wilmablogghund

Direktlänk till inlägg 30 juni 2018

ÄNTLIGEN!!!!!!

Av Wilma Border collie - 30 juni 2018 17:59

ÄNTLIGEN lördag! Inträffar alldeles för sällan, men enligt HonUtanTidsuppfattning så förekommer de väldigt tätt.

Jag började som vanligt vänta direkt efter morgonrundan. Som vanligt tog det flera veckor innan det var dags. Undrar om matte fattar hur fruktansvärt jobbigt det är att ligga och passa ytterdörren så länge?

   

Så där jag är på plats i den märkliga Garderoben, heter så eftersom mattes korkade mobil vägrar skriva gathörn och ändrar till garderoben.

   

Det var verkligen på tiden! Äntligen en överlycklig Sigrid som saknat mej massor. Människorna borde förstå att vi inte alls ska drabbas av onödiga skilsmässor.

   

Nu så är det nära och vi skymtar Ossy långt där borta. Nu ska vi roa oss massor.

   

Träffade hunden som sköter Wärdshuset. Möter honom ibland på gatorna men nu skulle han prova att vara med oss och umgås. Den där skuggan av en människa ser mycket märklig ut, vet inte vad den pysslar med.

   

Sigrid bestämde sej för att vara på sitt artiga humör och hälsa fint. De brukar faktiskt träffas ibland. Var en annan ny hund där också, men han var bara kvar en kort stund.

 


Var många småhundar idag. Helt helt gäng Chihuahuor och en del andra. Trevligt att det kommer så många.

   

Jag hade et allvarligt samtal med Sigridmatte om de korkade påhitten med skilsmässa. Berättade om hur vi saknar varandra och att det är oacceptabelt med påtvingade skilsmässor. Hoppas hon lyssnade ordentligt på mej.

   

Atli blev kompis med Wärdshushunden direkt. Alltså jag lovar jag ska skicka demensmatte på kurs i hur man kommer ihåg mina kompisars namn. Får skämmas för henne.

   

Jag hade en massa skoj med en av alla mina kompisar en stund. Det är roligt att springa fort tillsammans.

   

Hittade BeagleMimmi så det blev en massa lek med henne och Sansa också.

   

Det är synd att Atli bor i det där Malmö. Han gör sej till kompis med alla han träffar och har så skoj. Tänk om han bodde så nära att han kunde hänga mer med mej, Sigrid, Micco och hänga med på lördagarna.

   

Nä, nu drar vi till sjön. Det är bara för människorna att hänga på, har vi bestämt att vi ska bada så gör vi det.

   

Sigrid hon tog sina lerbad som vanligt. Nu lurade hon ner Micco också i vattnet som enligt oss hundar doftar underbart och enligt människorna stinker fruktansvärt.

   

Några ägna sej åt nån kappsimning. Vem skulle hinna först till ön?

   

Men det går lika bra att mingla runt i vattnet också. Oavsett vad vi gör så har vi skoj.

   

Beagle Mimmi behövde energi så hon tiggde godis av matte. Klokt för det går åt massor med energi när vi har skoj.

   

Nästa lilla söta nykomling. Hon ansåg att det var lite läskigt och föredrog ett mänskligt knä för att ha lite koll på avstånd. Alla hundar får faktiskt välja själva om de vill umgås.

   

Sigrid tappade bort sitt sociala humör. Eller hon bestämde sej för att bara vara social med människor som här tillsammans med Atlimatte.

   

De här två fann varandra och hade en massa skoj på stranden. Ja alltså alla blir ju kompisar med alla.

   

Bryggmingel är också trevligt. En brygga kan rymma många hundar.

   

Eftersom det inte var så ovädershett idag så blev det en massa skoj lek på land också mellan alla bad. Fler lördagar till alla hundar!

   

Behövde energi så jag delade ost med en kompis. Här delar vi alltid på allt. Vet att det räcker till alla.

   

Äsch! Nu har tiden gått för fort igen. Ossy har bett om sitt ben och det är dags att skiljas åt. Tar säkert flera år innan det är lördag igen.

   

Jaha bara att gå hem till ensamhet och elände då. Dessutom hörde jag att Sigrid och Micco är bortresta imorgon. Alltså lyssnade inte Sigridmatte på mej.

Fast matte påstår att jag har minsann jobb som fyrbent etappledare att utföra så jag kommer att vara sysselsatt.

 

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Wilma Border collie - Torsdag 25 april 18:01

Skulle hämta Basse inför skogsrundan.   Titta! Premiär för i år att åka nedanför skidbacken. Det finns en del snö kvar i backen om vi skulle drabbas av akuta behov av rull i konstsnö. Basse var mycket nöjd eftersom han befann sej på vanliga li...

Av Wilma Border collie - Onsdag 24 april 18:07

Hämtade Basse efter morgonrutinerna. Idag såg matte skillnad på bilnyckel och bajspåsar, får vara glad för det lilla.   Så var liftarsäsongen inledd. Basse var på vägen vid sin vanliga liftarplats och blev så glad när taxi anlände.   Skulle...

Av Wilma Border collie - Tisdag 23 april 18:05

Tur att jag och matte var ensamma när jag gick ut på min morgonrunda. Satte mej, la en hög. Matte skulle plocka upp den. Jo visst, hon stod som ett fån och stirrade på bilnyckeln!! Det är viss skillnad på den och nummer två påsar. Alltså denna förv...

Av Wilma Border collie - Måndag 22 april 17:58

Isande kallt är det fortfarande. Skulle hämta Basse så skulle vi hitta på nåt. Blev rörigt. Basse blev väldigt upprörd över något och drog, tog tid att få tag på honom, för detta något skulle minsann skällas ut och det mycket och länge. Samtidigt...

Av Wilma Border collie - Söndag 21 april 17:56

Bara att inse, någon har stulit våren. Lika kallt idag och dessutom blåser det runt isbjörnar och pingviner. Efter att ha klarat av mina morgonrutiner så var det efter några veckors väntan dags att åka.   Jaha, där borta på gräset ligger Bas...

Presentation

Fråga mig

5 besvarade frågor

Omröstning

Nu har jag bloggat i 1 år. Tycker ni att jag ska fortsätta?
 Ja fortsätt
 Nej tråkiga byracka du skulle aldrig börjat
 Gör som du vill, jag tänker inte läsa här igen

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30
<<< Juni 2018 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Gästbok


Ovido - Quiz & Flashcards