wilmablogghund

Direktlänk till inlägg 21 februari 2024

Dragit runt lite planlöst

Av Wilma Border collie - Onsdag 21 feb 18:12

Kändes konstigt att sova utan Basse, sover bättre när vi är två.

Skulle gå på morgonrunda. I hallen stod matte med två kopple och funderade på varför inte Basse kom!! Alltså den där förvirrade är inte tillräknelig. Basse flyttade hem igår.

Gick ut för en ensam tråkrunda. Såg Rune på håll igen. Kände för att snacka med honom. Fick inte, vadå jag var ensam och lite hundprat är aldrig fel. Eländiga koppel och fängelse.

Hem käkade tråkfrukost.

 

Så där Basse är hämtad. Långt där borta går det en hund. Enligt fångvaktaren ingen som vi skulle bry oss om. Hörde nåt om att det kanske var en hane som är förbjuden.

 

Hamnade vid campingen. Basse hittade snö att rulla i. Men nu försvinner den snabbt.

 

Sån där dimma som försöker stjäla allt idag igen.

 

Nu är det nog slut på isrejssäsongen. Isen håller på och släpper från land och ute på sjön är det bara glansis med vatten på.

 

Basse han hade planer. Glöm sa fångvaktaren. Du ska INTE bada!!

 

Spårvägen hade kommit fram igen. Skönt med grus under tassarna, vill inte ha mer snö och is nu.

 

Människor brukar prata om tappade skruvar när de gör konstiga saker. Underar om denna tillhör den förvirrade matte. Rejääl sak minst två decimeter lång. Enligt matte tillhör den spårvägen, jag och Basse vi tror nåt annat vi.

 

Fick passa en stolpe på spårvägen. Vet precis vad det innebär.

 

Sen fick vi leta. Hittade utsökt innehåll från en frysstädningspåse. Tyvärr som fångar, men varg har setts nära så av säkerhetsskäl. Städade mycket noga, finns inget kvar.

 

Gick in i skogen. Där framme är en av våra lekplatser. Men där var det fullt med snö och vara på fria tassar gick bort på grund av varg plus att Basse spanade och vädrade väl mycket.

 

Okej, jag är Hormonhäxa, men lite svamphundsjobb är aldrig fel.

 

Föds mer små vinterskivlingar. Kanske kan jobba mera framöver.

 

Gick spårvägen tillbaka igen. Matte pratar om vargarna och att vi inte ska ta några risker. Men hon glömde de hundätande hästmonstren, Titta på detta som försöker ta sej ut ur berget. Opålitliga är de.

 

Jaha nu ska Basse träna igen för framför oss finns läskiga bron.

 

Så inga problem idag heller. Ostbelöning på andra sidan, bra med gallerbro som ger ost. Borde gå här mnga gånger varje dag.

Åkte hem, käkade lite och somnade gott.

Ut på eftermiddagsrunda, försökte regna och det var alldeles övergivet överallt. Inte fick vi gå till magiska fönstret heller.

Blev alltså en tråkrunda.

I morgon har matte nån plan för en länge sen runda, hoppas den blir av.



 

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Wilma Border collie - Lördag 27 april 17:59

I går blev det ingen blogg eftersom det inte gick att komma in här. Men vi gjorde inte så mycket, kom en massa äcklig snö som sen blev regn. Var en sväng i skidbacken bara, hade fredagsmys och lite sånt. Idag är det äntligen lördag. och alltså dags...

Av Wilma Border collie - Torsdag 25 april 18:01

Skulle hämta Basse inför skogsrundan.   Titta! Premiär för i år att åka nedanför skidbacken. Det finns en del snö kvar i backen om vi skulle drabbas av akuta behov av rull i konstsnö. Basse var mycket nöjd eftersom han befann sej på vanliga li...

Av Wilma Border collie - Onsdag 24 april 18:07

Hämtade Basse efter morgonrutinerna. Idag såg matte skillnad på bilnyckel och bajspåsar, får vara glad för det lilla.   Så var liftarsäsongen inledd. Basse var på vägen vid sin vanliga liftarplats och blev så glad när taxi anlände.   Skulle...

Av Wilma Border collie - Tisdag 23 april 18:05

Tur att jag och matte var ensamma när jag gick ut på min morgonrunda. Satte mej, la en hög. Matte skulle plocka upp den. Jo visst, hon stod som ett fån och stirrade på bilnyckeln!! Det är viss skillnad på den och nummer två påsar. Alltså denna förv...

Av Wilma Border collie - Måndag 22 april 17:58

Isande kallt är det fortfarande. Skulle hämta Basse så skulle vi hitta på nåt. Blev rörigt. Basse blev väldigt upprörd över något och drog, tog tid att få tag på honom, för detta något skulle minsann skällas ut och det mycket och länge. Samtidigt...

Presentation

Fråga mig

5 besvarade frågor

Omröstning

Nu har jag bloggat i 1 år. Tycker ni att jag ska fortsätta?
 Ja fortsätt
 Nej tråkiga byracka du skulle aldrig börjat
 Gör som du vill, jag tänker inte läsa här igen

Kalender

Ti On To Fr
      1 2 3 4
5
6 7 8 9 10 11
12 13
14
15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29
<<< Februari 2024 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Gästbok


Ovido - Quiz & Flashcards