wilmablogghund

Direktlänk till inlägg 13 januari 2019

Letat sällskap

Av Wilma Border collie - 13 januari 2019 18:45

Äsch, det blev en sån där eländig tråksöndag. Enligt matte så kunde jag faktiskt ha en lugn dag. Jag anser att det är en fullkomligt onödig uppfinning.

   

Titta här Malmköping är alldeles öde och övergivet. Inga människor och inga hundar nånstans, hade hoppats på att träffa i alla fall nån jag känner.

   

Gick upp i Tråkskogen. Några människovalpar har börjat bygga nån koja där sen jag passerade senast.

   

Vill du umgås med mej? Du förstår jag har inga kompisar och känner mej så övergiven. Snögubben var lika asocial som alla Ekorrar. Ingent umgänge där inte.

   

Passerade skidbacken och hade självklart tänkt avnjuta en massa trevligt snörull i bästa konstgjorda snön. Men nä, de där snökanonerna tillverkade mer snö till mej och jag gillade inte dom så jag avstod från att avnjuta snörull.

   

Fortsatte i skogen, fortfarande lika ödsligt. Hittade ett träd som tröttnat på livet. Självklart ett med Sörmlandsledsmarkering. Nu var jag inte på min etapp, men matte pratade om att vi behöver börja kolla hur det är på den, om alla träd står upp.

   

Den här bänken är pålitlig för den ger faktiskt alltid ost. Gillar såna här ställen.

   

Hörru Ekorre, jag har vandrat runt alldeles ensam och letat sällskap länge nu helt utan framgång. Du kan väl vara en snäll Ekorre och komma och umgås lite? Tråkekorre, den vägrade sa bara en massa otryckbara ord och försvann.

   

Inte hittade jag nån Ossy nånstans heller. Elände har inte träffat honom sen i går så lite umgånge och trevliga brottningsmatcher hade inte varit fel.

   

Eftersom snökanonerna förstörde mina planer på att rulla i konstsnön så fick jag använda natursnön istället. Jo det funkar men som sagt jag föredrar den konstgjorda, känns mycket bättre i pälsen.

   

Världen var alldeles grå i dag, inga färger nånstans.

   

Men ge mej osten!! Jag har hållit på med att gå slalom mellan mattes ben och det kräver faktiskt belöning och det omgående. Jag slog den långsamma människan på benet för att hon skulle snabba på med att gräva fram osttuben.

   

Jag fick till slut fast det tog en förskräckligt lång tid att få fram belöningen.

   

Gick hemåt träffade ett par människor jag känner som skulle gå en sväng på Sörmlandsleden. Inte min etapp denna gång utan grannetappen. Hörde en massa prat om att gå min igen i vår när Bombmurklorna och Rökpipsvamparna har vaknat där.

Så fick jag ÄNTLIGEN syn på en annan hund. Labrador Alice var ute och rastade sin husse.

   

Mycket trevligt med sällskap ett tag och jag såg till att matte gav den utsvultna Alice godis. Fast jag snodde åt mej en del jag också.

   

Hade sällskap med Alice en stund. Så trevligt med hundsällskap.

   

Hann bara säja hej då till henne så hittade jag Dixie på torget. Hon passade hela torget och blev överlycklig när hon såg mej eller om det var matte.

   

Hur som helst så var hon väldigt sugen på ost. Tror att det är osttuben hon helst vill träffa så vi delade systerligt på en del sån.

Gick hem till tråkhemma, käkade lite och somnade.

Var på trist eftermiddagsrunda, inga jag känner ute.

Men i morgon är det i alla fall dags för Sigrid och Micco. Hoppas att Sigrid tappat bort sitt tråkhumör igen så vi kan göra en massa skoj.


 

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Wilma Border collie - Måndag 18 mars 18:01

Tänk i morse blev Basse levererad till mej! Jodå, han kom in, så käkade vi frukost, så gott att äta tillsammans. Sen la han sej under köksbordet och snarkade. Vissa är morgontrötta. Men sen när matte sa att vi skulle hitta på nåt, då behagade han...

Av Wilma Border collie - Söndag 17 mars 18:07

I natt hade det trillat ner en del onödig snö. När jag var ute för morgonrunda så var det alldeles vitt, helt onödigt.   Så framme hos Basse. På väg dit så var jag övertygad om att matte var mer dement än nånsin. För hon stannade på helt fel s...

Av Wilma Border collie - Lördag 16 mars 18:04

Efter den där bedrövliga ensamma dagen igår så blev det äntligen lördag. Klarade av de trista morgonrutinerna och passade enligt rutin dörren. Litar inte på att matte inte glömmer bort mej.   Basse var vaken och ute så han kom och mötte mej. V...

Av Wilma Border collie - Fredag 15 mars 18:05

Usch! Det där hemska pratet igår om att Basse skulle hänga med sin husse idag, blev verklighet. Hörde att hon pratade i telefonen och trodde att Basse var morgonpigg och på väg hit. Nä istället fick jag höra att det väntade en ensam dag. Tråkru...

Av Wilma Border collie - Torsdag 14 mars 18:05

Basse skulle inte åka nånstans i morse så jag fick hämta honom.   Han höll till på vanliga liftarstället och väntade. Fördelen var att vi serverades gott godis där. Sen velade matte mellan antingen ytterligare ett länge sen ställe eller lekpla...

Presentation

Fråga mig

5 besvarade frågor

Omröstning

Nu har jag bloggat i 1 år. Tycker ni att jag ska fortsätta?
 Ja fortsätt
 Nej tråkiga byracka du skulle aldrig börjat
 Gör som du vill, jag tänker inte läsa här igen

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 31
<<< Januari 2019 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Gästbok


Skapa flashcards