wilmablogghund

Alla inlägg den 28 maj 2018

Av Wilma Border collie - 28 maj 2018 18:29

I går kväll så försvann matte. Hon har haft den usla vanan i flera dagar att försvinna en stund morgon och kväll. Bara det att i går glömde hon att låsa dörren. Alltså tog jag saken i egna tassar och öppnade dörren, gick och satte mej utanför grannens dörr eftersom jag visste att hon var där.

När hon var klar med kattvaktandet så öppnades dörren. Hon stirrade på mej som stillsamt satt och väntade. ”Gå genast hem och LÅS dörren” fick jag höra. Ursäkta men hon hade glömt att låsa och jag har inga nycklar. Troligen har hennes hjärna kokat i värmen.

   

Så blev det idag och jag har bråttom!!!!! Den förvirrade människan med kokt hjärna kan mycket väl glömma att jag ska hämta Sigrid och Micco. Alltså släpade jag dit henne. De blev överlyckliga när jag kom. Men Sigrid var på sitt värsta humör och försökte ge Micco stryk när han hälsade på mej.

   

Eftersom ovädret inte har nåt slut så skulle vi bara gå till sjön och bada. Träffade Rick på Heden. Micco blev glad och Sigrid ansåg att han skulle dö.

   

Inez dök upp så jag, hon, Micco och Rick lekte. Sigrid sa fula ord, men så klart Inez har varit alldeles för mycket på henne.

   

Skildes från dom och gick och badade. Skönt med en del svalka.

   

Pust det är alldeles för hett. Vi har badat och försökte leka men det blev för varmt.

   

Men Sigrid ge dej! Micco har inte gjort nåt så du behöver inte försöka mörda honom hela tiden.

   

Mitt halsband behövde kylas ner lite. Bra detta att det bara är att lägga det i vatten en stund så är det svalt och skönt sen.

   

Sigrid och Mikko försökte ha dragkamp med en jättepinne men den var visst för stor.

 

Skulle gå vidare och matte råkade titta i vattnet. Där var det miljoner med Vithajar samlade i flock i väntan på att få slita henne i stycken.

   

Så dök Inez och Rick upp igen. Lekte en del med dom medan Sigrid svor.

   

Vi lekte faktiskt allihopa en stund, Sigrid var egentligen koppelfånge eftersom hon var på dåligt humör och dessutom försökt rymma några gånger.

   

Men det blev alldeles för hett så jag badade under en av bryggorna. Var svalt och skönt i skuggan.

   

Skulle gå hemåt. Tänk fortfarande så lever en snöhög i skidbacken. Hade nog varit skönt att rulla där, men orkade inte ta oss dit upp i hetten.Lämnade hem Sigrid och Micco. Hörde nåt om att ses senare.

Gick hem och gjorde ingenting. Hörde att min bil försvann från gatan så jag blev lite fundersam, men enligt matte så var det okej.

   

Jaha befinner mej på torget och jag ska vänta på min bils återkomst. Bra bänk hittade jag att ligga och slappa på.

   

Pelle Peugeot har återkommit och vi har hamnat vid sjön igen. Kolla Sigrid så snygg hon är. Hon hade tillbringat ett par timmar i Grisöronaffären med att bli badad och få pälsen friserad. Hennes matte lånade min bil för att skjutsa Sigrid.

Sen badade vi en massa igen och träffade en alldeles nyinflyttad hund. Hörde att han blev inbjuden till hundträffarna så han kan lära känna trevliga hundar här.

I morgon ska vi visst få åka till en annan sjö. Åter bra, alltid trevligt att kunna variera sjöarna.

Presentation

Fråga mig

5 besvarade frågor

Omröstning

Nu har jag bloggat i 1 år. Tycker ni att jag ska fortsätta?
 Ja fortsätt
 Nej tråkiga byracka du skulle aldrig börjat
 Gör som du vill, jag tänker inte läsa här igen

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23
24
25 26 27
28 29 30 31
<<< Maj 2018 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Gästbok


Ovido - Quiz & Flashcards