wilmablogghund

Direktlänk till inlägg 24 maj 2019

Tikträff

Av Wilma Border collie - 24 maj 2019 18:03

Ingen Jenna som sällskap idag men enligt matte skulle jag få träffa kompisar.

 

Jaha och var är mina kompisar???? Undrar om, hon har lurat mej på umgänget, ser väldigt ödsligt ut.

 

Lekte med min boll en liten stund, nåt skulle jag fördriva tiden med. Fast jag tröttnade lika snabbt igen.

 

Livet är ett elände. Jag är ensam och inte får jag träffa vem jag vill heller och matte håller på med tråksaker.

Lika bra att ligga här och tyna bort då.

  

Men nu händer det nåt, kan jag ha sån tur att det faktiskt kommer nån som vill umgås med mej?

 

Titta vilken tur jag hade Dvärgschanuzer Moha kom. Jag skulle inte bli så övergiven som jag trodde.

 

Så passerade Inez och Rick så de rymde från människorna och kom och sa hej. Fast Inez var mer intresserad av min bak och den ska hon enligt mej låta bli.

 

Till Mohas oerhörda glädje så kom hennes favoritvalp Chansa också. Jag började inse att detta nog skulle bli bra.

 

Lilla Chansa hon gillar mej, faktiskt så gillar alla mej. Små valpar behöver lära sej mycket om hundlivets alla väsentligheter så jag delade med mej en del kunskaper i dag igen.

 

Titta Labrador Alice kommer också, Rick han hade rymt från sin människa och kom tillbaka till oss. Tror han förstod att vi skulle göra en massa skoj. Eftersom han saknar väsentliga kroppsdelar så får jag umgås med honom.

 

Moha och Chansa skulle träna på att gå genom tunneln. Chansa var duktig men Moha planerar också för lukta gott så hon var lite i sin egen lilla värld.

 

Dagens bästa upptäckt. Alice matte hade minsann utsökt god korv med sej. Jag och Alice berättade att vi var väldigt hungriga och behövde korv för att inte dö svältdöden inom några minuter.

 

Så var det de korkade mänskliga påhitten om att vara tvungen att jobba för läckerheterna. Alice var duktig på att hoppa genom ringarna.

 

Titta jag hoppar, nu borde jag väl få nåt. Jo jag fick

 

Jag hoppade en gång, det räcker väl. Enligt matte är det fusk att bara ha framtassarna på hindret, jag ska minsann hoppa över. Har glömt hur man hoppar.

 

 Alice däremot hon flög över hindren som om hon aldrig gjort annat.

  

 Lilla Chansa bestämde sej för att Dvärgschanuzer det skulle minsann vara ett passande mellanmål. Men Moha hade tur och klarade sej med livet i behåll fast hon fick kämpa ganska ordentligt.

 

Så kom Rick igen, mycket roligare att hänga med oss än Inez och människorna tydligen. 

 

Vad pysslar Moha och Chansa med då? De har minsann snott min boll och båda vill ha den.

 

Nu är det så här att den är min och bara min så jag la beslag på den. Så länge den fanns här hemma var den totalt ointressant men nu är den väldigt skoj.

 

Det tar på krafterna att lukta gott, kom på att jag behövde vila. Dessutom pratade tråkmänniskorna om att vi hade umgåtts ett par timmar så det var dags att sluta för idag.

Hemma så upplysta matte om att hon skulle gå till tvättstugan. Hon var borta länge och när hon behagade komma så insåg jag att hon ljugit. Möjligt att hon var i den där tvättstugan, men hon luktade Rottis Helga. Tydligen av det en sån där dag när Helga behövde hjälp att komma ut.

 

Eftermiddagsrunda och jag har hamnat på Rottis Helgas tomt. Matte hade fyndat i häcken där och nu skulle jag prova en ny svammp. Gick alldeles utmärkt.

 

Såna här Vårmusseroner, det är en matsvamp som kommer nu i amj. Men jag har aldrig sett sån förut. Fick beröm när jag snyggt markerade den. Fast svamparna står kvar, man plockar inte på andras tomter och matte tycker inte om dom.

 

Nu har fontänerna vaknat, fast jag badade inte och inte fick jag provdricka heller eftersom det var fullt med nåt märkligt skum.

 

Om  jag är en Hormonhäxa? Nä då jag bara ligger här och rullar mej medan jag inte vet nåntong om nå¨got. Min hjärna är lite rörig.

 

Var först inne hos Susanne och fick godis och umgänge. Sen tog jag en sväng på tillfälliga Pryl 7an också. Bäst att passa på när affärerna är öppna.

I morgon är det lördag, borde vara veckans bästa dag, men jag är förbjuden att gå på hundträff. Vadå, jag har all rätt i världen att träffa alla mina vänner, leka, mingla och ha en massa skoj. Men enligt skitmatte kan jag glömma allt sånt för tillfället. Undrar om det går att rymma?

 

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Wilma Border collie - Torsdag 18 april 18:06

Kallt var det när jag var på morgonrunda. Matte sa att hon sett bilder på hur det snöade massor ett natl mil söderut. Åkte och väckte Basse, som omväxling ville Nisse gå ut. Samma smörande för att jag skulle öppna dörren. Så skulle vi hitta på nå...

Av Wilma Border collie - Onsdag 17 april 17:56

Kallt i morse, när jag var ute för morgonrunda så var det frost på bilarnas rutor. Den där våren verkar dröja. Basse skulle hämtas igen. Hade tur för han var på sin vanliga liftarplats och ännu bättre, dörren öppnades så vi tog oss in och fick vä...

Av Wilma Border collie - Tisdag 16 april 18:01

Matte kom ur sängen utan problem i morse trots gårdagens krachlandning. Bara en öm arnbåge, skönt att slippa dra runt på ett vrak. Basse sov i vanlig ordning. Åkte och hämtade honom. Nisse kom rusande och ansåg att jag skulle släppa in honom. Und...

Av Wilma Border collie - Måndag 15 april 17:57

Basse han gjorde som vanligt, tog sovmorgon. När mina morgonrutiner var avklarade och den långsamma matte klar med sitt så åkte vi och hämtade honom.   Nu börjar tråkgrönsakstiden. Stå och gulla med tråkrababrber ska det vara nödvändigt det? F...

Av Wilma Border collie - Söndag 14 april 17:56

Vaknade i morse, ute vräkte regnet ner. Hade sån tur att det hade slutat tills jag skulle på morgonrunda. Gjorde vad jag skulle gick in och passade dörren.Sen var det äntligen dags att åka.   Framme, men jag tänker inte gå en meter för jag ser...

Presentation

Fråga mig

5 besvarade frågor

Omröstning

Nu har jag bloggat i 1 år. Tycker ni att jag ska fortsätta?
 Ja fortsätt
 Nej tråkiga byracka du skulle aldrig börjat
 Gör som du vill, jag tänker inte läsa här igen

Kalender

Ti On To Fr
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31
<<< Maj 2019 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Gästbok


Ovido - Quiz & Flashcards