wilmablogghund

Alla inlägg den 20 mars 2022

Av Wilma Border collie - 20 mars 2022 17:59

Vanliga trista morgonrutinerna följt av passa dörren i flera veckor.

 

Hej Basse trevligt att träffas igen för i går det var väldigt länge sen sist.

 

Trevligt nästan direkt kom det fler kompisar. Sånt uppskattas alltid.

 

I bland har Alice en liten kompis som heter Frasse med sej. Han och Inez hade nåt viktigt samtal om hundsaker. Alltid bra att kunna prata med andra hundar.

 

Kom ännu fler Dvärgschanuzer Messo som jag inte träffat på ganska länge.

 

Hade långa och mycket viktiga diskussioner med Alicehusse, han förstår hur eländigt ensam jag är och verkligen behöver sällskap och lite klappar.

 

Blev massor med hundar, människorna föröskte räkna. Men det är visst inte alldeles enkelt att räkna oss hörde nåt om att vi var 13 eller möjligen 14 hundar. Perfekt desto fler desto roligare. Taxen Zmulan som Alice hälsar på var på sitt andra besök, det förrra var för länge sen. Nu hade hon superskoj med oss alla.

 

Corgie Majken kom också. hon gillde taxarna, det var tre stycken såna idag.

 

Alice berättade för Majkens matte att hon hade inte fått nån frukost och för övrigt fick hon nog ingen middag igår heller. Hon hade framgång och fick en del energi.

 

Det pågick ett långt taxrejs med inslag av en corgie och en MAS. Väldigt skoj hade de, vi bryr oss inte om ras, bara det är schyssta kompisar så röjer vi loss tillsammans.

 

Här syns de två förklädda taxarna Basse och Majken. Fast taxarna var snabbare.

 

Livet är underbart när man har kompisar att roa sej med. Tänk de stackars hundar som aldrig får röja loss med en massa kompisar som vi får göra.

 

Jag fick låna Majkens långa lia eftersom jag enligt matte inte är pålitlig utan drar på förbjudna äventyr hemma hos Basse. Bra lena för jag kunde röra mej och hade trevliga diskussioner med taxarna. Hörde att jag ska få en sån lina att använda till jag kommer på bättre tankar.

 

Hoppsan lilla Zmulan verkade alldeles utslagen. Det tar på krafterna att ha massor med skoj med en massa kompisar.

 

Trevligt, nån hade tappat en massa godis på marken. Vi städade noga. Gäller att komma över det som går att äta när tillfälle finns.

 

Varmt och soligt så det gick åt mycket vatten. Man blir törstig av en massa lek och de få godissmulor som vi kommer över.

 

Nu är det bäst att hålla sej framme. Det börjar hittas på dumheter om åka hem och det gäller att komma över lite ätbart så vi klarar oss till nästa helg. För ingen av oss får nån mat hemma.

 

Basse viskade en massa hundliga hemligheter  i Fidos öra. Jag hörde, men det stannar självklart hos mej.

 

Slut på det roliga. Basse har intagit sin låda och ska åka fyrhjuling med sin husse, vi andra vi ska hem till ensamhet, svält och elände. Det är väldigt långt till nästa vecka.

Hemma så somnade jag, enligt matte pratade jag i sömnen. Gjorde jag absolut inte!! Jag är minsann tyst när jag sover till skillnad från henne som för liv hela nätterna och stör min nattsömn.

Gick på eftermiddagsrunda.

Träffade Rottis Helgas matte och lyssnade på mänskligt tråkprat i många evigheter. Gick en runda träffade inga jag känner.

I morgon är det måndag vilket innebär ordning i tillvaron, hämta Basse på morgonrundan och sen ska vi få åka till en längesen skog. Blir säkert en perfekt måndag.


Presentation

Fråga mig

5 besvarade frågor

Omröstning

Nu har jag bloggat i 1 år. Tycker ni att jag ska fortsätta?
 Ja fortsätt
 Nej tråkiga byracka du skulle aldrig börjat
 Gör som du vill, jag tänker inte läsa här igen

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 31
<<< Mars 2022 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Gästbok


Ovido - Quiz & Flashcards