wilmablogghund

Alla inlägg den 27 september 2020

Av Wilma Border collie - 27 september 2020 18:22

I går kväll så skulle jag tillbaka till Terra igen,

 

Perfekt för Malin hade minsann utdelning av smarrig korv till behövande hundar. Vi behöver alltid korv, får sån alldeles för sällan.

 

Sen var alla människor i Basses uterum och käkade igen. Vu hundar åt goda tuggben och jag och Basse körde lite kvällsbus. Dessutom hade Ann Marie dykt upp.

Sen var det dags att åka hem och sova så jag skulle orka med nästa dag.

Blev idag, träffade Rocky på min morgonrunda. Mycket trevligt.

 

Så där tillbaka vid stugorna och Basse kom och mötte mej. Mycket trevligt nu ska vi kolla om Terra och människorna är vakna och redo för skogen.

 

Malin skulle inte med till skogen för hon skulle åka alla många tusen mil hem till det där Jämtland igen. Vi sa hej då till henne och önskade en bra resa för nu tar det ett år tills vi ses igen.

 

När jag och Basse skulle gå till min bil så träffade vi Gungun och Inez, de skulle minsann på hundträff de. Men vi får vänta tills nästa helg. Träffade Berner Alice också mycket trevligt. Kommer att ha mycket att prata om nästa helg eftersom det blir ett tag sen vi var med.

Åkte och en skog var planerad, men där hade dte stannat bilar och en massa människor på väg in i den. Alltså ändrade sej matte.

 

 I stället så hamnade vi på min Sörmlandsledsetapp. Var ett tag sen sist så matte skulle kolla Skärmskydd och en del annat. Var fångar först eftersom det kanske var människor vid skärmskyddet. Det var vandrare där så det blev en massa mänskligt tråkprat.

 

Så på fria tassar så nu ska vi kolla en massa viktigt, leka och ägna oss åt trevliga hundsaker.

 

Så jag har bestämt att vi ska gå min bra runda. Här har jag en hel del trevligt  och Terra har varit med här så hon kände igen sej.

 

Basse han berättade en massa för Terra. Han är ju min assistent som fyrbentetappledare så Terra fick veta massor med viktigt av honom. Vi måste hålla våra kompisar väldigt välinformerade.

 

Detta är enligt Basse viktigt, balansövningarna på trädstammen, men det är bara han som utför dom. Vi tikar ägnar oss inte åt sånt. Väntar mer på den gången han kommer att trilla i sjön.

 

Drog igång en del skoj lek istället. Man kan aldrig leka för mycket.

 

Hittade en skoj pinne, dessutom hade den god bark.

 

Nä du Basse den där var faktiskt min!!

 

Körde en mycket skoj dragkamp om ett mindre träd istället. Blev oavgjort eftersom människorna gick och inte lät oss avsluta i lugn och ro. Behöver uppfostra människorna bättre.

 

Madde lyckades hitta lite Champinjoner men det var tämligen dött i den skogen. Behövs en massa mer svampvatten.

 

Basse gick och pratade med Stengubben. Han vakar över skogen när inte vi är där så det är bäst att hålla sej väl med honom och höra så det inte hänt nåt olämpligt.

 

Jaha dags att gå till skärmskyddet igen och vi har hört att det är trevliga saker på gång.

 

Viktiga skogsfikat. Människorna åt en massa som vi borde ha fått.

 

Vi fick självklart vi också. Skogsfika är mycket viktigt.

Sen var det dags att gå till bilarna och åka hem. Jag och Basse somnade gott när vi kom hem och matte försökte hålla sej vaken.

När det var dags för eftermiddagsrunda var vi och hälsade på Terra med människor en stund. Fast matte höll på att somna stående så det blev ett ganska kort besök.

Nu har Basse blivit hämtad och jag ska vila mej i form.

I morgon är vi Flocken och då ska vi visa Terra och människorna en skog som Terra inte har varit i och det är längesen vi var där.





Presentation

Fråga mig

5 besvarade frågor

Omröstning

Nu har jag bloggat i 1 år. Tycker ni att jag ska fortsätta?
 Ja fortsätt
 Nej tråkiga byracka du skulle aldrig börjat
 Gör som du vill, jag tänker inte läsa här igen

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30
<<< September 2020 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Gästbok


Ovido - Quiz & Flashcards