wilmablogghund

Alla inlägg den 29 september 2020

Av Wilma Border collie - 29 september 2020 16:28

Hämtade som vanligt Basse i morse och klarade av våra viktiga morgonrutiner.

Var hemm ett tag innan det var dags att hämta Jenna. Sen åkte vi och såg till att Terra och människorna packade in sej i Terras bil.

 

Detta blir perfekt, här var det länge sen jag var. Varken Terra, Jenna eller Basse har varit med här. Alltså skulle det finnas massor att visa dom.

 

Så nu är vi äntligen på fria tassar och jaf´g kan visa alla viktiga saker. För övrigt hade jag hur mycket som helst att göra med att kolla allt som hänt under min ganska långa frånvaro.

 

Det försökte faktiskt falla lite svampvatten men det var mest som fuktig luft och enligt människorna är skogen magiskt vacker där. Vi hundar hade massor med annnat viktigt för oss än att titta på skogen.

 

En bit är det spänger väldigt länge. Här ska det egentligen vara en massa trevligt vatten men det hade självklart Vattentjuven hittat och stulit.

 

Jag glömmer aldrig, till skillnad från kroniskt förvirrade människor. Den här stenen brukar ge godis. Det gjorde den i dag också.

 

Basse och Jenna de provade pinnar, många Pinnkamper blev det. Alla slutade oavgjort eftersom det var sån där usel kvalitet på dom.

 

Fortsatte genom skogen, vi hade tassarna överfulla hela tiden. Blev massor för Jenna, Terra och Basse eftersom de aldrig varit här.

 

Hörru, vi VET att våra mackor ligger i din korg. Vi är fikasugna så se till att ta fram dom till oss!!

 

Basse han tog sin och gick och åt i lite avskildhet. Jennas försvann på de vanliga två sekunderna och jag smällde snabbt i mej min också.

 

Alldeles säkert att det inte finns fler mackor?? Jag och Jenna har nämligen inget minne av att vi fått några. Enligt matte så var vi antingen dementa eller så ljög vi för vi hade visst fått varsin. 

 

Får vi inte mer skogsfika av de snåla människorna så får vi väl leka i stället då. Försökte förkalara för Basse att det är synnerligen oartigt att försöka ägna sej åt kast med Terra. Han var helt oförstående.

 

Det är faktiskt ännu värre att ägna sej åt att kasta Border collie i backen!!!! Fast jag är van vid påhitten och brukar hämnas.

 

Nå.............. det är så att vi hundar har en massa att göra och de där människorna verkar som om de har all tid i världen.

 

Syns inte så bra på bilden men det satt ett gäng Karl Johan och det var visst de som orsakade det mänskliga stoppet.

 

Lyckades få Ann Marie att begripa att vi behövde godis eftersom vår energi höll på att sina helt.

 

Jag och Terra hittade en mycket spännande doft som vi diskuterade länge.

 

Sen kollade Jenna också av den. Det var otroligt intressant där-

 

Bakom oss så plockade madde några Sandsoppar medan Ann Marie vilade.

 

Basse han gick verkligen in för det där att kasta Terra i backen. Men som medlem av vår flock så får man stå ut med sånt. De hade väldigt skoj.

 

Fortsatte och hela tiden hade vi massor att göra, kolla alla viktiga saker, undersöka en massa och hålla koll på människorna.

 

Service i den skogen för om en människa blir trött så finns det en stol att sitta i. Såg ingen människa som provade den.

 

Jaha timmarna har gått fort, vi är nära bilarna och har blivit fångar.

 

Va?? Skulle flockarnas Flock vara trötta? Absolut inte, bilden ljuger eller är manipulerad av matte. Vi ligger aldrig nånsin så här utslagna. Fast ingen av oss begriper hur vi helt plötsligt var tillbaka hemma igen utan att vi märkte att vi åkte.

Lämnade hem Jenna och hem till mej där vi somnade.

Nu ska jag och Basse snart åka till Terra. Hennes sista kväll här så vi ska umgås en del innan det är dags för ehnne att åka hem i morgon.


Presentation

Fråga mig

5 besvarade frågor

Omröstning

Nu har jag bloggat i 1 år. Tycker ni att jag ska fortsätta?
 Ja fortsätt
 Nej tråkiga byracka du skulle aldrig börjat
 Gör som du vill, jag tänker inte läsa här igen

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30
<<< September 2020 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Gästbok


Ovido - Quiz & Flashcards