wilmablogghund

Direktlänk till inlägg 3 augusti 2018

Bättre dag

Av Wilma Border collie - 3 augusti 2018 18:17

Det har strulat rejält med bloggen. Den fanns igår, försvann och dök upp igen. Nu hoppas jag att detta inlägg inte tänker stjälas och återlämnas lite hur som helst. Undrar om Kleptoman Leya lyckats komma över mitt lösenord kanske?

   

Inte nog med att bloggen stjäls och återlämnas lite hur som helst. Nu försvinner matte och dess värre kommer hon alltid ihåg att låsa in mej så jag kan inte kontrollera att hon inte går vilse i trappen. Detta är Bullen som bor hos mina grannar. De har rymt på semester så matte försvinner till Bullen för service. Många evigheter är hon dessutom borta varje gång. Tycker att jag skulle kunna sköta det där uppdraget.

   

I dag var vädret lite bättre. Inte riktigt lika äckelhett och den fuktiga luften var borta. Vi blev skjutsade. Här var det ett tag sen sist åc det var mycket dofter att kolla.

   

Hittade en bänk och jag hade djupa diskussioner med Sigridmatte. Bland annat om att umgänget med Micco och Sigrid behöver utökas. Vi träffas för sällan.

   

Så skulle vi posera snyggt på bänken trodde matte. Äsch, vi tittar åt precis vilka håll vi vill.

   

Jaha Micco har kommer precis under min mage. Passade honom perfekt att stå där och fundera över livet.

   

Vi blev erbjudna att bada, men vi är faktiskt urtrötta på att bada efter eländesvädret. Jag upptäckte att det gick alldeles utmärkt att inspektera en brygga genom att gå under den. Vattentjuvens fel att detta fungerade.

   

Fast det är enklare att kolla dom från rätt håll. Hittade en märklig stege också. Vi provade vattnet men det var precis som vanligt och bada har vi gjort så det räcker.

   

Kollade runt lite mer ett tag. Skönt at värsta äckelhettan har gett sej så vi orkar röra på oss igen.

Sen skulle vi åka och göra nåt.

   

Och hur kul är detta? Passa Ica i Flen. Inte nog med Ica vi lyckades passa några som försökte frälsa människor också. Eller matte släpade i väg oss en bit efter en diskussion om att hon respekterar deras tro, men delar den inte och vill respekteras för det.

   

Sigrid somnade så trist hade vi det. Inte fick vi åka och shoppa i bästa Grisöronaffären heller. Hörde bara att det kan vi göra nästa gång. Vi behöver alltid åka dit!

Åkte hem ett tag.

   

Eftermiddagsrunda och här har jag bara varit en gång förut.

   

Micco som aldrig har varit här han verkade veta precis vad som döljer sej bakom den här dörren.

   

Perfekt, vi hamnade på glasscaféet och människorna hade den goda smaken att köpa glass till oss. Utsökt god glass.

   

Micco han fördrog att ha den stå på bordet och sen äta.

   

Sigridmatte kan detta med service. Jag blev minsann serverad från sked och slapp slicka direkt i byttan.

   

Efter glassätandet så tog vi en sväng till hundbadet. Träffade Loke som i bland är med på hundträffarna. Micco gillar verkligen honom och Loke som inte vågat lita på andra hundar gillar Micco. Jo han gillar mej och Sigrid också.

   

De började leka och jag funderade på om jag skulle behöva vara polis. Ingen fara, de hade bara skoj tillsammans.

   

Dessutom hade vi sällskap av ett gäng halvvuxna såna där Andvalpar. De brydde sej inte ett dugg om oss.

Sen var det dags att skiljas åt och jag hörde de hemska orden ”Ses på måndag” Vadå måndag, jag diskuterade ju utökat umgänge med Sigridmatte.

Inte nog med det i morgon är det lördag och det blir ingen hundträff för mej. Nu börjar min jobbarsäsong och i morgon har jag kurs för blivande svamphundar. Blir en utmaning i torkan, men de där som matte ömt vattnat under lång tid finns ska användas.

 

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Wilma Border collie - Torsdag 25 april 18:01

Skulle hämta Basse inför skogsrundan.   Titta! Premiär för i år att åka nedanför skidbacken. Det finns en del snö kvar i backen om vi skulle drabbas av akuta behov av rull i konstsnö. Basse var mycket nöjd eftersom han befann sej på vanliga li...

Av Wilma Border collie - Onsdag 24 april 18:07

Hämtade Basse efter morgonrutinerna. Idag såg matte skillnad på bilnyckel och bajspåsar, får vara glad för det lilla.   Så var liftarsäsongen inledd. Basse var på vägen vid sin vanliga liftarplats och blev så glad när taxi anlände.   Skulle...

Av Wilma Border collie - Tisdag 23 april 18:05

Tur att jag och matte var ensamma när jag gick ut på min morgonrunda. Satte mej, la en hög. Matte skulle plocka upp den. Jo visst, hon stod som ett fån och stirrade på bilnyckeln!! Det är viss skillnad på den och nummer två påsar. Alltså denna förv...

Av Wilma Border collie - Måndag 22 april 17:58

Isande kallt är det fortfarande. Skulle hämta Basse så skulle vi hitta på nåt. Blev rörigt. Basse blev väldigt upprörd över något och drog, tog tid att få tag på honom, för detta något skulle minsann skällas ut och det mycket och länge. Samtidigt...

Av Wilma Border collie - Söndag 21 april 17:56

Bara att inse, någon har stulit våren. Lika kallt idag och dessutom blåser det runt isbjörnar och pingviner. Efter att ha klarat av mina morgonrutiner så var det efter några veckors väntan dags att åka.   Jaha, där borta på gräset ligger Bas...

Presentation

Fråga mig

5 besvarade frågor

Omröstning

Nu har jag bloggat i 1 år. Tycker ni att jag ska fortsätta?
 Ja fortsätt
 Nej tråkiga byracka du skulle aldrig börjat
 Gör som du vill, jag tänker inte läsa här igen

Kalender

Ti On To Fr
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31
<<< Augusti 2018 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Gästbok


Ovido - Quiz & Flashcards