wilmablogghund

Direktlänk till inlägg 25 maj 2019

Ensam lördag

Av Wilma Border collie - 25 maj 2019 17:49

Tänkte när jag vaknade i morse att matte demens kanske slagit till rejält, med tur skulle hon ha glömt att jag luktar gott.

Gick på morgonrunda, hemma igen så bestämde jag mej för att passa dörrren bara för att visa att jag minsann vet vad det är för dag. Fick bara höra att det där kan du glömma det blir ingen hundträff för dej idag.

 

Kleptoman Leya må stjäla allt hon hittar men hon är minsann en katt med empati. Jag deppade ihop och hon kom och tröstade mej. Vi hade ett långt samtal om alla orättvisor här i världen.

 

Skulle gå en sväng. I bland är turen med mej för Prylaffären var öppen. Har inte hälsat på där på evigheter, jag är upptagen på lördagar när den är öppen. Hade trevligt en stund.

 

Ingenting såg ut som det brukar. Var stor marknad här i dag så det var en massa människor och försäljare överallt.

 

Hm, kaniner jag har aldrig träffat nån sån. Undrar om de vill umgås med en mycket ensam hund?

 

Fina är de men totalt asociala. Inte ville de umgås med mej inte, jag är övertygad om att vi kunde ha blivit bra kompisar.

 

Gick en sväng i kanten av Tråkskogen. Alldeles övergivet men jag kunde glömma att vara på fria tassar för det var alldeles för mycket folk och hundar nära.

Passerade campingen, där bodde det mycket snygga hanar denna helg. Men tro nu inte att jag fick träffa dom, ett par kände hur gott jag doftar och matte sa bara att det var inte alls lämpligt med umgänge. Korkat!!

 

Gick en sväng på spårvägen. Mycket spår efter hanar så jag hade fullt upp med att lämna meddelanden om hur gott jag doftar.

 

Inne i Ekorrskogen och nu händer det minsann saker. Var god stör ej.

 

Titta en Ekorre!!!!!! Tänk den pratade med mej och brydde sej imnte alls om att jag satt alldeles nära trädet. Jag pratade med den och den svarade. Det finns hopp, en dag kommer jag säkert att träffa en social Ekorre eller så får jag gå och prata med denna flera gånger varje dag. Verkligen dagens höjdpunkt.

 

Lämnade skogen eftersom den trevliga Ekorren försvann till andra träd. Fördrev lite tid med bänkprovning.

 

Passerade en annan del av marknaden, fanns inget för hundar att köpa och matte skulle inte heller ha något.

Fast jag träffade i alla fall en del människor som jag känner, mycket trevligt med sällskap. Såg en del hundar men inga som jag fick umgås med.

Passerade baar mitt hemma och hamnade i min bil. Trodde att jag skulle skjutsas till nåt skoj, emn bilen skulle till Rottis Helga eftersom hennes husse är en duktig bilveterinär och skulle utför en operation på den.


  

Vid hembygdsgården så träffade jag INez, hon hade minsann ett bra jobb idag. Passa ett helt tält där de sålde korv.

 

Hade tur det fanns korv till behövande hund. Utsökt god var den, behövde verkligen tröst denna ensamma dag.

Gick hem, ägnade mej åt att hålla tassarna för Jenna som var och ställde ut sej. Nån halvblind domare ansåg att en annan tik var snyggare så hon blev tvåa. Korkat Jenna är snyggast!

 

Eftermiddagsrunda och jag har hamnat vid Klovsten. Kände minsann dofterna efter alla kompisar som haft en massa skoj idag. Matte skulle egentligen nåt men Tommy var inte hemma så det får bli en annan dag.

 

Fast de där fröna skulle kollas igen. Äsch hon tittade ju i går och då hade inget hänt.

 

Hade visst hänt nåt för detta är en bönplanta. Tydligen hade det kommit upp flera stycken. Jag anser att det är ointressant, hade varit bättre att hon hade odlat hundgodis, bönor är inget för mej.

 

På väg hem så hamnade jag hos Rottis Helga. Hon håller minsann på och utbildar sej till bilveterinär, hon var väldigt intresserad av vad hennes snälla och duktiga husse gjorde med Pelle Peugeot. Nu är han opererad och ska på nån hälsokontroll i veckan som förhoppningsvis går bra.

Inte får jag träffa kompisar i morgon heller. Matte pratar om att jag ska kolla dasstunnor, eller om det är hon som ska göra det.



 

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Wilma Border collie - Onsdag 24 april 18:07

Hämtade Basse efter morgonrutinerna. Idag såg matte skillnad på bilnyckel och bajspåsar, får vara glad för det lilla.   Så var liftarsäsongen inledd. Basse var på vägen vid sin vanliga liftarplats och blev så glad när taxi anlände.   Skulle...

Av Wilma Border collie - Tisdag 23 april 18:05

Tur att jag och matte var ensamma när jag gick ut på min morgonrunda. Satte mej, la en hög. Matte skulle plocka upp den. Jo visst, hon stod som ett fån och stirrade på bilnyckeln!! Det är viss skillnad på den och nummer två påsar. Alltså denna förv...

Av Wilma Border collie - Måndag 22 april 17:58

Isande kallt är det fortfarande. Skulle hämta Basse så skulle vi hitta på nåt. Blev rörigt. Basse blev väldigt upprörd över något och drog, tog tid att få tag på honom, för detta något skulle minsann skällas ut och det mycket och länge. Samtidigt...

Av Wilma Border collie - Söndag 21 april 17:56

Bara att inse, någon har stulit våren. Lika kallt idag och dessutom blåser det runt isbjörnar och pingviner. Efter att ha klarat av mina morgonrutiner så var det efter några veckors väntan dags att åka.   Jaha, där borta på gräset ligger Bas...

Av Wilma Border collie - Lördag 20 april 18:00

Någon har stulit våren för fortfarande är det kallt. Klarade av mina morognrutiner och passsade dörren i evigheter. Tur att jag har bra läkkött för idag hade benstumparna läkt, bara utväxten av tassarna som fattas. Den som ser tassar på bilderna me...

Presentation

Fråga mig

5 besvarade frågor

Omröstning

Nu har jag bloggat i 1 år. Tycker ni att jag ska fortsätta?
 Ja fortsätt
 Nej tråkiga byracka du skulle aldrig börjat
 Gör som du vill, jag tänker inte läsa här igen

Kalender

Ti On To Fr
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31
<<< Maj 2019 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Gästbok


Ovido - Quiz & Flashcards