wilmablogghund

Direktlänk till inlägg 9 maj 2021

Bra söndag

Av Wilma Border collie - 9 maj 2021 17:54

Tråkrutinerna i morse med ensam runda och sen passa dörr.

Så efter många veckors väntan var det dags.

 

I bland är verkligen turen med mej, skulle ha letat efter Basse men jag fick syn på min allra bästa godisutdelare.

Henne kan jag bara inte missa.

 

Basse han kan lukta sej till godis på mils avstånd så han kom rusande för att inte missa nåt. Mycket viktigt att skaffa energi så vi orkar med allt viktigt.

 

Eftersom Basse var hundnappad igår så hade vi massor att prata om. Vi måste vara ständigt uppdaterade om vad som har hänt.

 

Leka måste vi också göra, missade allt sånt i går när vi inte sågs. Förklarade att pinnen är min och så planerade vi för en pinnkamp.

 

Strunt i pinnkamper för både Labrador Alice och Gimli kom. Mycket viktigare att hänga med vänner. Pinnkamper kan vi ha när vi inte har kompisar.

 

Jo Gimlihusse du förstår att vi har inte fått nåt att äta på många dagar. Ska vi nu orka med allt vi planerar så skulle vi behöva få nåt. Vi hade tur och fick smarrigt godis.

 

Så nu kan vi planera för en massa skoj. Gäller att hinna med mycket på den där korta stunden vi träffas. Vi vet ju att det är max en kvart vad människorna än påstår.

 

Nu gäller det att vara snabb för Gimlimatte tänker sparka fotboll med oss.

 

Ha, ha jag vann!! Att både Basse och Gimli lyckades komma över bollen ett par gånger sen, det behöver vi inte prata så mycket om.

 

Firade min vinst genom att kasta runt med en ganska trasig kampgrej. Skoj hade jag.

 

Tur att det finns vatten att dricka för man blir törstig av allt roligt vi håller på med.

 

Basse han tror att han ska ha nån ensamrätt på bollen. Kan han glömma. Jag tog Gimli till hjälp och lärde honom en del knep hur man överlistar Basse. Gick väldigt bra.

 

Snälla Chesshusse vi vet att du har. Gungun hon har inte glömt att hon förra helgen lyckades göra inbrott i den där jackfickan. Men i dag lyckades hon inte med det.

 

Mer skoj, här är det flockspring på gång. Vi blev ett gäng som sprang men det blev bara skitbilder enligt matte.

 

Mera spring och nu gäller det verkligen att passa på för en del kompisar har redan släpats i väg av sina människor.

Det tar många månader innan det blir helg igen.

 

Dumheter! Alla har gått och jag ska släppa in Basse i hans hus, dessutom har det börjat regna. Släppte in Basse och hörde att i morgon då är det som vanligt igen med morgonspring.

Hem käkade och sov.

Skulle på eftermiddagsrunda, eller det skulle jag inte alls för det regnade. Om nu matte hade sånt behov av att gå ut så kunde hon ha gjort det utan min inblandning. Släpades ut, fick regnskador som tog tid att se över när jag kom in igen.

I morgon då ska vi vara Flocken, alltså hämta upp Alice i morgonbitti och sen ska vi hitta på nåt trevligt. Blir säkert en bra måndag.

 

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Wilma Border collie - Söndag 19 maj 18:05

Lika vidrigt oväder idag. Var hett och vindstilla redan på morgonrundan. Så var det dags för hundträff igen.   Idag passade det minsann med taxi för Liftaren. För varmt att gå hem enligt honom. Framme så skulle matte vattna tråkgrönsaker i d...

Av Wilma Border collie - Lördag 18 maj 18:02

Var varmt ren när jag var ute för morgonrundan. Sen när jag skulle åka till Basse var det ännu hetare. Matte dumpade av saker vid tråkväxthuset.      Basse sprang runt med något i munnen, mycket stolt. Men så kom Inez och då glömde han at...

Av Wilma Border collie - Fredag 17 maj 18:05

Basse skulle ha sovmorgon igen. Alltså skulle han hämtas, han hittades på sin vanliga liftarplats. Perfekt frö där stod dörren på glänt så vi gick in. Ännu bättre kom fram en påse med samrrigt godis. Att matte pratade om att man inte kliver in oinb...

Av Wilma Border collie - Torsdag 16 maj 17:59

Basse hade sovmorgon i morse, alltså ensamma morgonrutiner. Sen var det dags att väcka honom.   Nisse ville gå ut. Han är lika övertygad om att jag kan släppa ut honom och visar sin tacksamhet genom att stryka sej mot mej. Sen skulle vi åka ...

Av Wilma Border collie - Onsdag 15 maj 18:08

Började bra eftersom Basse blev levererad i morse. Morgonrundan och frukosten blir mycket trevligare då. På grund av det rådande ovädret gick alla bra skogar bort. Hamnade hemma hos Basse först. Matte släpade in den där tunga säcken med hönsgöd...

Presentation

Fråga mig

5 besvarade frågor

Omröstning

Nu har jag bloggat i 1 år. Tycker ni att jag ska fortsätta?
 Ja fortsätt
 Nej tråkiga byracka du skulle aldrig börjat
 Gör som du vill, jag tänker inte läsa här igen

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3 4
5
6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31
<<< Maj 2021 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Gästbok


Ovido - Quiz & Flashcards