wilmablogghund

Direktlänk till inlägg 14 januari 2024

Skoj idag också

Av Wilma Border collie - Söndag 14 jan 17:59

Klarade av mina ensamma morgonrutiner.

Passade dörren ett par veckor innan matte ansåg att det var dags att åka.

 

Basse kom, hälsade och bestämde sej för att han skulle agera välkomstkommite om det kom flera.

 

Jaha det skulle vara motorcykelåkning idag också, men vi skulle minsann hinna med vår viktiga hundträff först.

 

Poppie kom så nu ska vi ut på isen och ha skoj.

 

Ut på isen och springa dessutom kom den där hunden som matte alltid glömmer namnet på. Idag minns hon att det är nåt på C men se resten det är borta ur minnet.

 

Alltså rulla på plogad is när nästan lika bra som konstsnö. Rullade mycket, väldigt skönt och blev av med mer begagnad päls också.

 

Isrejs när det är som bäst. Vi hade som vanligt superskoj, desto fler desto bättre.

Sen kom Tilly, Gunhild och Elsa också, fast de fastnade aldrig på bild.

 

Basse han lyckades få husse till hunden med det bortglömda namnet att förstå att han är väldigt ensam och aldrig nån som klappar honom.

 

Fortsatte ha massor med skoj, lika bra att passa på nu när vi har chansen.

 

Jag och Poppie tänkte leka. Men se, det tyckte inte Basse, enligt honom behöver jag inte alls leka med andra hundar när han finns. Jag leker med vem jag vill och inte lägger jag mej i när han leker med andra heller.

 

Fast vi fick andra intressen. Bassehusse körde runt med en drönare. Spännande vi försökte jaga den, men så högt kan ingen av oss hoppa.

 

Långt ute på isen var det en annan hund. Vi sprang och hälsade på den tänkte att den kanske ville hänga med oss och ha skoj.

 

Jo då en liten pappilonhane som bara bott ett tag här. Hans husse hade hort talas om våra hundträffar. Han blev en del av vår skoj gemenskap. Hoppas att han kommer flera gånger.

 

Så kom de som skulle åka motorcyklar. Alltså dgas att sluta. Historien upprepar sej. Ett koppel och två hundar, Basse fick hänga med hem till mej idag också.

Käkade lite och somnade väldigt gott, isrejs med kompisar tar på krafterna.

Skulle på eftermiddagsrunda. Träffade Zoya som blivit av med både stygn och dränage efter den där otäcka hundens anfall på henne. Inte var hon rädd för varken mej eller Basse. Skönt att det inte blev såna men.

Gick hem igen.

Imorgon ska vi hitta på nåt annat, får se vad det blir.



 

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Wilma Border collie - Torsdag 25 april 18:01

Skulle hämta Basse inför skogsrundan.   Titta! Premiär för i år att åka nedanför skidbacken. Det finns en del snö kvar i backen om vi skulle drabbas av akuta behov av rull i konstsnö. Basse var mycket nöjd eftersom han befann sej på vanliga li...

Av Wilma Border collie - Onsdag 24 april 18:07

Hämtade Basse efter morgonrutinerna. Idag såg matte skillnad på bilnyckel och bajspåsar, får vara glad för det lilla.   Så var liftarsäsongen inledd. Basse var på vägen vid sin vanliga liftarplats och blev så glad när taxi anlände.   Skulle...

Av Wilma Border collie - Tisdag 23 april 18:05

Tur att jag och matte var ensamma när jag gick ut på min morgonrunda. Satte mej, la en hög. Matte skulle plocka upp den. Jo visst, hon stod som ett fån och stirrade på bilnyckeln!! Det är viss skillnad på den och nummer två påsar. Alltså denna förv...

Av Wilma Border collie - Måndag 22 april 17:58

Isande kallt är det fortfarande. Skulle hämta Basse så skulle vi hitta på nåt. Blev rörigt. Basse blev väldigt upprörd över något och drog, tog tid att få tag på honom, för detta något skulle minsann skällas ut och det mycket och länge. Samtidigt...

Av Wilma Border collie - Söndag 21 april 17:56

Bara att inse, någon har stulit våren. Lika kallt idag och dessutom blåser det runt isbjörnar och pingviner. Efter att ha klarat av mina morgonrutiner så var det efter några veckors väntan dags att åka.   Jaha, där borta på gräset ligger Bas...

Presentation

Fråga mig

5 besvarade frågor

Omröstning

Nu har jag bloggat i 1 år. Tycker ni att jag ska fortsätta?
 Ja fortsätt
 Nej tråkiga byracka du skulle aldrig börjat
 Gör som du vill, jag tänker inte läsa här igen

Kalender

Ti On To Fr
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31
<<< Januari 2024 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Gästbok


Ovido - Quiz & Flashcards