wilmablogghund

Alla inlägg den 22 maj 2020

Av Wilma Border collie - 22 maj 2020 18:06

I morse var jag orolig, vanlig tråkrunda inget hämta Basse. Var det så illa att jag skulle vara ensam och övergiven idag? Jag lyssnade nog inte ordentligt på männiksornas tråkprat igår och ibland bestäms det korkade saker.

 

Ingen fara! Titta jag har hamnat hos Basse efter att ha deppat hemma. det var bara så att han skulle hämtas lite senare.

 

Började med en trevlig dragkamp som pågick länge, vi slet hårt.

 

Jag vann! Nu ska jag roa mej med vinsten en stund.

Sen skulle vi vidare, nåt skulle vi fördriva ett par timmar med.

 

Vid campingen var vi envisa, matte tänkte gå en väg men vi skulle minsann hit. Tro inte att vi tänker missa våra kompisar!

 

Så klart Moha och Troy ville träffa oss. Om nu den ständigt förvirrade matte haft koll på sina sms så hade hon sett att deras matte skickade en fråga i går kväll om gemensam runda idag. Men det sms:et såg hon på eftermiddagen idag. Säj inget åt henne, men jag har lärt mej hur jag ska kolla hennes mobil.

 

Så klart vi skulle hitta på nåt tillsammans det är alltid roligare att vara flera. Vi skulle till de bra ängarna för där kan vi leka och ha en massa skoj.

 

Vi hittade värsta godisstället, Rådjur och Hare hade minsann lämnat massor med pluttar till oss. Perfekt eftersom vi alla saknar tillgång till käk i våra hemma.

 

Gick in i skogen och kollade en massa viktiga saker. Det har alltid hänt en massa som människorna inte begriper nånting om.

 

Helt plötsligt så trollade matte fram en ny osttub. Mycket gott med smak av rökt ren. Jag delade med Troy fats egentligen var den framme för att få tillbaka Basse som var ute på nån runda utom synhåll.

 

Han hörde hur vi smaskade och det går inte att motstå så han kom. Hörde att han varit och kollat saker som var viktiga.

 

Kollade en massa mer viktigt. Så skulle kantarellerna få en påhälsning. Troy har aldrig varit med om svampsök så han funderade nog på vad jag gjorde.

 

Jodå de växer här också. Blivit ett par millimeter större sen förra veckan, mer svampvatten och lite värme så blir det nog ordning på dom.

 

Kollade om Moha och Troymatte hade nåt att bjuda på. Jodå det fanns så vi fick mer energi, går åt mycket sån när vi ska ha koll på alla viktiga saker.

 

Detta ser lugnt och fridfullt ut. Vi letar godis i gräset, men det händer saker. Troy har blivit fånge och precis efter denna bild drabbades Basse av samma sak.

Jag och Moha vi fick behålla friheten eftersom vi sköter oss bättre än de andra två.

 

Äsch! Vi blev fångar vi också eftersom vi kom till en av vägarna. Hörde nåt om trafik och kanske möta okända människor och hundar. Fullkomligt onödigt, jag och Moha sköter oss alltid.

 

Basse, Moha och Troy var sugna på att ta en sväng på min Sörmlandsledsetapp. Men enligt tråkmänniskorna får det bli en annan dag för vi hade varit ute länge. Hörde nåt om att kanske jobba lite på den i nästa vecka.

 

Tack snälla Moha och Troymatte. Vi serverades vatten där. Precis vad vi behövde eftersom Vattentjuven stjäl en massa bra lerpölar och hemma finns naturligtvis inget vatten.

Hem, käkade lunch och sov ett tag.

 

Eftermiddagsrunda och tänk vi är Flocken! Jenna skulle hänga med, tyvärr hade vi ingen chans att leka, men mycket trevligt att få vara alla. Gick en runda tillsammans och pratade om en massa viktigt. Träfftade Mikkomatte också.

Hörde att i morgon då ska minsann Jenna hänga med mej till hundträffen så det kommer att bli en bra dag.

Ska dessutom hämta henne om en stund för en kvällsrunda.


Presentation

Fråga mig

5 besvarade frågor

Omröstning

Nu har jag bloggat i 1 år. Tycker ni att jag ska fortsätta?
 Ja fortsätt
 Nej tråkiga byracka du skulle aldrig börjat
 Gör som du vill, jag tänker inte läsa här igen

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
<<< Maj 2020 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Gästbok


Ovido - Quiz & Flashcards