wilmablogghund

Alla inlägg den 5 januari 2023

Av Wilma Border collie - 5 januari 2023 18:10

I går kväll när jag kom in efter sista kvällskissen så såg både jag och matte hur Kleptomanen försvann med en leksaksmus i munnen.

Så skulle vi lägga oss. I mattes säng befanns sej Kleptomanen med Cooper och en hel hög med kattleksaker plus två pennor. Nu har hon alltså påbörjat kurserna i hur man bäst stjäl saker. Leksaker är okej men de där pennorna påstår matte att hon behöver och många är spårlöst borta.

Blev idag, av det där snöovädret blev inte alls så mycket. Bara ca fem centimeter snö och snorhalt. Hörde nåt telefonsamtal, men lyssnade inte såna brukar bara bestå av tråk.

 

Skulle gå ut. Inget åka nånstans idag på grund av halkan dessutom blåste det svinkallt alltså gick alla bra ställen bort.

 

Jaha skidbacken vad ska jag här och göra ensam? Den är trist om jag inte har Basse med mej. Passerade bara.

 

Men titta där borta är Basse och väntar på mej!! Jag som var orolig för att jag skulle bli alldeles ensam.

 

Fick massor med pussar. Får alltid det när vi träffas. Fick höra att vi skulle göra nåt.

 

Tillbaka till skidbacken, Nu var den rolig igen. Om man är minst två gärna flera så är den superskoj. Lekte mycket.

 

Bollen kom fram så det blev en massa skoj jaktlekar. Basse ska inte tro att han ska ha mina tillhörigheter hur som helt inte. Jag vann tillbaka den några gånger genom mina perfekta tacklingar.

 

Så kom Ricki och Tilly på sin vanliga runda. Måste vara trist att gå samma varje dag, jag och Basse varierar oss så mycket det bara går.

 

De gick vidare så vi röjde loss mera. Fördelen med skidbacken är att där känns inte blåsten.

Men så kom det människor som skulle jobba där. I morgon öppnar den och de skulle fixa det sista.

 

Koppelfångar och nu är allt fel. Vi är på väg tillbaka till Basses hemma, nåt är fel, väldigt fel. Enligt matte så skulle Basse hänga med sin husse resten av dagen.

 


Basse han hade inga planer på att gå hem. Först skulle det grävas jättegropar i ett dike.

 

Sen går det alltid att tvärnita och stå och stirra på ingenting. Behöver nog lära honom mitt trix att öka vikten till många ton.

 

Sista chansen, nu tar vi till sittstrejk i stället. Tyvärr misslyckades han nu också. Han fick gå in till sin husse.

 

Äsch!! Ska jag gå hem till mitt ensamma bedrövliga hemma utan Basse?? Enligt matte hade människorna kommit överns om i morse att vi kunde leka ett tag innan Basse skulle iväg med sin husse. Så påstod hon att vi hade faktiskt haft skoj ett par timmar så det var inget synd om oss. Var det visst det, vi ska hänga i många timmar varje dag.

Gick hem till tråkhemma. käkade min Dentastix och somnade.

Skulle på eftermiddagsrunda. Började med att gå till min bil som stått en bit bort över natten ifall det skulle komma mängder med snö och för att underlätta för de som plogar min lilla trånga gata. Matte borstade bort all snö och sen fick jag åka hela vägen till torget det är flera hundra meter. Men där var turen med mej. Matte skulle prata tråk med Viveca igen. Bra det där med konstiga saker i en Facebookgrupp så de måste prata med varandra för jag fick utsökt tröstgodis i min ensamhet. Träffade tyvärr inga andra jag känner när jag gick en runda där.

Hem och ställde bilen på min gata.

Lyssnade på ett telefonsamtal igen och nu var jag uppmärksam. Perfekt för jag ska hämta Basse när jag ska på långrunda så nåt ska vi säkertt kunna hitta på. Blir en bra dag tror jag.


Presentation

Fråga mig

5 besvarade frågor

Omröstning

Nu har jag bloggat i 1 år. Tycker ni att jag ska fortsätta?
 Ja fortsätt
 Nej tråkiga byracka du skulle aldrig börjat
 Gör som du vill, jag tänker inte läsa här igen

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 31
<<< Januari 2023 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Gästbok


Ovido - Quiz & Flashcards