden när de ska bo mycket på campingen, bra eftersom vi har massor att ta igen efter deras fångenskap i Stockholm.

 

Vad jag gör? Jo jag skulle bara kolla hur insidan på ett flygplansdäck egentligen ser ut. Hittade lite gammalt vatten annars var det ganska ointressant men jag blev en erfarenhet rikare.

 

De flesta har redan lämnat, men Bassehusse ska göra nåt och Moha och Troy  gillar att åka fyrhjuling. Så de hängde på honom.

 

Människorna skulle fika och prata tråk. Moha och Troyhusse försökte ta fina bilder på Moha som istället bestämde sej för att hon skulle pussa ihjäl min matte. Tror inte det blev några bilder på det.

Vi lyssande på en massa tråkprat, tur stt vi var fyra hundar så vi kunde diskutera viktiga saker.

Åkte hem, kändes konstigt att varken ha Basse eller Nisse här.

Käkade lite och somnade.

Gick på eftermiddagsrunda, passerade Vivecas magiska fönster. Min egen kod se söt ut drägla och vifta mycket på svansen fungerar. Fönstret öppnades och jag fick gott godis.

I morgon är det dags för kompisar igen och vi ska övervaka att människorna gör rätt också. Hörde nåt om att bygga upp vår lekplats efter vintern.


Presentation

Fråga mig

5 besvarade frågor

Omröstning

Nu har jag bloggat i 1 år. Tycker ni att jag ska fortsätta?
 Ja fortsätt
 Nej tråkiga byracka du skulle aldrig börjat
 Gör som du vill, jag tänker inte läsa här igen

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
<<< April 2023 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Gästbok


Ovido - Quiz & Flashcards