wilmablogghund

Direktlänk till inlägg 11 oktober 2023

Regn, blåst och shopping

Av Wilma Border collie - 11 oktober 2023 18:14

Den där planerade skogen kom vi inte till idag heller.

Blåste massor och försökte regna.

Hämtade Basse och hörde att vi skulle göra annat.

Göra annat bestod av att åka till Flen.

 

Suuuck nu har vi passat bilen i flera veckor medan matte handlade tråk. Varit oroliga för att hon skulle gå hopplöst vilse och dessutom handla upp alla pengar. Sånt tar på krafterna.

 

Hamnade på kungens marker. Kollade vad som hänt sen sist.

 

Perfekt, komonsteren har gått hem till monsterhuset så vi kunde gå vår bra runda.

 


Basse han planerade för bad. Fick inte bada.

 

Jag provade stenar. Bra stenar för de gav godis.

 

Tack snälla kungen! Tänk att han har ekar som har ostblommor! Vi städade noga bort alla spår av såna. Måste kolla mer nästa gång om han har fler träd som blommar.

 

Kollade en massa dofter också, det hade gått många hundar vi inte känner här.

 

Till Basses stora lycka var hagen där han kan tågspana också befriad från komonster och det kom flera tåg. Han har lite märkliga intressen ibland.

 

Provade vår bra bänk. Tänk den gav ost idag, perfekt eftersom det inte fanns några svampar att jobba med.

 

Här utsätts Basse för olaga hot mot oskyldig hund. Han fick höra att om du ger dej ut och badar får du inte shoppa.

Nåt om att dymgsura hundar inte alls ska shoppa.

 

Att han aldrig lär sej, det är och förblir förbjudet att planera att hoppa från bron!

 

Ser ni där borta på andra sidan vägen? Det är minsann en komonsterfälla. Där fångar de in dom när de ska hem till monsterhuset. Är troligen monsterbefriat där också nu.

Hamnade i bilen.

 

Så äntligen i våran favoritbutik för nödvändig shopping. Var flera månader sen sist. Enligt matte bara ett par veckor sen, men hon har ingen tidsuppfattning.

Lösgodiset lika utsökt som vanligt.

 

Benexperten Basse kollade nogaa alla goda tuggben. Finns massor.

 

Nu blir det spännande. Vi ska till frysen där revbenen bor. Den står på vägen till det där hemska stället där tassamputering utförs. Jag brukar tvärvägra ett par gånger efter amputering. Men idag följde jag med och valde ut en påse med läckra revben. Eftersom svampen håller på och tar slut så beöver vi ha såna hemma om vi ska ut och spåra och njuta av såna i skogarna.

Träffade tjejen som utförde amputeringen eller om det var kloklippning sist. Jag hälsade artigt, indåg att hon är inte farlig. Enligt matte väldigt högt betyg eftersom jag varit livrädd.

 

Ja tack vi vill ha shoppinggodis! Kolla Basses tunga, det är alldeles utsökt det vi bjuds på. Hörde nån fråga om vi skulle ha mera av nånting. Snålmatte sa nej och pratade om välfyllda förråd hemma. Vi beöver alltid mer och ännu större förråd. För övrigt är det extremt snål tilldelning.

Åkte hem med våra inköp. Självklart försvann de in i dunkla oåtkomliga skåp! Det är våra saker som vi shoppat som vi bör ha fri tillgång till!

Gick på eftermiddagsrunda, blåste ännu värre och försökte regna. Passade biblioteket, bevakade magiska fönstret. Fick inte alls gå dit Hörde nåt om att vi kan inte hänga där och tigga varje dag. Kan vi visst det!!






 

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Wilma Border collie - Söndag 12 maj 18:01

Efter att ha klarat av morgonrutinerna så var det dags att åka.   Liftaren låg på sin vanliga plats, men skulle inte ha ligt, han har lite märkliga idéer ibland. Han kom hem efter en stund. Vi hjälptes åt att spana efter kompisar. Det kom ...

Av Wilma Border collie - Lördag 11 maj 17:56

Blev tydligen sommar på en gång. Klarade av mina ensamma morgonrutiner och väntade i veckor innan vi skulle åka.   På plats och vi har stenkoll på om det är kompisar på väg.   Jodå det kom ett gäng, enligt matte som fortfarande inte kan r...

Av Wilma Border collie - Fredag 10 maj 18:05

Hämtade upp Basse som väntade på sin vanliga liftarplats. Hörde att vi skulle åka och jobba på vår etapp. Ännu bättre var stopp på torget och Moha och Troys bil kom.   Så framme och här hade de minsann varit ute och gått. Ingen undgår våra nos...

Av Wilma Border collie - Torsdag 9 maj 18:07

Röd dag, alltså ensam morgonrunda och tråkfrukost. Men sådan dagar innebär hundträff. Liftaren var på vägen när vi kom, men bestämde sej för att springa hem på egen tass.   Min gris, den ska ingen annan ha så lika bra att ta reda på den på e...

Av Wilma Border collie - Onsdag 8 maj 18:04

Basse skulle ha sovmorgon i morse. Alltså belv det ensam morgonrunda och och trist frukost. Åkte och hämtade Basse, Nisse vägrade gå ut eftersom det regnade. Basse följde med. Så skulle matte till hotellet för fortfarande ska det strösslas ut en ...

Presentation

Fråga mig

5 besvarade frågor

Omröstning

Nu har jag bloggat i 1 år. Tycker ni att jag ska fortsätta?
 Ja fortsätt
 Nej tråkiga byracka du skulle aldrig börjat
 Gör som du vill, jag tänker inte läsa här igen

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 31
<<< Oktober 2023 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Gästbok


Ovido - Quiz & Flashcards