wilmablogghund

Alla inlägg den 29 juni 2021

Av Wilma Border collie - 29 juni 2021 17:52

Börjad ialla fall bra, åkte och hämtade Basse och sen vidare för att hämta upp Alice alltså en alldeles perfekt morgon enligt mej.

Hem till mej för gemensam frukost, men då började matte prata en massa dumheter. Typ passa på och njut nu för nu ska Alice ha semester och det dröjer TRE veckor innan ni ses igen. Dumheter!! Semester är ett mycket korkat påhitt, vi hundar behöver aldrig semester. Förresten tre veckor, vi som har koll på tideräkningen vet att det kommer att ta minst 30 år innan vi ses igen. Vi ska alltid vara Flocken och helst hänga med Moha och Troy också.

Sen skulle vi till skogen innan det blev alldeles ovädershett

 

Jaha det här blir nog bra, var länge sen vi var här men så hade vi och matte skilda åsikter. Vi ville gå en trevlig väg som skymtar bakom Alice, där har vi en benskatt gömd och annat skoj. Matte vägrade och påstod att det skulle bli alldeles för ovädershett för den rundan idag, den ska vi ta när det är finare väder alltså svalt och trevligt.

 

Ja, ja den här vägen var okej eftersom vi inte har gått den på länge.  Hade massor att kolla av.

 

Svamphundarna  har ett mycket viktigt möte över en Finluden stensopp. Fyndet måste diskuteras noga och vi var ganska övertygade om att matte skulle döma ut sen som för gammal. Fast vi var rörande överns om att denna bord ge oss välbehövlig lön för vårt hårda slit

 

Jodå osten kom självklart fram. Hon skulle bara våga fuska med detta.

 

Bara för att Alice ska ha semester i trettio år så fick hon extra lön. Hon måste ha nåt positivt att minnas när hon inte får hänga med oss i alla våra skogar.

 

Flämt! Nu har ovädret slagit till på allvar, alldeles kvavt och inne i skogen fanns det knappt luft. Var nog tur att vi inte gick den där rundan som vi tänkte. Hade inte fungerat i detta väder.

 

Skulle lämna skogen men Alice och Basse  tog vägen genom en bäck som undgått Vattentjuven.

 

Ut i solen för att slippa myggen som ansåg att svamphundar var deras favoritföda. Bar det att i stället så dök de eländiga bromsarna upp och anföll stackars Alice. Bitska djur det där som gärna sliter stora köttstycken från oskyldiga hundar. matte försökte skrämma bort dom från Alice, hade de suttit på matte hade de gått en omedelbar död tillmötes, men det går inte att slå ihjäl dom som sitter på Alice.

 

Alice blev mutad eftersom matte jagade bort bromsar från henne hela tiden.

 

Va ? Smutron, nä det är jag inte alls säker på att jag äter. Märklig muta trodde att det var nåt godare. Provsmakade ett och spottade ut.

 

Nä jag tror jag ligger här och inväntar bättre väder, det är för ovädershett för allt.

 

Ja Basse jag vet det var nåt där inne, men du vet det är för hett så vi struntar i vad det nu var.

 

Basse han är en pålitlig kompis han. Finns det vatten så hittar han det.. Mycket gott och välbehövligt var det.

Skjutsade hem Alice och hörde fortfarande påhitten om trettio års semester. Hon kommer att ha glömt oss när semestern är slut.

Gick på en het och kvav eftermiddagsrunda, men vi hade så tur att vi träffade Jenna och Hennes mormor Valdis. Mycket trevligt med hundligt umgänge en stund.

I morgon är det jag och Basse får se vad vi ska fördriva tiden med.


Presentation

Fråga mig

5 besvarade frågor

Omröstning

Nu har jag bloggat i 1 år. Tycker ni att jag ska fortsätta?
 Ja fortsätt
 Nej tråkiga byracka du skulle aldrig börjat
 Gör som du vill, jag tänker inte läsa här igen

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30
<<< Juni 2021 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Gästbok


Ovido - Quiz & Flashcards