wilmablogghund

Direktlänk till inlägg 25 mars 2020

Lekt med kompisar

Av Wilma Border collie - 25 mars 2020 17:52

Klarade av mina vanliga morgonrutiner med att hämta Basse och leka en stund.

Hem till mej, käkade frukost och slappade ett tag, sen var det dags att hämta Jenna.

 

Vi hamnade hemma hos Basse för enligt ett rykte så skulle det komma flera hundar dit idag för att umgås. Vi diskuterade vad vi skulle fördriva tiden med innan de kom.

 

Bestämde oss för att leka jaktlekar. Vi har faktiskt inte lekt hela flocken på väldigt länge. Eller i alla fall inte sen igår och det är minsann länge sen.

 

Hittade bollen som får duga som Värdefull boll tills den rätta dyker upp igen.. Hade en massa skoj med den en stund.

 

Så där nu har Mikko kommit och vi har självklart hälsat honom välkommen. Nu ska vi ha mer skoj.

 

Jenna och Mikko samarbetade så Basse åkte i backen. Men han var uppe lika fort igen, var bara en del av nån lek. Jag vaktade bollen, ingen ska använda den utan min tillåtelse.

 

Så kom Labrador Nikita också, mycket trevligt. Desto fler hundar vi är desto bättre.

 

Ofta så hittar vi på diverse olika aktiviteter när vi träffas så här mitt i veckan. Men ingen människa hade tänkt ut nåt idag. Jag kollade om det möjligen gav godis att balansera på denna. Jodå det gjorde det.

 

Nikita provade att gå slalom mellan pinnanrna och klarade det med galns. Såg att hon fixade alla agilityhindren också. Vi andra minglade runt och lekte en massa.

 

Winnie och Tryfflan kom också. Tror att Winnie hade planer på att leka Hunden på täppan med Mikko som motståndare- Men det gick visst inte så bra. Hon lekte en massa med Jenna istället och av det blev det bara skitbilder med halva hundar eller bara sudd.'

 

Men titta det kommer ytterligare en hund. Perfekt desto fler vi är desto roligare.

 

Ricki hade fått med sej sin matte alldeles rätt väg och han längtade efter sällskap. Perfekt att passera när vi var där.

 

Vi lekte och hade superskoj. Blev faktiskt åtta hundar idag. alltså en perfekt flock.

 

Lika bra att fortsätta att hålla i gång för människorna pratar bara en massa tråk. Blev mycket jakt lekar och annat trevligt.

 

Ni har också hört det där eländet va? Ska vi förena oss och gå i strejk eller vad ska vi hitta på? Nikita hade släpats i väg av sina människor och nu pratades det om att det var dags för oss också. Korkade idéer vi kunde ha fortsatt ha skoj i många timmar till.

 

Äsch! Överlistade av människorna, vi är koppelfångar allihopa och ska släpas till våra olika bilar. Hörde nåt om att vi faktiskt lekt massor i ett par timmar. Jaha, vi kunde ha fortsatt i flera timmar till.

 

I min bil så hittade matte årets första fluga. Tror den försökte lifta men den fick inte följa med utan släpptes ut.

Hemma så somnade både jag och Basse, tog på krfaterna med allt skoj.

Hämtade upp Jenna för eftermiddagsrunda. Tråkig sån för vi träffade inga vi känner. Det är väldigt lite människor ute nu har visst med det där viruset att göra..

I morgon är det hela flocken igen, får se vad vi hittar på för nånting men roligt tänker vi ha vad det än blir.

 

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Wilma Border collie - Onsdag 16 juni 17:40

Som vanligt en bra början på dagen. Hämta Basse, mindre bra att jag var fånge när han försökte hinna upp Hare. Gjorde våra morgontoaletter och åkte och hämtade Alice. Hem för frukost och planering av dagen. Enligt matte skulle vi till skogen, bäs...

Av Wilma Border collie - Tisdag 15 juni 18:00

Vanliga morgonrutinen, hämta Basse klara av morgontoaletten där, sen vidare med hundtaxin och hämta Alice. Hem till mej käka frukost och ha viktiga hunddiskussioner. Sen skulle vi göra nåt.   Hamnade hemma hos Basse och där hittade vi minsan...

Av Wilma Border collie - Måndag 14 juni 17:59

Bra morgon, jag fick åka och hämta Basse och när vi klarat av morgonrutinerna så hämtade vi Alice. Perfekt med Flocken samlad. Hem till mej för gemensam frukost och så pratade vi om vad vi skulle hitta på idag. Hamnade i bilen och åkte, enligt Ba...

Av Wilma Border collie - Söndag 13 juni 17:58

Vanliga eländiga ensamma tråkrundan i morse och sen passa dörr i några veckor.   Så liftaren är hittad och upplockad, Basse vandrade som vanligt efter vägen och väntade på mej. Han kastade sej in i min bil när matte öppnade dörren.   Bäst a...

Av Wilma Border collie - Lördag 12 juni 18:03

Nackdelen med lördagar är att jag drabbas av sån där trist ensam morgonrunda. Föredrar faktikst sällskap då. Gick hem, käkade ensam frukost den är godare om man är mist två. Sen passade jag dörren i flera veckor.   Så äntligen och där kommer...

Presentation

Fråga mig

4 besvarade frågor

Omröstning

Nu har jag bloggat i 1 år. Tycker ni att jag ska fortsätta?
 Ja fortsätt
 Nej tråkiga byracka du skulle aldrig börjat
 Gör som du vill, jag tänker inte läsa här igen

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 31
<<< Mars 2020 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Gästbok


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se