wilmablogghund

Direktlänk till inlägg 15 mars 2020

Inte så många men skoj var det

Av Wilma Border collie - 15 mars 2020 17:45

Söndag och alltså dags för veckans andra hundträff. Vanliga rutinerna med att vänta alldeles för länge innan det var dags, Fick jag bestämma så skulle hundträffarna börja direkt på morgonen så vi hundar slapp vänta halva dagen på att det ska bli dags.

 

Så jag är på plats, klockan är strax efter halv tio och det är väldigt ödsligt. Ska jag ha hundträff med bara mej? Var är mina kompisar??

 

Men nu händer det nåt där borta, det har kommit en bil så jag blir inte ensam. Var Labrador Alice som kom.

 

Strax efter kom Berner Alice och lille Fido också. Skönt vi blir i alla fall några hundar.

 

För en gångs skulle lyckades matte göra nåt vettigt. Hon gick och släppte ut Basse som var fånge i sitt hus.

 

Vi hade en viktig gruppdiskussion om, vad vi skulle hitta på. Just då var vi bara jag, Basse, Berner Alice, Labrador Alice och Fido. Men vi beslutade att vi skulle ha skoj.

 

Jag dömde ett lopp som Basse och Fido sprang. Basse vann, tydligt är att Fido behöver träna mer på att vara snabb.

 

Så nu har Borzoi Myra och Tryfflan och Winnie också kommit. Bra vi blir ett lite gäng och det gäller att passa på att ha skoj. För det är många månader tills det blir lördag igen.

 

Värdefulla bollen är tillfälligt försvunnen, men jag hittade en annan att roa mej med en stund. Den Värdefulla har säkert Basse gömt nånstans men förr eller senare lär den komma fram.

 

Minglade runt en del bland människorna också. Sånt kan ibland vara lönande.

 

Matte råkade stoppa en hand i fickan så jag, Tryfflan Gungun, Labrador Alice och Basse var snabbt där. Jo vi fick varsin ynklig godisbit. Hade det varit nån ordning så borde vi fått minst en rejäl hög var och en.

 

Och där kom Tilly och Rick också. Vi blev ett gäng till slut och skoj hade vi.

 

Lekte en del med Myra och Tilly, sen var jag domare medan de körde ett lopp. Myra vann för hon är extremt snabb inte många som hinner med henne inte.

 

Va?? Har du slut på godis?? Ser du inte att vi är fyra svältande hundar?? Hur ska vi nu orka ha en massa mer skoj??

 

Kollade om Ricks matte hade nåt och faktiskt så fick vi varsin bit. Som svältande hundar får vi vara glada för det lilla.

Fortsatte att roa oss ett tag till. Men sen helt plötsligt så var det dags att sluta. Människorna utan tidsuppfattning påstod att vi lekt länge och vi vet att det bara var en kvart.

 

Tog ett sista ryck med Basse och Tilly för vem vet när vi får leka igen. Sen var det dags att åka hem.

Somnade efter lite lunch.

Gick på eftermiddagsrunda, hade tur och träffade först Rocky och sen några människor jag känner så det blev en helt okej runda.

I morgon då är vi hela flocken ÄNTLIGEN. Matte har lovat att vi ska få åka till ett bra ställe där vi kan springa och leka massor.



 

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Wilma Border collie - Onsdag 24 april 18:07

Hämtade Basse efter morgonrutinerna. Idag såg matte skillnad på bilnyckel och bajspåsar, får vara glad för det lilla.   Så var liftarsäsongen inledd. Basse var på vägen vid sin vanliga liftarplats och blev så glad när taxi anlände.   Skulle...

Av Wilma Border collie - Tisdag 23 april 18:05

Tur att jag och matte var ensamma när jag gick ut på min morgonrunda. Satte mej, la en hög. Matte skulle plocka upp den. Jo visst, hon stod som ett fån och stirrade på bilnyckeln!! Det är viss skillnad på den och nummer två påsar. Alltså denna förv...

Av Wilma Border collie - Måndag 22 april 17:58

Isande kallt är det fortfarande. Skulle hämta Basse så skulle vi hitta på nåt. Blev rörigt. Basse blev väldigt upprörd över något och drog, tog tid att få tag på honom, för detta något skulle minsann skällas ut och det mycket och länge. Samtidigt...

Av Wilma Border collie - Söndag 21 april 17:56

Bara att inse, någon har stulit våren. Lika kallt idag och dessutom blåser det runt isbjörnar och pingviner. Efter att ha klarat av mina morgonrutiner så var det efter några veckors väntan dags att åka.   Jaha, där borta på gräset ligger Bas...

Av Wilma Border collie - Lördag 20 april 18:00

Någon har stulit våren för fortfarande är det kallt. Klarade av mina morognrutiner och passsade dörren i evigheter. Tur att jag har bra läkkött för idag hade benstumparna läkt, bara utväxten av tassarna som fattas. Den som ser tassar på bilderna me...

Presentation

Fråga mig

5 besvarade frågor

Omröstning

Nu har jag bloggat i 1 år. Tycker ni att jag ska fortsätta?
 Ja fortsätt
 Nej tråkiga byracka du skulle aldrig börjat
 Gör som du vill, jag tänker inte läsa här igen

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 31
<<< Mars 2020 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Gästbok


Ovido - Quiz & Flashcards