wilmablogghund

Direktlänk till inlägg 12 april 2019

En massa åka bil

Av Wilma Border collie - 12 april 2019 17:55

Kolla bilden under, det var lite kyligt i morse. Fast denna bild ljuger lite, det var drygt 9 minus och när matte hade  hämtata kameran var det varmare.

 

Hoppas det var sista gången på väldigt länge det var så här kallt. Var friskt att gå ut för morgonrundan.

Sen efter att ha slappat en stund så hamnade jag i bilen. Trodde att jag skulle hämta upp i alla fall någon del av min flock men det skulle jag inte.

 

Hamnade i Eskilstuna och hämtade upp mattes mamma. Sen skulle jag passa bilen här. Typiskt ställe där matte kan gå totalt vilse för att aldrig återfinnas. Fast hon var snart ute igen, hennes mamma som skulle ha nåt.

 

Blev utsläppt medan hennes mamma gjorde nåt i nån annan affär, Kollade av om det rört dej några snygga hanar,. Verkar vara brist på såna på trist parkeringsplats i Eskilstuna.

 

Roade mej med att balansera på diverse olika saker. Människor tittade underligt på mej, vadå, har de aldrig sett en hund balansera och käka ost på tub??

Nåt skulle jag fördriva tiden med eftersom hundar inte får gå in i affärer i det där Eskilstuna, tur att jag inte bor där.

 

Provade en bänk också. Bra bänkar där för de gav ost.

 

Så går det utmärkt att gå slalom mellan några märkliga pinnar. Sen kom mattes mamma så vi skulle åka vidare.

 

Du säjer vad??? Vadå blåst på köttbullar??????? Tydligen var det dåligt med tid så de där köttbullarna få blien annan gång. Var bara en massa saker som skulle bäras upp till Köttbullerestaurangen medan jag passade bilen.

Skjutsade mattes mamma till nåt ställe och sen skulle jag hem. På väg hem så hade matte planerat en skog, men den dementa människan glömde att svänga. Behöver ta körkort så det blir ordning i tillvaron.

 

Hamnade hemma vid sjön. Skulle röra på mej ett tag där enligt matte. Men jag tror jag ser nåt det var kanske bra att matte var dement och glömde svänga.

 

Jag såg rätt, detta var ju toppen!!

 

Jag hittade Sigrid och Micco som var ute och rastade sin matte. Slapp alltså vara alldeles utan kompisar i dag.

 

Efterosm jag var blåst på köttbullarna och hungrig så käkade jag bark. Det mättar ganska bra och gav energi så jag kunde umgås en stund till.

 

Sjövattnet var utsökt gott men enligt människorna blåste det svinkallt där.

 

Sigrid hon grävde sina livsviktiga gropar. Många och djupa, undrar fortfarande vad hon ska ha alla till.

 

Kollade av bryggorna också. Men sen skulle jag hem. matte pratade om hungrig och annat mänskligt krafs.

Var hemma ett tag,

 

Ute på eftermiddagsrunda och självklart affärsrunda. Tiggde godis hos Susanne, fick gott sånt och umgänge. Precis vad jag behövde.

 

Träffade Chihuahua DeeDee som var ute i samma ärende. Bjöd henne på en del av mitt godis också.

  Tillfälliga Pryl 7an. Blev gott godis där också. Kände mej mycket nöjd och belåten. Trode jag skulle gå hem men på min gata så hamnade jag i min bil igen.

 

Nu har jag hamnat i Sparreholm och trodde att matte virrat till det värre än nånsin. Jag är vid den där jättestora affären, där matte kan gå vilse, men varför ska vi vara utanför en port till ett lager?

 

Nu är det riktigt underligt. Matte körde in i Fabrikens enorma lager och släppte ut mej ur bilen. Vad sjutton ska hända egentligen?

 

Kollade runt en del. Hittade inga bra hundsaker och julglitter var visst inte heller aktuellt.

 

Rottis Helgas husse är duktig bilveterinär och Pelles däck bor på det där lagret när de inte sitter på bilen. Nu var det dags att sätta på sommarskor.

 

Somnade på golvet ett tag. Tog på krafterna att kolla en massa saker där inne. Människorna pratade tråk om en

kommande operation på min bil. Nåt med bromsar som ska bytas.

Hamnade i bilen igen och åkte hem. Enligt matte skönt att slippa höra dubben smälla nu, tystare med sommarskor tydligen.

Nu ska jag vila mej i form inför morgondagen när det är dags för alla mina kompisar och en massa skoj igen. Fast jag ska visst ta ut Sigrid och Micco en snabbis på min sista runda. Gäller att hålla matte vaken tills dess, hon bara gäspar den klena människan.

 

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Wilma Border collie - Fredag 19 april 18:17

När jag var ute för sista kvällsrundan så snöade  det massor, fullkomligt onödigt. I morse var det mesta borta som tur var, men kallt. Hämtade Basse. Ingen skog idag, vi skulle till Flen. Först fick vi passa bilen medan matte handlade tråk. F...

Av Wilma Border collie - Torsdag 18 april 18:06

Kallt var det när jag var på morgonrunda. Matte sa att hon sett bilder på hur det snöade massor ett natl mil söderut. Åkte och väckte Basse, som omväxling ville Nisse gå ut. Samma smörande för att jag skulle öppna dörren. Så skulle vi hitta på nå...

Av Wilma Border collie - Onsdag 17 april 17:56

Kallt i morse, när jag var ute för morgonrunda så var det frost på bilarnas rutor. Den där våren verkar dröja. Basse skulle hämtas igen. Hade tur för han var på sin vanliga liftarplats och ännu bättre, dörren öppnades så vi tog oss in och fick vä...

Av Wilma Border collie - Tisdag 16 april 18:01

Matte kom ur sängen utan problem i morse trots gårdagens krachlandning. Bara en öm arnbåge, skönt att slippa dra runt på ett vrak. Basse sov i vanlig ordning. Åkte och hämtade honom. Nisse kom rusande och ansåg att jag skulle släppa in honom. Und...

Av Wilma Border collie - Måndag 15 april 17:57

Basse han gjorde som vanligt, tog sovmorgon. När mina morgonrutiner var avklarade och den långsamma matte klar med sitt så åkte vi och hämtade honom.   Nu börjar tråkgrönsakstiden. Stå och gulla med tråkrababrber ska det vara nödvändigt det? F...

Presentation

Fråga mig

5 besvarade frågor

Omröstning

Nu har jag bloggat i 1 år. Tycker ni att jag ska fortsätta?
 Ja fortsätt
 Nej tråkiga byracka du skulle aldrig börjat
 Gör som du vill, jag tänker inte läsa här igen

Kalender

Ti On To Fr
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30
<<< April 2019 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Gästbok


Ovido - Quiz & Flashcards