wilmablogghund

Direktlänk till inlägg 24 september 2019

Sista dagen med Terra

Av Wilma Border collie - 24 september 2019 17:48

I går kväll så skulle jag tillbaka till Terra för människorna skulle äta mat tillsammans.

 

Ja jag har tagit hand om Terras ben och jag vet att jag inte äter såna. Men när de tillhör Terra är de utsökta. Om ni ägnar er åt eran mat så tuggar jag på det här.

 

Människorna åt pizza m,edan jag och Terra turades om med hennes ben.

 

Fast det slutade med att vi somnade. Vi har haft så mycket skoj hela tiden och det tar på våra hundliga krafter. Skulle hinna med mer så det var bäst att sova och samla kraft.

 

Blev idag, egentligen så skulle Jenna ha hängt med men hon var hemma och vårdade sin sjuka människovalp. Jag berättade för Terra vad jag hört om dagens planer sånt är viktig information.

 

Innan Terra skulle åka alla tusentals mil hem till det där Hallnd så skulle vi en sväng i skogen. Började så bra så. En EKORRE!!!!! Men jag var fortfarande koppelfånge och så var det den där skvallermaskinen i halsbandet.

 

Så på fria tassar och nu tänker jag minsann dra på lite span. Fannns det en ekorre så finns det säkert fler. Bara det att matte stirrade på mobilen och såg precis hur jag rörde mej runt mina spanträd. Inte en sekunds privatliv här inte.

 

Madde hittade en massa Sandsoppar idag också. Bra eftersom de knappt vill växa i det där Halland. Matte säjer att hon kan plocka såna en annan dag.

 

Du Terra ska vi ta och leka ordentligt en stund. Vem vet när vi träffas igen?

 

Vi lekte och hade massor med skoj. Faktiskt första gången på alla dagar som det bara var jag och Terra, vi har ju hela tiden haft minst nån annan hund med oss.

 

Vi hade en märklig varelse som kollade på oiss och hojtade nåt om att det ska vara lugnt i skogen. Vi brydde oss inte om den.

 

Om jag varit och kollat mina spanträd? Nä absolut inte jag har bara legat här och väntat medan ni har plockat svamp. Skvallermaskinen ljuger säkert, kan inte tänka mej att jag rört mej som den påstod.

 

Jaha du Terra vad ska vi hitta på nu då? Jag visade henne en massa bra hundsaker, visst hon har varit med mej i den här skogen förut men det finns alltid mer att visa.

 

Nångång blir de säkert klara. Jag ligger väl här och funderar över en massa viktigt så länge då.

 

Människor har konstiga intressen. Ta en massa bilder på en liten liten svamp på en gammal björkstam.

 

Så här ser den ut, små, små bara millimeterstora och mycket rödare i verkligheten.

 

Du Terra det tar massor med månader innan vi ses igen så det är lika bra att vi passar på att leka.

 

Vi hade så skoj, tycker att det där Halland borde ligga mycket närmare så vi kunde träffas så ofta som vi vill. Vi behöver leka mycket och ofta.

 

Undrar om jag skulle..................men skvallermaskinen kommer att avslöja mej. Förresten så finns spanställena kvar men Terra ska hem. Bäst att umgås i stället.

 

Hörde du det där otrevliga Terra? Människorna pratar om att gå till bilen och åka tillbaka och sen ska du hem till Halland. Låter inte alls som nåt vi vill vara med om.

 

Elände! När vi kom tillbaka så höll Anders på och packade, det var allvar med det där att Terra skulle åka hem.

Korkat hon kunde ha stannat mycket längre hos mej.

 

Hej då Madde! Det är väldigt korkat att ni ska åka hem. Allt har varit så superskoj i massor med dagar. Kan ni inte komma tillbaka nästa helg igen?

Tydligen inte, alla sa hej då till varandra och att detta ska självklart göras om igen precis som varje höst.

Jag somnade när jag kom hem. Erkänner att jag är trött men det är det värt så skoj som jag har haft det.

Gick på en vanlig eftermiddagsrunda för första gången på massor med dagar. Tänkte besöka mina affärer för de tror säkert att jag har flyttat eller så eftersom jag inte har haft tid att hälsa på. Missräkning de var stängda!!!!

Jag hoppas att Jennas människovalp är frisk i morgon så hon kan hänga med mej som vanligt.




 
 
Ingen bild

Felix

24 september 2019 18:49

Så trist när det mycket trevliga besöket åker hem till sitt hemma, vet prexis hur du känner dig men du får trösta dig med att de kommer åter nästa höst om inte förr. Nu får du njuta av mattens sällskap och Jennas människovalp frisknar snart till och då kan ni busa runt, annars får du väl ägna dig åt ekorrspan och sen måste du vara svamphund också,hihi.

Russelpussar.

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Wilma Border collie - Tisdag 23 april 18:05

Tur att jag och matte var ensamma när jag gick ut på min morgonrunda. Satte mej, la en hög. Matte skulle plocka upp den. Jo visst, hon stod som ett fån och stirrade på bilnyckeln!! Det är viss skillnad på den och nummer två påsar. Alltså denna förv...

Av Wilma Border collie - Måndag 22 april 17:58

Isande kallt är det fortfarande. Skulle hämta Basse så skulle vi hitta på nåt. Blev rörigt. Basse blev väldigt upprörd över något och drog, tog tid att få tag på honom, för detta något skulle minsann skällas ut och det mycket och länge. Samtidigt...

Av Wilma Border collie - Söndag 21 april 17:56

Bara att inse, någon har stulit våren. Lika kallt idag och dessutom blåser det runt isbjörnar och pingviner. Efter att ha klarat av mina morgonrutiner så var det efter några veckors väntan dags att åka.   Jaha, där borta på gräset ligger Bas...

Av Wilma Border collie - Lördag 20 april 18:00

Någon har stulit våren för fortfarande är det kallt. Klarade av mina morognrutiner och passsade dörren i evigheter. Tur att jag har bra läkkött för idag hade benstumparna läkt, bara utväxten av tassarna som fattas. Den som ser tassar på bilderna me...

Av Wilma Border collie - Fredag 19 april 18:17

När jag var ute för sista kvällsrundan så snöade  det massor, fullkomligt onödigt. I morse var det mesta borta som tur var, men kallt. Hämtade Basse. Ingen skog idag, vi skulle till Flen. Först fick vi passa bilen medan matte handlade tråk. F...

Presentation

Fråga mig

5 besvarade frågor

Omröstning

Nu har jag bloggat i 1 år. Tycker ni att jag ska fortsätta?
 Ja fortsätt
 Nej tråkiga byracka du skulle aldrig börjat
 Gör som du vill, jag tänker inte läsa här igen

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30
<<< September 2019 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Gästbok


Ovido - Quiz & Flashcards