wilmablogghund

Direktlänk till inlägg 1 juni 2019

Alldeles ensam

Av Wilma Border collie - 1 juni 2019 17:49

Äsch! Alltså det är lördag idag och alltså borde jag få träffa alla mina kompisar.

När jag skulle på längre runda så hade jag hoppet kvar.

 

Min bil användes men jah hamnade på Heden. Inte såg det uit som det brukar, var nån bakluckeloppis.  Fördelen var att jag träffade ganska många människor jag känner.

Sen när jag skulle tillbaka till bilen så såg jag Sheltie Truls, han såg mej och blev överlyclig. Men tro inte att vi fick träffas inte, nädå stort avstånd mellan oss. Korkade mänkliga påhitt. äntligen en snygg hane då får vi inte träffas.

 

Har blivit skjutsad till Engelska skogen. Perfekt jag var övertygad om att nu skulle jag minsann få umgås. Fick inte vara på fria tassar för matte ville ha koll så det inte kom nån med hund. Vadå, jag träffar vilka hundar jag vill, när jag vill.

 

Nå så äntligen får jag röra mej som jag vill. Det är faktiskt en hundlig rättighet att vara på fria tassar.

  Kollade en del i skogen, men det var övergivet och fanns inget spännade alls. Fast jag träffade ett par människor som var ute och gick. Trevligt med umgänge ett par minuter.

 

Nu ska jag hälsa på mina engelska kompisar, kommer att bli superbra detta.

 

Och vad är detta för dumheter? Jag är fånge igen och det sitter ett nytt staket.

 

Ett sånt där otrevligt staket som slår oskyldiga hundar. Av den anledningen var jag fånge tills matte tillfälligt gjort det ofarligt.

  

Nu tänker jag umgås, är väl bara att gå och knacka på dörren. 

 

Depp, jag är blåst på umgänge. Ingen hemma, matte påstår att hon vet att det tar en stund innan de kommer tillbaka igen. Struntar jag i, jag vill träffa människor jag känner nu!

 

Undrar jag, kanske kan löna sej att kolla i skogen. Du kan stanna här sa den oförstående skitmatte.

 

Mattes nöje. Hon var lovad att plocka rabarber så detta var hennes intresse. Jag gillar inte sån så det där fick hon klara av på alldeles egen hand.

 

Har tagit saken i egna tassar och är i skogen. Här har jag minsann bra Ekorrträd. Med tur så och ingen Jenna med som kan skvallra.

 

Detta var vad matte såg, en tom skog.

 

Ingen fara jag hade hittat Ekorre. Förklarade hur eländigt mitt hundliv är, alla mina kompisar är på hundträff och har en massa skoj. Jag får inte gå dit och inte får jag träffa vem jag vill.

  Tänker faktiskt ligga här, Ekorre pratar med mej och med tålamod kommer den säkert att vilja umgås. Bara det att den höll på och flyttade sej mellan träden så jag var tvungen att följa efter.

 

Detta var korkat, mycket korkat. Jag gick på den där enkla med osttuben. Skyller på mina hormoner.

  Varför???? Om jag inte frestats så mycket av osten hade jag kunna fortsatt prata med Ekorre nu blev jag fånge i stället. Ska sluta äta ost.

 

Hur kul är det här då?? Är på väg tillbaka mot min bil och matte har hittat nåt.

 

Blåbärskart, fullkomligt ointressant, Blåbär är gott men då ska de vara blå och mogna. Fick vänta i flera dagar medan matte försökte få till en bild på ointressanta kart.

 

Fast det var nog tur att jag skulle till bilen. Titta här, det har börjat falla en massa svampvatten. Väldigt bra att det kommer och ännu bättre att jag slapp skadas av det.

Hem och sov, går åt mycket sova just nu.

 

Ute på eftermiddagsrunda. En liten Jack russeltjej är på rymmen med släpande koppel. Matte pratade med ägaren och lovade att vi skulle kolla ett område. Ingen hund här.

 

Har har snygga hanar lämnat spår. Enligt matte skulle jag inte bry mej om såna. Kollade igenom en skogsbacke då risken är stor att hon fastnat nånstans, men ingenting.

 

Bilverkstad nära så jag fick uppdraget att kolla under en massa bilar. Men ingen hund nånstans. Hon är fortfarande borta och de letar och letar. Må de hitta henne välbehållen snart.

I morgon kommer det att hända något väldigt skoj. Jag har sett hur matte tittat på saker, gjort märkliga miner och ustött konstiga ljud. Jag vet bara att något mycket spännande väntar. Rapport i morgon.


 

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Wilma Border collie - Torsdag 25 april 18:01

Skulle hämta Basse inför skogsrundan.   Titta! Premiär för i år att åka nedanför skidbacken. Det finns en del snö kvar i backen om vi skulle drabbas av akuta behov av rull i konstsnö. Basse var mycket nöjd eftersom han befann sej på vanliga li...

Av Wilma Border collie - Onsdag 24 april 18:07

Hämtade Basse efter morgonrutinerna. Idag såg matte skillnad på bilnyckel och bajspåsar, får vara glad för det lilla.   Så var liftarsäsongen inledd. Basse var på vägen vid sin vanliga liftarplats och blev så glad när taxi anlände.   Skulle...

Av Wilma Border collie - Tisdag 23 april 18:05

Tur att jag och matte var ensamma när jag gick ut på min morgonrunda. Satte mej, la en hög. Matte skulle plocka upp den. Jo visst, hon stod som ett fån och stirrade på bilnyckeln!! Det är viss skillnad på den och nummer två påsar. Alltså denna förv...

Av Wilma Border collie - Måndag 22 april 17:58

Isande kallt är det fortfarande. Skulle hämta Basse så skulle vi hitta på nåt. Blev rörigt. Basse blev väldigt upprörd över något och drog, tog tid att få tag på honom, för detta något skulle minsann skällas ut och det mycket och länge. Samtidigt...

Av Wilma Border collie - Söndag 21 april 17:56

Bara att inse, någon har stulit våren. Lika kallt idag och dessutom blåser det runt isbjörnar och pingviner. Efter att ha klarat av mina morgonrutiner så var det efter några veckors väntan dags att åka.   Jaha, där borta på gräset ligger Bas...

Presentation

Fråga mig

5 besvarade frågor

Omröstning

Nu har jag bloggat i 1 år. Tycker ni att jag ska fortsätta?
 Ja fortsätt
 Nej tråkiga byracka du skulle aldrig börjat
 Gör som du vill, jag tänker inte läsa här igen

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
<<< Juni 2019 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Gästbok


Ovido - Quiz & Flashcards