wilmablogghund

Direktlänk till inlägg 25 februari 2020

Lugn dag

Av Wilma Border collie - 25 februari 2020 17:45

Blev en lugn dag, Jennas mage är fortfarande på uselt humör. Men det skulle göras saker sa matte.

Hämtade Jenna och så skulle vi åka nånstans.

 

Hamna här är bra, det brukar bli besök i vår allra bästa Grisöronaffär sen. Matte hade tänk ta en annan väg men jag och Jenna bestämde att denna är bättre. Fick vår vilja igenom.

 

Jag var här för inte så länge sen tillsammans med Basse, men Jenna har inte varit här på evigheter så det var massor att undersöka.

 

Jo jag balanserar på fallna trädet. Kan du ge mej nåt för Jenna som har sin korkade mage märker inget. Jag fick en godisbit.

 

Jag såg inget men både Jenna och matte såg hur en stor Sork sprang in i en håla i marken.

 

Jenna bestämde sej för att Sork det botar säkert den där korkade magen så den ville hon ha. Men den var borta.

 

Vad gör man inte för att komma åt den. Jenna försökte krypa in i hålet där den försvunnit men det blev ingen Sork till frukost för henne. Den var nog långt ner i sina gångar.

 

Fick med mej henne så vi kollade en massa intressanta hundsaker. Verkar som om det går mycket hundar här, men vi såg inte en enda.

 

Fortsatte och kom till den där vägen som matte hade planerat att vi skulle gå från början. Tyckte att det rörde sej i ett träd. Tänkte att det kanske var nån kunglig Ekorre som ville ha sällskap men det var bara fåglar.

 

Tog den där stigen som vi bara gick en bit på då för länge sen. Då var det såna mängder med vatten att det fanns risk att det skulle vara översvämmat. I dag var det inga problem-

 

Titta vi hitade ett vindskydd. Helt annan modell än de vi är vana vid från Sörmlandsleden.

 

Kollade in det mycket noga. Tydligen har nån kunglighet fått det i gåva för en del år sedan enligt nån skylt.

 

Ja jag står på Kungens bord. Har faktiskt all rätt att vara på det för jag är Drottning av allt. Perfekt bord var det.

 

Jenna som är lite mer finkänslig höll sej på golvet. Äsch, hon kunde ha kommit upp hon också.

 

Hittade en perfekt bänk också och dessutom en bra badplats. Ingen badade idag, isen höll på att vakna, jag badar inte denna årstid och Jenna ska låta bli med hänvisning till den där magen.

 

Skulle gå tillbaka. Vi hörde nåt som vi var tvugna att lyssna mer på. Halvdöva matte fattade i vanlig ordning ingenting, måste vara ett elände att vara människa, usel nos och lika dålig hörsel. Tänk vad de missar.

Gick till bilen, var tvugna att passa den enstund medan matte fixade nåt tråk.

 

Men Jenna sluta larva dej! Hon bestämde sej för att Rottisen som bara är en bild minsann var levande och den skulle skällas ut och få höra avgrundsmorr från klospetsarna. Knappt att hon tänkte passera.

 

Hm, vi skulle väl shoppa men............. Jag ligger och har tråkigt för Jenna charmade nån som var där och handlade. Den människan blev överlyckig eftersom den tycker så mycket om Jennas ras. Jenna smörade massor.

 

Förbjuden sysselsättning. Jag är som bekant världsmästare i att öppna godislådorna. Tog två bitar så jag och Jenna fick varsin. Hörde nåt prat om Jennas mage. Vadå, hon var hungrig och jag var tvungen att kolla att det var gott.

Inte var det vi som skulle shoppa heller. Enligt HonSomHållerHårtiPlånboken även kallad Snålmatte så fanns allt jag behöver hemma. 

 

Snälla, kan vi få shoppinggodis. Snålmatte har handlat fast det inte var till oss. Lyssna inte på det där om Jennas mage, vi svälter!! Fick faktiskt varsin bit, mycket välbehövligt.

Åkte hem och hade tråkigt.

Hämtade Jenna för eftermiddagsrunda, träffade en del människor vi känner mycket trevligt. Dessutom så lät Jennas mage bli att bråka. Med tur så är den bra nu.

I morgon ska hon hänga med mej igen får se vad vi hittar på. Fast vi har hört att i nästa vecka då kommer vi att få vara hela flocken igen.

 

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Wilma Border collie - Torsdag 28 mars 18:09

Sov väldigt gott tillsammans med Basse i natt. Man sover bättre när man är två. Vaknade i morse, Basse sov. När det var dags för morgonrunda behagade han kliva upp och följa med mej ut. Gick in käkade frukost och Basse gick occh la sej igen. Me...

Av Wilma Border collie - Onsdag 27 mars 18:01

Vanliga rutinen i morse, hämta Basse på liftarplatsen, Fördel dörren öppnades så vi fick gott godis., precis vad vi behövde. Sen skulle vi åka och kanske jobba som svamphundar.   Kollade noga vad som hänt sen sist. Förra gången vi var här så...

Av Wilma Border collie - Tisdag 26 mars 17:58

Vanliga rutinen i morse, Basse skulle inte ha skjuts hit så jag skulle hämta honom. När jag var ute för morgontoalett  så snöade det inte. Hörde att matte hade märkliga åsikter precis när vi skulle åka.   Snön vräkte ner med enorma flingor, de...

Av Wilma Border collie - Måndag 25 mars 17:59

Basse han sov i morse så det var bara att åka och hämta honom.   Nisse var så nöjd när jag kom och hämtade Basse, för han vile in. Basse behagade vakna och sen skulle vi kolla om mattes plan fungerade.   Hamnade vi hembygdsgården i Sparre...

Av Wilma Border collie - Söndag 24 mars 17:53

Klarade av morgonrutinerna, passade dörren alldeles för länge. Sen var det äntligen dags att åka.   Ja du Basse, det här var en smart idé att ha koll från bordet. Nu ser vi verkligen när och om det kommer kompisar. Ska nog använda detta flera ...

Presentation

Fråga mig

5 besvarade frågor

Omröstning

Nu har jag bloggat i 1 år. Tycker ni att jag ska fortsätta?
 Ja fortsätt
 Nej tråkiga byracka du skulle aldrig börjat
 Gör som du vill, jag tänker inte läsa här igen

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29
<<< Februari 2020 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Gästbok


Skapa flashcards