wilmablogghund

Alla inlägg under juli 2021

Av Wilma Border collie - 7 juli 2021 17:57

Hade fallir lite mer svampvatten i natt, mycket välbehövligt.

Åkte och hämtade Basse, inget nedfall just då så vi kunde ägna oss åt våra vanliga hundsaker. Så skulle vi hem till mej, matte körde i nån promenadtakt förbi där de där monstren till Kunsgschampinjoner fanns i går, men inga nya hade fötts i dag.

Medan vi käkade frukost så kom det mer svampvatten  men luften var fortfarande som nån äcklig våt yllefilt enligt matte.

Sen var det dags för vår dagliga skogsrunda om det nu inte hade varit för risken för mer svampvattennedfall så skulle vi ha åkt till en skog men det ställde matte in. Nåt om långt att gå och så var det de där två hundarna som blir så extrent skadade av lite nedfall.

 

Blev en av våra hemmaskogar. Vi skulle kolla om kantarellerna hade överlevt torkan och skulle finnas så att det går bra att filma Moha och Troy här framöver.

 

Äsch! Det är så högt gräs på ängen att jag går nästan vilse i det. Basse han försvann helt för han kollade sina sorkställen.

 

Han hittade ut från gräset och tydligen hade inte jakten gått bra utan vi skulle gå och kolla kantarellerna i stället.

 

Suddig bild men de hade växt mycket sen jag såg dom sist. Bra då kommer den här skogen att fungera.

 

Bra storlek var det på dom också.

 

Struntsamma vem av oss som har jobbat vi delar alltid på belöningen.

 

Basse han sprang runt och hittade kantareller överallt. Hörde når om att detta blir perfekt när Moha och Troy återkommer från sitt vinterhemma.

 

Här fanns det bara några små sist nu växer de överallt.

 

Ja, ja Basse hade jobbat så bra att han kunde väl få ha osttuben för sej själv då.

 

Ja jag kommer! Vadå varit utom synhåll?? Kan väl hända att vi var, men vi hade nåt viktigt att göra och sluta tjata om fängelset för det fanns inte en endaste hane  nånsans, För övrigt så tror jag inte att de är mitt största intresse längre.

 

Detta är en djup orättvisa, varför ska Basse vara fånge när det är jag som är fängelsekund? Hindrar faktiskt vårt viktiga jobb som svamphundar. Men fortfarande massor med kantareller överallt.

 

Han var superduktig idag och hittade massor med svampar. Fortsätter han så här så komer han snart att heta Svamphund i efternamn.

 

Började falla svampvatten igen så vi ville hem. Hade sån tur att matte insåg att det nog var bäst och dessutom var hon trött på vad hon döpt till regnskogen. Kvavt och fúktigt och ingen luft.

Åkte hem, käkade och somnade ett tag.

Skulle på eftermiddagsrunda, försökte falla svampvatten igen men som tur var så lite att vi slapp de allra allvarligaste skadorna av det.

Hade sån tur att Basse såg att Vivicas magiska fönster var öppet. Perfekt för han anmälde vår ankomst och ut kom det en massa välbehövligt godis till oss.

Gick hem igen och nedfallet upphörde.


Av Wilma Border collie - 6 juli 2021 18:06

I natt hade det fallit en del svampvatten, men tro inte att ovädret försvann med det inte, nädå det var ännu värre i morse. Typ regnskog utan syre.

Åkte och hämtade Basse, såg Hare som såg ut att fundera på om han ville umgås med oss. Men sen när Basse tänkte hälsa så ångrade han sej och drog till skogs.

Så skulle vi åka hem till mej.

Hann en liten bit när matte provade om min bil har effektiva bromsar. Det har den.

 

På ett ställe efter vägen brukar det växa Kungschampinjoner, matte har haft kol länge, men på andra sidan vägen där fanns de.

 

Nog för att såna kan bli väldigt stora men dessa var enorma.

 

Tror att matte skaffade alldeles för små svampkorgar i går. En blev full av två svampar.

Hem till mej, käkade frukost medan matte rensade svampen. så här stora brukar vara fulla med larver. Men bara fötterna och en liten del av hatten hade oönskade invånare.

Sen var det dags för vår dagliga skogsrunda. Hade det inte varit för det extrema ovädret så skulle vi ha åkt till nån av alla våra trevliga skogar. Men det var bara att glömma nu gällde det att vara nära vatten.

 

Hamnade i Sparreholm men här brukar det vara bra. Med tanke på min fängelsevistelse så kollade matte noga att det inte var andra hundar där, korkade påhitt!!

 

Alldeles övergivet så vi kunde springa en del. Dessutom blåste det en del frånn sjön så värsta regnskogskänslan var borta. Skönt att kunna röra på sej som om det var normalt fint väder.

 

Lika bra att kolla den lilla udden. Brukar vara bra saker där ibland.

 

Skulle kolla ena bryggan och hittade Kanadagäss där som påstod att de kollade bryggan. Tror jag vad jag vill om!! Bryggkoll är mitt viktiga uppdrag. De där Kanadagässen försvann medan de hade en massa högljudda åsikter om vår närvaro.

 

Passade på att springa en del nu när det gick att göra sånt utan att svimma av ovädershettan.

 

Kollade nästa brygga, inga Kanadagäss här inte som försökte stjäla mitt jobb inte.

 

Basse han kastade sej självklart i sjön. Hörde nåt om att han inte hade badat på många månader eller hur det nu var.

 

Basse kollade godiseken och gjorde allt för att blockera ingången. Hörde minsann hur han smaskade där inne.

 

Ja, ja stå där inne och smaska du för du missar att eken blommar.

 

Fast han hörde vad jag  pysslde med och övergav godiseken. Gjorde inget för vi delar på allt och det fanns ostblommor så det räckte till oss båda.

 

Kollade nästa brygga, det är gott om dom där och denna var i perfekt skick. Passar ypperligt att dricka ifrån också.

 

Skulle gå vidare och kolla en massa andra viktiga hundsaker.

 

Brottas var längesen vi gjorde så vi tog en match, var riktigt skoj att brottas igen.

 

Basse han visade framtassarna igen och hittade svamp alldeles på egen tass.

 

Men det är så torrt att svamparna spricker sönder. Denna tittade inte ens matte på, nåt om att den nog var alldeles för stor och full med larver.

 

Kan väl hända att Basse hittade svampen, men osten ska faktiskt jag också ha. Som sagt vi delar på allt.

 

Mate hittade en liten Finluden stensopp och trodde att den kanske skulle vara befriad från hyresgäster.

 

Var den inte så här ser alla ut oavsett om de är gamla eller unga.

 

Gick en sväng och kollade en del. Var tvugna att vara fångar för det började komma dit männiksor och alla kanske inte vill umgås med två mycket ensamma hundar.

Sen var det dags att åka hem igen.

Käkade och sov bort en massa tid.

Gick på eftermiddagsrunda i lusfart, fortfarande ovädershett. När vi kom hem igen så föll det en liten skvätt svampvatten. Fast den upphörde nästan fortare än den började.



Av Wilma Border collie - 5 juli 2021 18:02

Äntligen måndag, innabar att jag precis som det ska vara fick åka och hämta Basse i morse. Mycket trevligt eftersom vi inte setts sen i fredags. Kollade av en massa intressanta dofter efter helgen och Basse berättade en del viktigt skvaller.

Självklart hade jag som fängelsekund missat en massa skoj.

Åkte hem till mej, käkad gemensam frukost, mycket godare att vara fler som äter tillsammans.

Sen skulle vi till nån skog, helst en sån där jag kan vara på fria tassar en del utan att hitta hanar

 

Blev Engelska skogen, Farmför Basse där ska den grova låsta kättingen hänga. Bara det att den låg på marken och låset var olåst.

 

Så ordningen är återställd och matte hoppades på att hon hade lyckats låsa in nån.

 

Gick vidare och kollade en massa, sist då åkte vi bil här så vi missade mycket information.

 

In i skogen och där kunde jag vara på fria tassar, men Basse försvann.

 

Han var inte så långt bort, bara bäcken som han hade missat att kolla. Märkligt nog har inte Vattentjuven hittat den ännu så det var bäst att passa på.

 

Bäversjön var lika fin som alltid.

 

Basse föreslog att vi skulle bada. Nä tack det där bada det får han sköta på egen tass. Jag nöjde mej med att blöta tassarna och dricka.

 

Nä det där blir man så förskräckligt våt av så det får han sköta alldeles utan min inblandning.

 

Gick vidare i skogen och hade en viktig tävling om vilken sten som skulle ge godis. Basse som tagit den största var övertygad om att han vunnit, men det blev oavgjort eftersom båda stenarna gav godis.

 

Kollade Bävers hydda, men Bäver är tydligen lika asocial som Ekorre för inte kom han och hälsade på två ensamma hundar inte.

 

Basse upptäckte att blåbären är mogna och det är enligt honom utsökt hundgodis. Jo jag äter jag också men förutsätter faktiskt att matte plockar dom till mej. Göra som Basse att plocka och äta själv nä det är överkurs enligt mej.

 

Tog vägar genom skogen där vi inte gått på väldigt länge och det är tveksamt om Basse ens varit med här.

 

Massor med kantareller överallt. Vi jobbade hårt och mycket men de var så torra, så torra

 

Alltid mycket trevligare att vara två och jobba tillsammans.

 

Så klart ingen ser mej. Jag har kommit till stället där jag har bra spanträd. Försökte hålla mej dold för att kunna spana ifred. Hade ingen framgång för Ekorre var inte hemma.

 

Vad pratar du om? Ska vi inte gå och kolla huset? Men matte skyllde på att det var nyss kollat och dessutom så hördes Åskar närmare och närmare.

 

I det där svarta molnet där bor Åskar och han hade väldigt mycket högljudda åsikter. Dessutom var det så varmt och så kvavt att det knappt fanns luft.

 

Men ett litet dike efter vägen hade Vattentjuven missat. Mycket gott vatten med smak av lera i det och väldigt välbehövligt.

 

Fast Basse ansåg att det var för lite vatten eftersom det inte gick att bada i det.

 

Struntsamma att man är koppelfånge det gick precis lika bra att bada i bäcken i alla fall.

 

Som sagt jag siktar på världsmästerskapen i att dricka på krångligast möjliga vis helst utan att trilla i. Råkade ha en tass i vattnet och eftersom det svalkade skönt fattade jag beslut.

 

Det var faktiskt väldigt skönt att stå i bäcken och dricka. Åskar han före ännu mer oväsen så vi skulle gå till bilen innan det började falla svampvatten.

In i bilen och inte föll det nåt svampvatten inte.

Kom hem och har sken solen och det var riktigt otrevligt oväder.Käkade lite  och sov bort en massa tid.

Så skulle vi på eftermiddagsrunda, hamnade i bilen och åkte vägen mot vår benskatt. Tänkte att med tur så skulle vi kunna fördriva ett par timmar med att gnaga på Hälges alla ben som ligger där.

Men vi blev blåsta, istället så hamnade vi hos människorna som bor i huset. Matte visste att det fanns svampkorgar där så hon skulle ha några extra, dåliga ursäkten var att det är bra att kunna låna ut till svamphundselever som saknar korg när de ska på kurs hos mej.

Vi hade väldogt trevligt där ett tag, kollade en massa viktiga saker innan det var dags att åka hem igen.



Av Wilma Border collie - 4 juli 2021 17:33

Trist ensam morgonrunda och dessutom ovädershett redan då.

Gick hem och käkade en trist ensam frukost, den är mycket godare om man är minst två.

Matte påstod att det skulle hända nånting roligt idag.

 

Ska detta var roligt? Jag befinner mej på torget och får inte vara i min bil eftersom det är alldeles för ovädershett.

Men så kom det en bekant bil och jag fick sätta mej i min igen.

 

Titta Moha och Troymatte. Jag tackade henne väldigt mycket och länge för den goda smaken att ta med dom så jag slapp vara ensam i dag igen. Viktigt detta att via människor sin uppskattning

 

Skulle kolla om det hade vaknat mer Stjärnhovstryffel här där det fanns en hel del i fredags. Hade det inte gjort, var alldeles övergivet.

 

Åkte vidare för nu skulle vi till den där backen som har namn efter mej.. Växte alldeles utsökt gräs där, åt massor för nån frukost det hade jag inget minne av.

 

Matte hon kan tydligen lära människor att hitta svamp också, inte bara hundar. Moha och Troymatte hade knappt sett en kantarell inna de började hänga med oss i skogen. Men nu hittade hon alldeles utan inblandning av varken oss hundar eller mate. Märkligt att hon inte fick ost som belöning.

 

Jag hittade faktiskt jag också och då serverades det minsann ost.

 

Nu ska det minsann tränas. Förra året då fick Basse vara skådespeöare när det skulle filmas till mattes onlinekurs för blivande svamphundar. Men han har blivt så duktig att matte har gett honom sparken, ingen idé att filma en hund som kan för mycket. Alltså har Moha och troy anställts som filmstjärnor istället. Här ska de filmas för att vis ahur det går till från början.

Kan säja att de klarade det med glans 

 

Va? Du sa att den här stenen var bra. Varför påstår du att jag ska flytta på mej? Jag sitter nämligen utmärkt här. Blev kallad för Hormonhäxa med kortsluten hjärna.

 

Jaha det filmas mera. Bestämde mej för att ingen ser skillnad på en Border collie och en Dvärgschanuzer, dessutom var det väldigt god ost i tuben. matte påstår att det på filmen syns hur jas sträcker ut min kilometerlånga tunga och snor ost när Moha och Troy gjort alldeles rätt. Kan väl hända att jag gjorde men nån lön ska jag väl ha för att jag höll koll på deras utbildning.

 

Torrt är det och vissa av kantarellerna har nästan spruckit av ovädershettan och torkan. Må det falla mängder med svampvatten framöver.

 

När deras första försök som svamphundar var avklarat så skulle vi vidare. Nu skulle vi gå en sväng och kolla om det fanns några vakna tryfflar.

 

Nä bara tomt och ödsligt, inte ens några som doftade från underjorden.

 

Gick till sjön istället för det var fullkomligt olidligt ovädershett. Funderade en del på om jag skulle krångla till det och balansera på rören medan jag drack. Men kom fram till att de verkade inte så speciellt bra att kliva på.

 

Moha hon påstod att det var väldigt gott vatten i sjön och hon var törstig efter sina första försök som svamphund.

 

Lika bra att passa på att dricka mera för vem vet när Vattentjuven snor hela sjön för oss. Det är en extremt opålitlig typ.

 

Jaha bara att släpa sej tillbaka till bilen då.

 

Bäst att kolla vad de egentligen gör. Men de hade hittat en svamp och såna ger som bekant belöning så det var bäst att vara nära för att inte missa nånting. Lyckades komma över gott belöningsgodis.

Gick till bilarna för att åka hem. Lyssnade på människornas tråkprat och tydligen ska vi få åka träffas i veckan eftersom Moha och Troy ska jobba som filmstjärnor igen. Låter perfekt och förhoppningsvis blir det en dag utan att det är så här eländigt ovädershett..

Åkte hem, käkade lite och somnade.

Släpade mej ut på en bedrövligt het eftermiddagsrunda, träffade inga jag känner.

I morgon ska det i alla fall vara ordning i min tillvaro igen med att hämta Basse och nånting ska vi säkert kunna hitta på.


Av Wilma Border collie - 3 juli 2021 17:37

I dag är det lördag, alltså borde jag ha varit och umgåtts med alla kompisar. Lekt, diskuterat en massa viktiga hundskaer och annat trevligt.

Men den där eländiga fängelseporten är minsann väldigt låst fortfarande.

Alltså var jag dömd till en lördag i ensamhet som om inte det räckte var det ovädershett ute redan när jag var på min ensamma morgonrunda.

Matte funderade på vad jag skulle göra idag, åka till nån trevlig skog var inte att tänka på i ovädret.

 

Här har jag inte varit på väldigt länge.

 

Ser ju fint ut men det var äckelhett och matte hade idéer om att det kanske skulle vara lite svalare nära sjön.

 

Spännande att ta sej över bron, den var trasig då för flera månader sedan och inte var den lagad nu heller, stora hål, lösa plankor och den lutar åt konstiga håll.

 

Jo vi kom över till ön utan att trilla i sjön.

 

Där börjar minsann blåbären att mogna.

 

Efter att ha kollat noga så insåg matte att vi var ensamma där så jag fick vara på fria tassar. Mycket skönare så att slippa stoppklossen i andra änden av kopplet. För övrigt hade jag fullt upp med att meddela eventuella hanar om att nu är jag verkligen Hormonhäxa och doftar utsökt. Mycket lyfta på benet blir det, matte påstår att det är beviset på att jag ska hållas långt från hanar just nu. Vadå, jag träffar fortfarande vem jag vill när jag vill.

 

Kollade av bryggan som var i mycket bättre skick än bron. Bar det att den är för långt från vattnet så det går inte att dricka från den. Löste det enkelt. Jag klev ner på en sten och drack.

 

Här var matte övertygad om att jag skulle trilla i. Dumheter jag har minsann ordning på mina fyra tassar.

 

Så klart jag klarade det utan ofrivilliga bad. Vattnet var gott och jag hade svalkat tassarna lite lagom.

 

Pust! Visst det blåser lite på sjön men det är riktigt ovädershett slappade lite i skuggan innan jag skulle gå vidare.

 

Dags att jobba igen. Här växer det faktiskt kantareller. äve om de knappts syns på bilden.

Fick självklart beröm för väl utfört arbete.

 

Men nu har jag verkligen fyndat. Matte blev så glad när jag visade vad jag hittat.

 

Här är mitt fynd, årets första Kungschampinjon.

 

Liten och alldeles ny var den,en av de allra godaste champinjonerna enligt matte.

 

Inte var den full av en massa hyresgäster heller, de där mörka prickarna är bara skräp från kniven när matte delade den.

 

Tack ja jag behöver lön, gärna extra mycket sån efter mitt jobb.

 

Spanade från berget över sjön, men inte var det några snygga hanar ute och simmade inte.

 

Här inne har jag minsann min skatt, bäst att kolla så den verkligen finns kvar.

 

Min allra bästa gamla koskalle. De där kossorna borde tappa sina huvuden mycket oftare i mina skogar. Gmagde länge och mycket på den, för vem vet när jag får chansen igen. 

 

Men snälla Ekorre, jag är så ensam och jag är fånge i Hormonhäxefängelset, du kan väl komma och umgås? Ekorre vägrade utan försvann långt bort.

Hamnade i fångenskap igen eftersom vi skulle tillbaka över bron och tänk om vi skulle möta nån annan hund. Hade varit väldigt trevligt enligt mej.

 

Blev skjutsad till en annan skogsbacke. Skulle kola om det hade hänt nnåting här. Hänt hade det gjort för jag hittade spår av hanar.

 

Fanns en del kantareller men de var så små och torra, måste komma massor med svampvatten nu om inte alla ska dö torkdöden.

 

Jag glömde hanarna och jobbade lite, men det var så varmt att det var svårt att hålla koncentrationen uppe.

Åkte hem istället, käkade lite och somnade.

Gick på eftermiddagsrunda, lika trist som alltid. Såg en hund på långt håll ocg den had ene mycket trevlig människa som frågade om vi fick hälsa. Hade det nu inte varit för matte så.............hon talade om att det var inte alls lämpligt på grund av min utsökta doft Nån som har en rulle silvertejp att låna ut? Behöver faktiskt tejpa igen munnen på henne.



Av Wilma Border collie - 2 juli 2021 17:52

I går hade matte en plan om att vi skulle åka och kolla en skog vi inte besökt på väldigt länge.

Men det eländiga ovädret med sol och hetta återkom, skulle bli alldeles för varmt för oss i skogen så det planerna får bli nån dag med finare väder, alltså svalt och mulet.

Men vi skulle i alla fall ut och röra på oss.

 

Jaha du Basse sist jag kollade här så fanns det ingen tryffel, fast jag kände doften av en. Lika bra att vi kollar om det har hänt nåt.

 

Min nos hade rätt förra gången för titta här. Det har vaknat Stjärnhovstryffel.

 

Här är de årets första tryfflar uppetade från underjorden av matte.

 

Basse provade bara ett par gånger förra året så han fick lukta på en. Matte tror nämligen att vi hundar är lika förvirrade som hon är.

 

Känner du Basse? Här doftar det alldeles rätt.

 

Den mycket viktiga lönen för väl utfört arbete.

 

Ni titta noga på den lilla fläcken med bar jord, faktiskt så skymtar det nånting där.

 

Bra jobbat av oss och Basse i synnerhet som mycket väl kom ihåg att det lönade sej. Alla dessa dolde sej under jorden. Ingenting undgår våra utmärkta nosar inte.

 

Så där så kallad skrytbild efter välutfört tryffelhunds jobb.

 

Åkte vidare, för det var ovädershett och vi behövde svalka oss men det finns bra ställen nära.

 

Här är det bra, blåste lite från sjön så det var drägligt och vi orkade leka lite.

 

Den mycket viktiga bryggkollen och vatten blir godare om man krånglar till det när det ska drickas. Om inte annat så ger det spänning i tillvaron. Nådå jag trillade inte i, jag vet precis vad jag sysslar med.

 

Passade på att leka lite mer, vem vet när vi får chansen igen?

 

Och vad gapar ni om? Jag inspekterar bryggor hur mycket jag vill, dessutom har ni bajasat en massa på den. Jag gör minsann aldrig sånt på bryggor.

 

Fusk på hög nivå. Matte trodde att hon skulle ta närbilder på svampen, Base han ansåg att tryffel var så lönande att det var lika bra att markera igen. Fast just detta gav ingen lön.

 

Bäst att kolla godis eken som tröst då. Det växte helt enligt ordning godis där inne.

 

Kollade och efter Basses städning så hade det växt fram nytt godis. Finns inget kvar numer.

 

Bläää jag gillar inte ovädershetta. Föredrar svalt och mulet väder så jag orkar med allt viktigt.

 

Dricka vatten på krångligast möjliga vis var det. Fast det var faktiskt skönt att doppa tassarna i sjön också.

 

Kolade om det hade hänt nåt mer av värde. Hade det inte, fanns inte ens spår av hanar och jag som planerar att dofta alldeles utsökt snart.

Skulle vidare.

 

Lika bra att kolla om tryffeln hade vaknat här, vilket den inte hade gjort. Tänkte att idag så skulle det säkert finnas servering på silverfat. Fanns absolut ingen servering av nånting.

 

Trösten slick på osttuben som inte låg på nåt silverfat men den var god i alla fall.

 

Visade Basse vattenskålen jag hittade sist. Bra för ovädret gör oss väldigt törstiga.

 

Basse han fixade en fälla under bordet. En djup grop, tast jag tror inte att den heller  framkallar servering på silverfat. Om sen matte låtit bli att skvallra så kanske den skulle ha fungerat.

Åkte hem. käkade lite och somnade gott.

Basse blev hämtad tidigt idag så jag fick gå en ensam tråkrunda på eftermiddagen. Så hörde jag det där hemska Ses på måndag!! Vad ska jag göra hela helgen ensam och övergiven och dessutom hotas det med oväder? Känns som om jag går en bedrövlig tillvaro till mötes.





Av Wilma Border collie - 1 juli 2021 18:01

I morse när jag hämtade Basse så var det fint väder, alldeles svalt och det hade fallit svampvatten under natten.

När vi kom hem till mej så föll det ännu mera, alldeles perfekt.

Sen skulle vi till nån skog. Enligt matte skulle vi kolla ett par ställen där det inte funnits svamp på evigheter.

 

Här har inte Basse varit med förut men jag förklarade  att jag har varit här och vet att det går att jobba här om vi har tur.

 

Det gick alldeles utmärkt att jobba här. Kolla oavnför mej, där sitter de och bara väntar.

 

Välväxta var de också. Mycket bra backe detta som vi säkert får jobba i igen för det finns en massa smått där.

Lite mer svampvatten så kommer de att växa och bli stora.

 

Basse han fortsätter att visa framtassarna som svamphund. Fast det var ganska lättjobbat i den här backen.

 

Tro nu inte att jag överlåter allt jobb på honom inte. Nädå, godiset är alldeles för lockande så jag jobbade jag också. De försöker gömma sej men ingenting undgår min nos inte.

 

Om hon sen kunde se till att snabba på med godiset. Ska jag ligga här och dö svältdöden var det tänkt eller??

 

Färdigjobbat i backen och dags för den obligatoriska skrytbilden. Bäst att kolla att hon verkligen stoppat rätt svampar i påsen för korgen den var kvarglömd hemma.

 

Det var godkänt innehåll så vi kunde ställa upp på en skrytbild

Bra skörd i en liten backe.

Så skulle vi till bilen.

 

Tro nu inte att det var färdigjobbat för precis i vägkanten vid min bil så att det flera som vi hade missat.

 

Men jag hittade alla så de fick följa med hem.

Så skulle vi åka till ett annat ställe.

 

Nästa skogsbacke där vi inte hade varit på väldigt länge. Bra backe för det hade rört sej en massa intressanta hanar där. Jag lämnade många hälsningar till dom för snart kommer jag att vara Hormonhäxa alldeles väldigt mycket.

 

Så klart det gick att jobba här också.

 

Basse han jobbade på lika bra här som i förra backen. Fick ihop en ganska bra skvätt här också.

 

Trevligt ett dike med vatten säkert spår efter nedfallet i morse. Bra att allt som Vattentjuven har snott kanske kan bli återlämnat.

Åkte hem, käkade lite och somnade.

Gick på sån där dötrist eftermiddagsrunda ingen vi känner ute.

Om vädret fortsätter att vara fint så ska vi visst kolla en annan skog i morgon. Hoppas det blir så för vi föredrar att ha tassarna fulla.


Presentation

Fråga mig

5 besvarade frågor

Omröstning

Nu har jag bloggat i 1 år. Tycker ni att jag ska fortsätta?
 Ja fortsätt
 Nej tråkiga byracka du skulle aldrig börjat
 Gör som du vill, jag tänker inte läsa här igen

Kalender

Ti On To Fr
      1 2 3 4
5 6 7 8 9
10
11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31
<<< Juli 2021 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Gästbok


Ovido - Quiz & Flashcards