wilmablogghund

Direktlänk till inlägg 5 januari 2019

Hundträff med nytt rekord

Av Wilma Border collie - 5 januari 2019 18:22

Så var det äntligen lördag igen. Vidhåller att de inträffar alldeles för sällan och jag frångår inte mina lördagsrutiner. Efter morgonrundan bevakar jag dörren så jag inte ska bli kvarglömd.

   

Äntligen på plats och vi mötte en ny Pudel som aldrig varit med. Hälsade honom självklart välkommen och berättade om allt skoj vi brukar ha.

   

Ossy hittade vi som vanligt direkt. Sigrid och Micco bestämde sej för att de ville leka med honom och han ställde självklart upp.

   

Detta är Simon som bodde tillsammans med Micco förut. Nu var han tillfälligt hos Sigrid och Micco och hängde med idag. Han föll omgående för Ossy och utsåg honom till sin nya bästa vän.

   

Så började det komma flera kompisar. Som vanligt både gamla bekanta och helt nya vänner.

   

Remi som varit sjuk har inte varit med på väldigt länge. Hon var överlycklig att äntligen få träffa oss alla igen. Hon och jag firade återkomsten genom att springa massor och fort tillsammans.

   

Hela tiden kom det fler hundar och massor med nya idag. Han som springer först på den här bilden heter Jack och var på sitt första besök. Han trivdes verkligen ocjh lekte med oss alla.

   

Överallt var det människor, massor med människor.

   

Vi hundar befann oss också överallt. Människorna försökte förtvivlat räkna men ingen lyckades. Fast de konstaterade att idag var det nytt rekord igen. Vi var över 35 hundar som alla hade skoj med alla.

   

Jag hittade Beagel Mimmi och Sansa plus en ny hund. Vi hade massor med skoj en stund.

   

Så kom det en Sankt Bernhardsvalp också. Tänk Sigrid lät bli att mordhota den utan var bara snäll och vänlig.

   

Av och till har vi mindre möten. Pratar om veckans händelser, berättar för nykomlingar om allt skoj som brukar hända och en massa andra viktiga hundsaker.

   

Hittade en ny som heter Dalmatiner. Har aldrig träffat nån sån, men det var en mycket trevlig hund. Ja alla som kommer är supertrevliga.

   

Så alla dessa skoj jaktlekar. Alltså springa i flock och jaga varandra det är livet det.

   

Överallt var det en massa hundar som hade roligt ihop. Uppstod nya flockar hela tiden och alla hade lika roligt.

   

Så kan man passa på och ha lite kurs också. Som här Ossy och Jack lär Sankt Bernhardsvalpen hur man bäst kastar andra hundar i backen. Det är en väldigt viktig hundkunskap det. Såg att valpen var mycket intresserad och kommer säkert att klara denna övning med glans framöver.

   

Fortsatte med en massa skoj lek överallt med nya och gamla vänner.

   

Sigrid kom på att hon behövde energi så hon hittade Inezmatte och tiggde godis av henne.

   

Jag och Nikki lekte massor, vi har väldigt skoj tillsammans. Medan vi lekte så tränade Labrador Alice och Golden Mikko på pardans.

   

Men vi var fler som behövde fylla på energi för att fortsätta med allt skoj. Bara att söka upp närmaste människa som hade en ficka som luktar godis.

   

Labrador Alice är alla hanars favorit och nästan alla vill göra valpar med henne. Men idag bestämde hon sej för att hämnas så Golden Mikko råkade ut för precis det som hon alltid blir utsatt för.

   

Kuwasvalpen som matte alltid glömmer namnet på kom för andra gången. Nu kom hon på att det är himla skoj att leka med oss andra.

   

Jag och Nikki körde en riktigt brottningsmatch. Bestämde att vi vann båda två.

   

Sen kom vi på att vi också skulle träna pardans. Kanske ska ha danstävlingar på nån kommande hundträff. Fast bredvid oss försökte Ossy få liv i Golden Mikko som såg avsvimmad ut eller så hade Ossy drämt honom i backen.

   

Nästan alla hundar har gett sej av igen. Jag är trött, vore skönt att komma hem och sova nu. Så mycket skoj tar på krafterna.

   

Var dags att bege mej hemåt för Ossy bad om sitt ben, tror han var bra trött också.

Hemma så käkade jag lite och somnade. Matte påstår att jag både snarkade och pratade i sömnen. Är övertygad om att det är en fruktansvärd överdrift, jag snarkar aldrig. Om jag möjligen pratade i sömnen så beror det på att jag drömde om allt skoj.

Nu tar det evigheter till nästa lördag, men enligt matte så har jag en del att göra i veckan så tiden kommer att gå fort.

 

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Wilma Border collie - Måndag 15 april 17:57

Basse han gjorde som vanligt, tog sovmorgon. När mina morgonrutiner var avklarade och den långsamma matte klar med sitt så åkte vi och hämtade honom.   Nu börjar tråkgrönsakstiden. Stå och gulla med tråkrababrber ska det vara nödvändigt det? F...

Av Wilma Border collie - Söndag 14 april 17:56

Vaknade i morse, ute vräkte regnet ner. Hade sån tur att det hade slutat tills jag skulle på morgonrunda. Gjorde vad jag skulle gick in och passade dörren.Sen var det äntligen dags att åka.   Framme, men jag tänker inte gå en meter för jag ser...

Av Wilma Border collie - Lördag 13 april 17:53

Lördag och alltså mingeldags igen. Klarade av morgonrutinerna och passade dörren.   Precis när jag kom till Basse så kom det en ny hund.  Alltid trevligt med nya kompisar. Han presenterade sej som Buster och ville gärna lära känna nya hund...

Av Wilma Border collie - Fredag 12 april 17:56

Hämtade Basse som vanligt. Matte var hemlighetsfull och sa att en bra dag väntade. Vi var tveksamma, vet minsann hur det brukar vara med hennes planer som sällan fungerar.   Jaha och detta kallar du för överraskning? Stå och glo vid vägen till v...

Av Wilma Border collie - Torsdag 11 april 17:58

Vanliga ensamma morgonrutinen. Sen skulle Basse hämtas. Han borde ha varit vid sin vanliga liftarplats, men jag hittade honom hemma hos honom. Just då regnade det rejält.   Jo vi tänkte att vi kan hänga inne hos Basse idag. Nä sa matte, de...

Presentation

Fråga mig

5 besvarade frågor

Omröstning

Nu har jag bloggat i 1 år. Tycker ni att jag ska fortsätta?
 Ja fortsätt
 Nej tråkiga byracka du skulle aldrig börjat
 Gör som du vill, jag tänker inte läsa här igen

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 31
<<< Januari 2019 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Gästbok


Ovido - Quiz & Flashcards