wilmablogghund

Direktlänk till inlägg 14 januari 2019

Sällskap på tråkrundan

Av Wilma Border collie - 14 januari 2019 18:29

I går kväll så fick matte höra att nu är minsann vår fantastiska hundträff rikskänd. Det där inslaget som filmades när vi firade 1 års jubileum hade sänts över hela landet igår. Hoppas att det startar såna trevligheter även på andra ställen. Alla hundar borde få ha det lika skoj som vi har på lördagarna.

   

Nu är det bråttom. Jag ska hämta Sigrid och Micco alltså äntligen dags för sällskap igen.

   

Så min flock är samlad och nånstans ska vi gå. Enligt matte så blåste det djupfrysta huggormar. Tittade men vi såg inga så hon hade troligen hallucinationer.

   

Gick till sjön för det skulle kollas vilket humör Sigrid var på. Typ om hon var sitt vanliga smarta jag eller en tjuriga hatar allt häxan.

   

Lekte lite men sen insåg jag att det nog behövdes polisinsatser. Kollade och funderade, hade varit trevligare att leka.

   

Blev tvungen att ingripa och rädda Micco från Sigrids försök att döda honom. Var inte en gång utan flera som jag var tvungen att ingripa. Dags att Sigrid återgår till sitt vanliga trevliga jag igen.

   

Så var det den där detaljen med inkallning. Nä sån det har Sigrid aldrig någonsin hört talas om. Det var väldigt mycket planer på att både dra ut på förbjudna isen och andra ställen.

   

Jag och Micco som skötte oss vi fick vara på fria tassar och drog långt före koppelfången som fick hålla sej till mattes lusfart.

   

Detta var trevligt, björken vid stugan där Terra brukar bo blommade med en massa torkad kyckling. Mycket gott och vi städade noga.

   

Micco han kollade extra så att ingen hade slarvat och missat nån bit någonstans. Men det hade vi inte gjort.

   

Ja, ja jag kommer men en gång för länge sen var det faktiskt en Ekorre här, Tänkte att den kanske hade återkommit, hade den inte.

   

Tog vägen genom Tråkskogen där kändes inte de där djupfrysta Huggormarna lika mycket enligt matte. Vi såg fortfarande inte några såna.

   

Träffade faktiskt Primo där, trevligt för det var ett tag sen sist. I alla fall enligt människorna som inte lyckades träffa varandra på hundträffen i lördags, fast jag och Primo möttes där. Faktiskt viktigast att vi hundar träffas.

   

Snökanonerna jobbade fortfarande med att tillverka mer snö till mej. Jag avstod att rulla idag också, tar det sen när de är tysta och de kört med pistmaskinen då är det perfekt för rullning.

   

Hm, undrar hur det går med det här bra bordet? Det kommer att försvinna under snön och det är ett av våra bra godisbord. Hoppas verkligen att det inte tar till våren innan jag ser det igen.

   

Micco där emot han ville gå hem. Satte sej långt bort och visade tydligt att han tröttnat på att vara ute. Kanske hade mattes hallucinationer om huggormarna smittat honom.

   

Fast vi fick honom på andra tankar. Han kom på att det var bättre om han rörde på sej istället för att sitta och se olycklig ut.

   

Tigga godis gick också alldeles utmärkt och sitter man så här fint då blir det godis.

   

Passade på att leka lite alla tre. Vi närmade oss det där stället när vi blir fångar eftersom det är nära de hala gatorna.

   

Snälla Ekorre jag vet att du är där uppe. Du kan väl komma och prata lite, jag vet att det måste finnas sociala ekorrar. Men nä inte denna inte den försvann iväg och ville inte alls.

   

Jaha slut på det roliga för i dag då, bara att gå hem igen. Lämnade Sigrid och Micco och gick hem och hade tråkigt.

Får se vad vi ska hitta på i morgon. Skulle vilja åka till en massa bra skogar men enligt matte är de vägarna skridskobanor så det får vänta.

 

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Wilma Border collie - Måndag 18 mars 18:01

Tänk i morse blev Basse levererad till mej! Jodå, han kom in, så käkade vi frukost, så gott att äta tillsammans. Sen la han sej under köksbordet och snarkade. Vissa är morgontrötta. Men sen när matte sa att vi skulle hitta på nåt, då behagade han...

Av Wilma Border collie - Söndag 17 mars 18:07

I natt hade det trillat ner en del onödig snö. När jag var ute för morgonrunda så var det alldeles vitt, helt onödigt.   Så framme hos Basse. På väg dit så var jag övertygad om att matte var mer dement än nånsin. För hon stannade på helt fel s...

Av Wilma Border collie - Lördag 16 mars 18:04

Efter den där bedrövliga ensamma dagen igår så blev det äntligen lördag. Klarade av de trista morgonrutinerna och passade enligt rutin dörren. Litar inte på att matte inte glömmer bort mej.   Basse var vaken och ute så han kom och mötte mej. V...

Av Wilma Border collie - Fredag 15 mars 18:05

Usch! Det där hemska pratet igår om att Basse skulle hänga med sin husse idag, blev verklighet. Hörde att hon pratade i telefonen och trodde att Basse var morgonpigg och på väg hit. Nä istället fick jag höra att det väntade en ensam dag. Tråkru...

Av Wilma Border collie - Torsdag 14 mars 18:05

Basse skulle inte åka nånstans i morse så jag fick hämta honom.   Han höll till på vanliga liftarstället och väntade. Fördelen var att vi serverades gott godis där. Sen velade matte mellan antingen ytterligare ett länge sen ställe eller lekpla...

Presentation

Fråga mig

5 besvarade frågor

Omröstning

Nu har jag bloggat i 1 år. Tycker ni att jag ska fortsätta?
 Ja fortsätt
 Nej tråkiga byracka du skulle aldrig börjat
 Gör som du vill, jag tänker inte läsa här igen

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 31
<<< Januari 2019 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Gästbok


Skapa flashcards