wilmablogghund

Alla inlägg den 2 maj 2021

Av Wilma Border collie - 2 maj 2021 18:05

Tråkrunda i morse och sen vanliga rutinen med att passa dörren i evigheter.

 

Titta! Vi hittade minsann en liftare på väg hundträffen. Basse vandrade på vägen och väntade på mej.

 

Så klart han fick lift hela långa vägen till parkeringen, det är nog minst hundra meter.

 

Framme och det är bäst att ta morgonspringet fast det blivit förmiddag. Kolla så snyggt jag ligger ner när jag tar kurvorna. Skoj hade vi.

 

Satte oss och diskuterade en stund. Jag berättade självklart för Basse om benskatten i skogen och att vi måste tillbaka dit och ha fest.

 

Titta där kommer Alice, bäst att hälsa ordentligt på henne. Vi har inte setts sen igår.

 

Kom fler så vi belv ett gäng idag också, fast inte lika många som igår. Gör inget huvudsaken är att vi har skoj.

 

Alice hon viskade en massa hemligheter i örat på VadHanNuHeter. Den förvirrade matte minns att det är nåt på M och sen tog minnet slut.

 

När solen visade sej så blev det varmt, alltså lika bra att kolla att det var okej under däcket ifall jag hade behövt skugga. Behövdes ingen sån idag men nu har jag koll på läget.

 

Basse släpade runt på gröna bollen och hoppades på att jag skulle jaga honom.

 

Struntade helt i bollen just då för jag var upptagen med en annan skoj leksak. Väldigt bar detta att vi har mycket saker att leka med.

 

Så har vi minsann ficktjuvar på våra träffar. Gungun som aldrig får mat hemma kom på att det fanns godis i Chesshusses ficka. Självservering det är minsann bra grejor det. Tyvärr är det alldeles för sällan som fickor är så tillgängliga.

 

Han vars namn börjar på M har bestämt att Alice det är minsann den vackraste tik han sett. Som han smörade, men Alice var alldeles ointresserad.

 

Jag tog en paus och hade ett viktigt samtal med Molly. Sånt där oss tikar emellen så vad vi pratade om det stannar mellan oss.

 

Människorna började prata om den där bilden från början av veckan när jag, Basse och Alice nästan knyter ihop tungorna. Perfekt osttuben kom fram, men i dag hade vi ordning på tungorna. De ska inte tro att vi visar allt hur som helst inte.

 

Fick energi av ostuppvisningen så jag lekte mer med en boll en stund.

 

Alltså detta är en grillplats. Varför grillar inte människorna så vi kan få nåt att äta. Vi hundar får nog ta ett snack om hur vi ska komma tillrätta med det här problemet.

 

Nä ni, tro inte att ni ska komma över min leksak inte! Den är min, bara min. Strax efter den här bilden inträffade det mänskliga hittepå. Alltså dags att sluta, synnerligen korkat.

Släppte in Basse i hans hus, men hörde att jag ska hämta honom i morgonbitti precis som vanligt.

 

Jag hoppade in i min bil och Alice bestämde sej för att hon skulle åka med mej. Mer mänskliga dumheter, Alice var tvungen att gå till sin bil. Men jag och Basse ska hämta henne i morgonbitti så då får hon åka med mej.

Hem och sov ett tag medan det försökte regna ute.

Gick på eftermiddagsrunda. Den slutade bar för nästan hemma så träffade jag Jenna och hennes mormor. Mycet trevligt. Vi hade en del att prata om medan människorna pratade tråk.

I morgon planeras det visst för en bra skog som jag och Basse inte besökt på länge och ny för Alice, Blir säkert en bra dag.


Presentation

Fråga mig

5 besvarade frågor

Omröstning

Nu har jag bloggat i 1 år. Tycker ni att jag ska fortsätta?
 Ja fortsätt
 Nej tråkiga byracka du skulle aldrig börjat
 Gör som du vill, jag tänker inte läsa här igen

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3 4
5
6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31
<<< Maj 2021 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Gästbok


Ovido - Quiz & Flashcards