wilmablogghund

Direktlänk till inlägg 20 april 2019

Påskskoj med kompisarna

Av Wilma Border collie - 20 april 2019 17:50

Bra dag igen. Det är lördag och då är det dags för alla kompisar oavsett om det är påsk eller nån annan av människor uppfunnen helg.

Väntade som vanligt i veckor efter morgonrundan innan det var dags.

 

Ännu bättre jag fick Jenna med mej. Hennes matte jobbar så då fick hon hänga på. Jenna ska inte missa allt skoj bara för att hennes matte jobbar. Inledde med kapplöpning till gamla benet. Jag vann!!

 

Lekte en del med de där leksakerna. Hemma var jag totalt ointresserad av dom, men nu är de faktiskt skoj att leka med.

 

Jenna tränade balans på den där stora salngen. Lönande hon för hon fick godis för väl utfört arbete.

 

Det blev snabbt varmt. Men det här gamla däcket är toppenbra. Sval sand under det och skugga så jag svalkade mej där. Var väldigt skönt.

 

Det kommer nån, artiga som vi är så sprang vi genast och mötte.

 

Var Inez som kom. Bra vi blir i alla fall inte alldeles ensamma.

 

Strax efter så kom Borzoi Myra och Golden Mikko.

 

Jenna och Myra älskar att leka jaktlekar. Trots skillnaden i benlängd är de lika snabba båda två och Myra har i bland svårt att hinnan undan från supersnabba Jenna.

  

Pust! Vi är inte vana vid värmen, var tvugna att söka skugga en stund och samla nya krafter.

 

Vi blev ett helt gäng hundar. Människorna har lagt ner det där med att räkna oss. Men runt 20 stycken var vi visst idag. Bryr mej inte huvudsaken är att vi har skoj och det har vi alltid på våra träffar.

  Bamse han hittade en av leksakerna och hade en massa skoj med den. Bra att flera hundar har roligt med dom.

 

Jag och Mikko berättade för Tommy att vi har fullkomligt hemska mattar som aldrig någonsin bryr sej om oss. Han trodde på oss så det blev en massa umgänge.

 

En del minglade runt och diskuterade viktiga hundsaker.

 

En labrador var erbjuden att prova rutchkanan. Men jag hade informerat om att det går precis lika bra att springa bredvid. Alltså inget åka.

 

Finns minsann modiga hundar som vågar hoppa upp på däcket. Jag kanske ska göra det framöver. Funderar fortfarande.

 

Brottades en massa med Nikki. Men begriper inte varför matte envisas med att ta bilder när jag hamnat på rygg. Mina läsare kan tro att jag alltid förlorar alla matcher.

 

Jag och Jenna kollade huset som byggdes till Ossy förra sommaren då när det var ovädershett i evigheter. Var svalt och skönt där. Kanske ska använda det vid tillfälle.

 

Mer skoj. Jenna lekte med Nikki medan jag och Max roade oss.

 

Leka med Dalmatiner Tilly var ett tag sen så det gjorde vi också.

 

Så pratade vi en massa mer med Tommy också. För utan honom så hade vi inte haft dessa fak´ntastiska hundträffar och alla våra kompisar att röja loss med. Man ska inte ta någon för given så självklart visar vi hundar vår uppskattning.

 

Nu gick tiden för fort igen. Helt plötsligt så var det bara ja, Jenna och Mikko kvar. Varför går tiden alltid så snabbt när man har skoj? 

Alltså var det bara att tacka för idag och lämna hem Jenna till sej.

Jag åkte hem till mej och sov.

På eftermiddagsrundan så träffade jag en hund som jag inte sett sen förra året. Han bor i bland på campingen. Matte hade självklart glömt kameran hemma och naturligtvis glömt vad han heter. Han var mest intresserad av att jag närmar mej min lukta gottperiod.

 

Måste visa er den här fina bilden på mej och Dvärgschanuzer Moha. Tagen förra helgen och matte har snott den (jo hon frågade först) från Mohas husse.

I morgon ska jag roa mej med kompisar igen.

 

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Wilma Border collie - Onsdag 24 april 18:07

Hämtade Basse efter morgonrutinerna. Idag såg matte skillnad på bilnyckel och bajspåsar, får vara glad för det lilla.   Så var liftarsäsongen inledd. Basse var på vägen vid sin vanliga liftarplats och blev så glad när taxi anlände.   Skulle...

Av Wilma Border collie - Tisdag 23 april 18:05

Tur att jag och matte var ensamma när jag gick ut på min morgonrunda. Satte mej, la en hög. Matte skulle plocka upp den. Jo visst, hon stod som ett fån och stirrade på bilnyckeln!! Det är viss skillnad på den och nummer två påsar. Alltså denna förv...

Av Wilma Border collie - Måndag 22 april 17:58

Isande kallt är det fortfarande. Skulle hämta Basse så skulle vi hitta på nåt. Blev rörigt. Basse blev väldigt upprörd över något och drog, tog tid att få tag på honom, för detta något skulle minsann skällas ut och det mycket och länge. Samtidigt...

Av Wilma Border collie - Söndag 21 april 17:56

Bara att inse, någon har stulit våren. Lika kallt idag och dessutom blåser det runt isbjörnar och pingviner. Efter att ha klarat av mina morgonrutiner så var det efter några veckors väntan dags att åka.   Jaha, där borta på gräset ligger Bas...

Av Wilma Border collie - Lördag 20 april 18:00

Någon har stulit våren för fortfarande är det kallt. Klarade av mina morognrutiner och passsade dörren i evigheter. Tur att jag har bra läkkött för idag hade benstumparna läkt, bara utväxten av tassarna som fattas. Den som ser tassar på bilderna me...

Presentation

Fråga mig

5 besvarade frågor

Omröstning

Nu har jag bloggat i 1 år. Tycker ni att jag ska fortsätta?
 Ja fortsätt
 Nej tråkiga byracka du skulle aldrig börjat
 Gör som du vill, jag tänker inte läsa här igen

Kalender

Ti On To Fr
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30
<<< April 2019 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Gästbok


Ovido - Quiz & Flashcards