wilmablogghund

Direktlänk till inlägg 13 april 2024

En massa trevligt mingel

Av Wilma Border collie - Lördag 13 april 17:53

Lördag och alltså mingeldags igen.

Klarade av morgonrutinerna och passade dörren.

 

Precis när jag kom till Basse så kom det en ny hund. 

Alltid trevligt med nya kompisar.

Han presenterade sej som Buster och ville gärna lära känna nya hundar. Då är vi perfekta.

Här hälsar han på Inez som kom ihop med Fido och hans matte.

 

Sen kom det massor med andra hundar. Den där förvirrade hade ingen som helst koll på hur många vi var men runt tio till tolv stycken tror hon.

 

Lille Buster brukar träffa en labrador så när Stjärnhovs Sigge kom utsåg han honom till sin favorit men han minglade och pratade med oss allihopa. Mycket trevlig var han.

 

Så värsta bästa överraskningen. Inezmatte är minsann utsläppt från fångenskapen hos människoveterinärerna på Sjuka huset. Ännu bättre hon hade minsann pannkakor med till oss! Alicehusse var snäll och assisterade med utdelning. De var alldeles utsökt goda, precis vad vi behövde, ingen av oss har glömt pannkakstaxin under vintern. Vi åt massor.

 

Massor med spring och lek blev det. Buster han jagade Stjärnhovs Sigge, mycket och fort.

 

Jag som börjar fundera på de där valparna jag inte fick, låg och deppade en stund. Tänk om jag fått ragga fritt för ett par månader sedan. Hörde att matte pratade om skendräktig och deppig, Ja,ja allt är hennes fel som höll mej i Hormonhäxefängelset.

 

Kom ännu en ny hund. Visst har hon ett namn men alla som känner matte vet hur det är med henne och namn. Det fastnar när någon slår in dom i skallen på henne. Hon var väldigt avvaktande först. Hennes husse berättade att hon är född i nåt som heter Grekland och hittad i skogen. Sen fick honn flytta med honom till någonstans ute i skogen och träffa andra hundar är bra. Vi hälsade försiktigt och varefter tiden gick så kopplade hon av och insåg att vi är ett vänligt och trevligt gäng. Nästa gång kommer hon säkert att vara en del av vår stora och trevliga gemenskap.

 

Jo Inezmatte, vi tänkte att du kanske har mera pannkakor till oss. Det var länge sen vi åt såna. Tyvärr hade hon inte mer med sej, men vi lyckades få annat godis i stället.

Minglade runt och hade trevligt.

 

Så började det regna, Vi hade tur, det var dags att åka hem så vi slapp drabbas av en massa allvarliga regnskador som tur var.

Hemma käkade jag min Dentastix, och somande gott.

Skulle på eftermiddagsrunda.

Då hade regnet dragit vidare och solen sken.

 

Titta vilka fina och moderna bussar vi har i Malmköping, eller egentligen var det spårvägen som var ute och luftade de gamla efter vintern. Ointressant enlig mej.

 

Detta är mycket bättre, titta längtansfullt på Magiska fönstret och tänk det öppnade sej. Fick gott godis och lyssnade på massor med tråkprat.

Nu ska jag vila mej i form för i morgon är det dags igen.



 

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Wilma Border collie - Måndag 29 april 18:15

Bra början på dagen för Basse blev levererad i morse. Perfekt med sällskap på morgonrundan och gemensam frukost. Började regna så rtt tag trodde matte att dagens plan bara var att ställa in. Regnet försvann, så planen höll. Trevligt här har vi...

Av Wilma Border collie - Söndag 28 april 17:50

Bättre väder idag. När jag var på morgonrunda så var det varmt och solen sken. Så passade jag dörren i flera veckor innan det var dags att åka. Passerade Basses liftarplats, men där var det tomt.   Hittade honom hemma så vi väntade tillsamma...

Av Wilma Border collie - Lördag 27 april 17:59

I går blev det ingen blogg eftersom det inte gick att komma in här. Men vi gjorde inte så mycket, kom en massa äcklig snö som sen blev regn. Var en sväng i skidbacken bara, hade fredagsmys och lite sånt. Idag är det äntligen lördag. och alltså dags...

Av Wilma Border collie - Torsdag 25 april 18:01

Skulle hämta Basse inför skogsrundan.   Titta! Premiär för i år att åka nedanför skidbacken. Det finns en del snö kvar i backen om vi skulle drabbas av akuta behov av rull i konstsnö. Basse var mycket nöjd eftersom han befann sej på vanliga li...

Av Wilma Border collie - Onsdag 24 april 18:07

Hämtade Basse efter morgonrutinerna. Idag såg matte skillnad på bilnyckel och bajspåsar, får vara glad för det lilla.   Så var liftarsäsongen inledd. Basse var på vägen vid sin vanliga liftarplats och blev så glad när taxi anlände.   Skulle...

Presentation

Fråga mig

5 besvarade frågor

Omröstning

Nu har jag bloggat i 1 år. Tycker ni att jag ska fortsätta?
 Ja fortsätt
 Nej tråkiga byracka du skulle aldrig börjat
 Gör som du vill, jag tänker inte läsa här igen

Kalender

Ti On To Fr
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25
26
27 28
29
30
<<< April 2024
>>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Gästbok


Ovido - Quiz & Flashcards