wilmablogghund

Alla inlägg den 15 september 2020

Av Wilma Border collie - 15 september 2020 18:11

I dag blev vi hela Flocken igen och dessutom skulle vi göra nåt. Visst vi har alltid en massa att pyssla med som varierar från dag till dag.

När alla morgonrutiner var avklarade så hämtade vi Jenna och åkte.

 

Trevligt vi är i Engelska skogen och matte valde att inte köra in utan vi skulle gå. Bra eftersom vi säkert skulle ha en massa att kolla.

 

Så på fria tasssar, vet faktiskt inte varför Jenna ansåg att Basse inte skulle vara på vägen. Kollade om jag behövde göra ett polisingripande, men de löste det utan inblandning från mej.

 

Så ordningen är återställd och vi kan ta itu med allt viktigt.. Sist åkte vi bil så det var väldigt mycket att kolla av överallt.

 

Som detta, mycket viktigt enligt vattenkontrollanterna Basse och Jenna. Men Vattentjuven har hittat bäcken så det var uselt med vatten i den.

 

Äsch! Blev fångar en stund eftersom det kom människor i skogen, hörde nåt om att det inte är alla som vill träffa tre ensamma och sällskapssjuka hundar.

 

Här borde det synas tre hundar, men vi hade inte tid att vänta på den där långsamma människan som aldrig kommer. Vi hade bråttom.

 

Vi visste minsann att våra engelska vänner var kvar så vi hade bråttom. Hittade Chris på en gång och pratade en massa med honom.

 

Människorna fikar och pratar en massa tråk. Jenna var väldigt fikasugen, hon hade inte fått nåt att äta på månader sa hon.

 

Det gick alldeles utmärkt att få lite fika. Vi syns inte, eller ju lite av min nos syns mellan Chris och Reidun. Vi hittade nämligen en perfekt servering där.

 

Basse han tänkte visa vilken mästare han är på att gräva upp sork, men fick inte hålla på med det heller. Enligt matte ska det inte göras en massa nya gropar.

 

I stället så belv det en massa jaktlekar med Jenna. Människorna forsatte att prata tråk.

 

Visade den där skoj leken där jag spelar död och sen när Basse minst anar det så flyger jag upp och anfaller. Den är väldigt rolig.

 

Sen var det dags att säj hej då. Nu åker de hem igen till det där England och vi hörde hur människorna önskade varandra trevlig vinter!! Fast enligt samma människor är det snart vår igen och då kommer de tillbaka. Förhoppningsvis så har det korkade viruset slutat härja då så de kan var här som vanligt. Blev väldigt kort i år.

 

Nå ska du komma eller? Vi har mer att göra i skogen förstår du.

 

Bara att gå mot bilen igen. Kollade mer och såg en del svamp, men den skulle inte plockas. Nåt om att plocka svamp här det gör vi när vi tittar till huset. För de som finns nu får Chris och Reidun plocka.

 

Och där drog Basse iväg på nåt han inte skulle göra. Men Jenna Skvallerbytta hade stenkoll på var han var och vad han gjorde. Ingenting undgår henne.

 

Dessutom hade Jenna åsikter om den där olovliga avvikelsen . Bäst för Basse att lyda.

 

Ha, ha, ha där kan han gå som fånge. Blev ytterligare ett par otillåtna rundor, jag och Jenna vi skötte oss och fick vara på fria tassar.

 

Fast sen slutade vi också som fångar, var nära bilen och stora vägen.

Åkte hem, lämnade Jenna och hem till mej för lite lunch och slappa ett tag.

 

Eftermiddagsrunda. Nu kom den där patétuben vi fick av Rottis Helgas matte fram. Basse skulle träna på att inte alls bry sej om människovalpar som sparkade boll. Gick utmärkt.

 

Kan väl hända att jag struntade i människovalparna men tänk om smaken försämrats sen i går. Alltså såg jag till att sno åt mej en del. Den var lika utsökt god i dag.

Gick en händelselös runda utan att träffa några vi känner.

I morgon är vi Flocken igen, får se vad vi hittar på då.

Presentation

Fråga mig

5 besvarade frågor

Omröstning

Nu har jag bloggat i 1 år. Tycker ni att jag ska fortsätta?
 Ja fortsätt
 Nej tråkiga byracka du skulle aldrig börjat
 Gör som du vill, jag tänker inte läsa här igen

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30
<<< September 2020 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Gästbok


Ovido - Quiz & Flashcards