wilmablogghund

Direktlänk till inlägg 24 april 2018

Köttbullar

Av Wilma Border collie - 24 april 2018 18:08

I går kväll kom jag på att jag inte hade berättat för Kleptoman Leya om helgen. Jag träffade flera av hennes släktingar.

   

Titta här så intresserad hon var när jag berättade om mitt umgänge med bland annat hennes pappa och en halvbror. Jag hade berättat för dom om hennes eviga stjälande och de berättade en massa för mej som jag skulle framföra till henne.

I dag skulle vi enligt matte inte göra så mycket. Eller vi skulle åka till Eskilstuna för diverse hundlig assistans.

   

Väldigt vad den här hissen går sakta, eller så har mattes mamma flytta tusen våningar upp. Vi är faktiskt väldigt sugna på köttbullar.

   

Äntligen nådde vi rätt våning och kan kasta oss in efter de eftertraktade läckerheterna.

   

Snälla vi har inte ätit sen vi var här sist. Blev köttbullar så vi kunde stilla den värsta hungern. Sen lyssnade vi på en massa mänskligt tråkprat. Så blev det passa bilen medan det gjordes tråk innan mattes mamma skjutsades hem igen.

   

Som vanligt efter besök i Eskilstuna så hamnade vi vid skidbacken. Undrar om det hänt nåt sen sist? Är en dryg vecka sen vi var här senast.

   

Men för sjutton Sigrid ska jag vara tvungen att hämta dej? Så intressant var faktiskt inte den där doften,

   

Fortfarande finns det en hel del snö kvar vid skidbacken. Vi lekte en del där.

   

Lika bra att passa på och snörulla medan det går. Dessutom blev jag av med mer av min begagnade päls.

   

Kom Sigrid jag har hittat vatten! Nä hon var måttligt intresserad av sånt idag. Jag passade på att dricka och plaskade runt en stund.

   

Ossy har vi inte träffat på evigheter alltså tänkte vi leta efter honom. Hade tyvärr ingen framgång för han var med sin husse och jobbade. Fast vi umgicks en del med hans dagismatte istället.

   

Dreamy passerade förbi sa bara hej till henne och hennes matte kände inte igen Sigrid när hon var utan vintertäcke.

   

Kollade lite skog men fanns inget spännande här. Tur att vi har så mycket andra skogar att vara i.

   

Ställde bilen hemma på min gata och sen skulle vi gå till Sigrid.

   

Hos Sigrid fick matte nån god lunch. Mikko gillade ett av mina gamla begagnade märgben som Sigrid fått. För övrigt var han ganska besviken eftersom han inte fått hänga med oss idag. Men vi berättade för honom att vi inte besökt en massa skoj skogar.

   

Bla bla bla bla det är väldigt vad människor kan prata tråk. Jag somnade ett tag. Sen var det dags att gå hem till mej Hörde att i morgon väntar jobb och Mikko ska få hänga med och besöka en för honom ny skog. Låter som det kommer att bli en perfekt dag.

 

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Wilma Border collie - Onsdag 17 april 17:56

Kallt i morse, när jag var ute för morgonrunda så var det frost på bilarnas rutor. Den där våren verkar dröja. Basse skulle hämtas igen. Hade tur för han var på sin vanliga liftarplats och ännu bättre, dörren öppnades så vi tog oss in och fick vä...

Av Wilma Border collie - Tisdag 16 april 18:01

Matte kom ur sängen utan problem i morse trots gårdagens krachlandning. Bara en öm arnbåge, skönt att slippa dra runt på ett vrak. Basse sov i vanlig ordning. Åkte och hämtade honom. Nisse kom rusande och ansåg att jag skulle släppa in honom. Und...

Av Wilma Border collie - Måndag 15 april 17:57

Basse han gjorde som vanligt, tog sovmorgon. När mina morgonrutiner var avklarade och den långsamma matte klar med sitt så åkte vi och hämtade honom.   Nu börjar tråkgrönsakstiden. Stå och gulla med tråkrababrber ska det vara nödvändigt det? F...

Av Wilma Border collie - Söndag 14 april 17:56

Vaknade i morse, ute vräkte regnet ner. Hade sån tur att det hade slutat tills jag skulle på morgonrunda. Gjorde vad jag skulle gick in och passade dörren.Sen var det äntligen dags att åka.   Framme, men jag tänker inte gå en meter för jag ser...

Av Wilma Border collie - Lördag 13 april 17:53

Lördag och alltså mingeldags igen. Klarade av morgonrutinerna och passade dörren.   Precis när jag kom till Basse så kom det en ny hund.  Alltid trevligt med nya kompisar. Han presenterade sej som Buster och ville gärna lära känna nya hund...

Presentation

Fråga mig

5 besvarade frågor

Omröstning

Nu har jag bloggat i 1 år. Tycker ni att jag ska fortsätta?
 Ja fortsätt
 Nej tråkiga byracka du skulle aldrig börjat
 Gör som du vill, jag tänker inte läsa här igen

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19
20
21
22
23 24 25 26 27 28 29
30
<<< April 2018 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Gästbok


Ovido - Quiz & Flashcards