wilmablogghund

Direktlänk till inlägg 6 april 2019

Skoj lördag igen

Av Wilma Border collie - 6 april 2019 17:52

Efter att ha väntat i flera månader blev det äntligen lördag igen. Fast efter morgonrundan tog det minst ett par dagar innan matte behagade vara klar så vi kunde åka.

 

Det första som hände var att jag träffade en ny Labradorkille. Han skulle tyvärr inte vara med och ha skoj för han får ont i benen av för mycket roligt.

 

Frångår inte mina rutiner så jag gick in till Tommy för att få välbehövligt godis. Fast jag var tvungen att utföra en massa saker för att komma över godiset.

 

Titta! Det hade kommit massor med kompisar. Insåg att det skulle bli en toppenlördag igen. Desto fler kompisar desto roligare.

 

Hej Jenna, Sigrid, Jennas brorsa Hasse och Billbo i bakgrunden. Måste vara artig hund och hälsa ordentligt på alla.

 

Massor med spring och lek naturligtvis.

 

Men titta Atli var minsann på besök hos Sigrid igen och självklart ska han vara med och roa sej.

 

Hittade Anne, så jag berättade om att jag aldrig får umgås. Självklart umgicks hon med mej. Måste vara lika artig mot människor som andra hundar.

 

Varmt var det så det gick åt en hel del vatten. Men det finns alltid välfylld vattenskål till törstiga hundar.

 

Jag och Atli kollade med matte om det möjligen skulle gå att få nåt godis. Gick alldeles utmärkt.

 

Jenna hon gillar stora hundar. I dag hittade hon Sankt Bernharden (som den dementa glömt namnet på) och lekte massor med honm. Han sprang väldigt snabbt han också. Provade jag också men det fick matte aldrig med på bild. Usel fotograf jag har.

 

Åh en människa med godis då ska man hålla sej framme. Jenna, Hasse och hans sambo (som matte tror heter Tyson)

försåg sej för att få energi till mer bus.

 

Som sagt det blev varmt så det var fler än jag som hade långa tungor av och till. Blir så när vi har så skoj.

 

Snön är slut, men det går lika bra att rulla på gräs. Kliade på ryggen av all vinterpäls som ska väck och matte pratade en massa om Sörmlandsleden och mina svampsökskurser med några.

 

Atli han kom ihåg att han är dödligt förälskad i mej. Nu har jag inte planerat att lukta gott ännu på ett par veckor och dessutom saknar han vissa väsentliga kroppsdelar.

 

Blev en massa mera skoj innan det helt plötsligt var dags att sluta. Varför pågår våra roliga träffar bara i en kvart varje gång? Människorna som saknar tidsuppfattning påstår att det rör sej om ett par timmar men det är lögn.

 

Detta är mobbing!!!!!! Matte har stannat utanför Susannes affär och jag är fånge i min bil.

 

Inte nog med min fångenskap jag såg minsann hur hon gav Chihuahua DeeDee godis! DeeDee är min kompis och jag borde ha blivit utsläppt och fått umgås med henne och få godis jag också.

Somnade när jag kom hem.

Gick på eftermiddagsrunda. Dötrist, mina affärer hade inte specialöppet när jag passerade och inte träffade jag några jag känner heller.

I morgon ska jag träffa ett gäng kompisar igen och efter hundträffen ska jag åka med matte och hälsa på Kelpie Ella. Har inte träffat henne på länge för hon har luktat gott och det växer visst nåt på hennes tomt som matte vill se. Låter som en bra dag med tassarna fulla.

 

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Wilma Border collie - Tisdag 23 april 18:05

Tur att jag och matte var ensamma när jag gick ut på min morgonrunda. Satte mej, la en hög. Matte skulle plocka upp den. Jo visst, hon stod som ett fån och stirrade på bilnyckeln!! Det är viss skillnad på den och nummer två påsar. Alltså denna förv...

Av Wilma Border collie - Måndag 22 april 17:58

Isande kallt är det fortfarande. Skulle hämta Basse så skulle vi hitta på nåt. Blev rörigt. Basse blev väldigt upprörd över något och drog, tog tid att få tag på honom, för detta något skulle minsann skällas ut och det mycket och länge. Samtidigt...

Av Wilma Border collie - Söndag 21 april 17:56

Bara att inse, någon har stulit våren. Lika kallt idag och dessutom blåser det runt isbjörnar och pingviner. Efter att ha klarat av mina morgonrutiner så var det efter några veckors väntan dags att åka.   Jaha, där borta på gräset ligger Bas...

Av Wilma Border collie - Lördag 20 april 18:00

Någon har stulit våren för fortfarande är det kallt. Klarade av mina morognrutiner och passsade dörren i evigheter. Tur att jag har bra läkkött för idag hade benstumparna läkt, bara utväxten av tassarna som fattas. Den som ser tassar på bilderna me...

Av Wilma Border collie - Fredag 19 april 18:17

När jag var ute för sista kvällsrundan så snöade  det massor, fullkomligt onödigt. I morse var det mesta borta som tur var, men kallt. Hämtade Basse. Ingen skog idag, vi skulle till Flen. Först fick vi passa bilen medan matte handlade tråk. F...

Presentation

Fråga mig

5 besvarade frågor

Omröstning

Nu har jag bloggat i 1 år. Tycker ni att jag ska fortsätta?
 Ja fortsätt
 Nej tråkiga byracka du skulle aldrig börjat
 Gör som du vill, jag tänker inte läsa här igen

Kalender

Ti On To Fr
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30
<<< April 2019 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Gästbok


Ovido - Quiz & Flashcards