wilmablogghund

Direktlänk till inlägg 30 april 2019

Vi hittade kompisar

Av Wilma Border collie - 30 april 2019 18:03

Först hade matte nån plan om att jag och Jenna skulle få åka till en skog. Men sen ångrade hon sej. Den skogen ska vi visst ta en annan dag. Begriper inte varför människor alltid ska hålla på och ändra en massa bra saker.

 

Du Jenna det ser väldigt bra ut längre fram. Har vi nu en himla tur så...............

 

Vi hade tur. Träffade Myra, Gungun och lilla Pippi. Fast varför Jenna ser så underlig ut det är det ingen som vet hon var faktiskt överlycklig.

 

Ännu bättre människorna kom fram till att vi kunde ha sällskap och gå nånstans där vi kunde vara på fria tassar och leka. Jenna älskar att springa mycket och fort tillsammans med Myra så de roade sej verkligen.

 

Ännu finns det underbar konstgjord snö kvar i skidbacken. Jag och Gungun rullade massor i den. Skönt tt det är fler hundar som insett hur underbar den är. Jenna och Myra fortsatte att springa ch springa ännu mer.

 

Jag var också med och sprang en stund. Det är skoj detta att vara flera och kunna bilda en flock.

 

Titta det kommer minsann nån vi känner. Som de artiga hundar vi är så sprang vi självklart och hälsade.

 

Pippi hon smörade in sej ordentligt hos Tommy. Så klart man ska hålla sej väl med den som har världens bästa ställe för oss hundar.

 

Jodå, jag umgicks jag också. Men jag är alltid lite avvaktande när Tommy har sina märkliga maskiner med sej. Vet inte om han planerar att hundnappa mej genom att lura in mej i nån sån. Men ingen fara idag, vi bara umgicks innan han skulle åka vidare.

 

Jenna och Myra de fortsatte att ha en massa skoj i snön. Borde faktiskt vara snö här året runt för hundar som vill ha skoj.

 

Fast till slut var Myra trött hon låg alldeles utslagen och svalkade sej i snön.

 

Jaha slut på allt skoj med kompisarna. Vi skulle åt olika håll. Nu ska jag och Jenna hitta på nåt.

 

Varför, varför, varför?????? Denna skvallerbytta!!!!!!!

 

Alltså jag hade faktiskt span på en Ekorre. Om nu inte Jenna skvallrat och matte sett mej så hade jag kanske lyckats få kontakt med den.

 

Hade ett allvarligt samtal med henne. Jag anser att Jenna ska ha tystnadsplikt och absolut inte skvallra om var jag spanar Ekorrar. Jenna påstår att det är hennes jobb och hon får faktiskt beröm och godis av matte när hon visar var jag är. Tycker det vore bättre att hon hängde med på Ekorrspan istället för att jobba som skvallerbytta.

 

Gick vidare. lekte en del men det började bli väldigt varmt så det var skönt med en paus en liten stund.

 

Jenna har blivit superduktig på att hoppa upp på saker. Stenar slänger hon sej upp på som ingenting numer.

 

Gick genom Tråkskogen, men där blev vi fångar för det var en massa människovalpar ute och orienterade. Vi kunde säkert ha hjälpt som men enligt matte skulle de få vara ifred med sitt.

Lämnade hem Jenna och gick hem och sov.

 

Eftermiddagsrund och ibalnd är turen med oss. Fast det inte är torsdag så var tillfälliga Pryl 7an öppen. Perfekt eftersom vi behövde både godis och umgänge.

 

Men vad är detta???? Stängt?????? Vi som tänkte hälsa på och tigga godis. Elände.

 

Men sen var turen med oss, Vi träffade våran allra bästa godisutdelare. Så träffade vi faktiskt Susanne också och berättade om hur besvikna vi var över att affären var stängd,

I morgon blir det en bra dag. Vi är ett gäng hundar som ska träffas för sån där skoj lek och aktiveringsträff. Kommer att bli superbra.

Ha en bra Valborgskväll alla. Hoppas de låter bli att elda i ökentorkan och skjuta en massa korkade fyrverkerier. Jag ska ta det lugnt och ladda inför en massa skoj i morgon.


 

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Wilma Border collie - Tisdag 23 april 18:05

Tur att jag och matte var ensamma när jag gick ut på min morgonrunda. Satte mej, la en hög. Matte skulle plocka upp den. Jo visst, hon stod som ett fån och stirrade på bilnyckeln!! Det är viss skillnad på den och nummer två påsar. Alltså denna förv...

Av Wilma Border collie - Måndag 22 april 17:58

Isande kallt är det fortfarande. Skulle hämta Basse så skulle vi hitta på nåt. Blev rörigt. Basse blev väldigt upprörd över något och drog, tog tid att få tag på honom, för detta något skulle minsann skällas ut och det mycket och länge. Samtidigt...

Av Wilma Border collie - Söndag 21 april 17:56

Bara att inse, någon har stulit våren. Lika kallt idag och dessutom blåser det runt isbjörnar och pingviner. Efter att ha klarat av mina morgonrutiner så var det efter några veckors väntan dags att åka.   Jaha, där borta på gräset ligger Bas...

Av Wilma Border collie - Lördag 20 april 18:00

Någon har stulit våren för fortfarande är det kallt. Klarade av mina morognrutiner och passsade dörren i evigheter. Tur att jag har bra läkkött för idag hade benstumparna läkt, bara utväxten av tassarna som fattas. Den som ser tassar på bilderna me...

Av Wilma Border collie - Fredag 19 april 18:17

När jag var ute för sista kvällsrundan så snöade  det massor, fullkomligt onödigt. I morse var det mesta borta som tur var, men kallt. Hämtade Basse. Ingen skog idag, vi skulle till Flen. Först fick vi passa bilen medan matte handlade tråk. F...

Presentation

Fråga mig

5 besvarade frågor

Omröstning

Nu har jag bloggat i 1 år. Tycker ni att jag ska fortsätta?
 Ja fortsätt
 Nej tråkiga byracka du skulle aldrig börjat
 Gör som du vill, jag tänker inte läsa här igen

Kalender

Ti On To Fr
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30
<<< April 2019 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Gästbok


Ovido - Quiz & Flashcards