wilmablogghund

Direktlänk till inlägg 10 maj 2020

Hann med en del skoj

Av Wilma Border collie - 10 maj 2020 17:59

Vanliga evighetsväntan i morse innan det äntligen var dags att åka. Är övertygad om att människorna mixtrar med tiden på nåt märkligt sätt.

 

Trevligt när jag kom så hade Kazper redan kommit. Vi har inte träffats på länge så det var mtýcket att prata om.

 

Som den eviga bristen på mat och godis som drabbar oss alla. Vi förklarade för Kazpermatte att vi skulle absolut inte orka leka eller göra nåt annat skoj om vi inte fick nåt att äta.

Hade tur fick lite.

 

Trevligt det kom minsann ett helt gäng kompisar på en gång.

 

Ungefär samtidigt så kom Basse ut från sitt hus.

 

Vi blir ett gäng i dag också. Perfekt för då blir det skoj.

 

Jag pratade en del med Freja och Kazper finns alltid massor att diskutera. Viktiga saker till skillnad från människornas oändliga tråkprat.

 

Basse och Fido fortsatte träna vem som först lägger den andre på rygg. Just här vann Basse, men Fido fick omkull Basse ganska ofta också.

 

Jag tog Jenna till hjälp för att förklara att vi var hungriga och behövde energi. Jenna lyckades övertala matte att ge oss ett par ynkliga bitar.

 

Tjoho! Det kom fler hundar och vi blir så lyckliga när vi fått hälsa ännu en välkommen till dagens alla roliga saker.

 

Massor med lek och spring blev det. Gäller att passa på eftersom det tar många månader till nästa helg. Människornas påhitt om att det bara är fem dagar till nästa lördag stämmer inte alls. Snarare fem månader i vår tideräkning.

 

Hittade bollen så jag bestämde mej för att vakta den en stund. Nån annan skulle kanske försöka ta den.

 

Den där Jenna hon är reptilsnabb när hon vill. Vet inte hur det gick till när hon lyckades sno den från mej. Jagade mycket för att försöka komma över den igen. Det är enklare att ta saker från Basse.

 

Dvärgschnauzer Mezzo kom förbi. Tror att Freja gillade honom. Men ungefär nu började det regna så alla skulle helt plötsligt hem.

Fast jag och Jenna blev kvar eftersom hennes människovalp var på rymmen ihop med Bassehusse i nån maskin. Vi klarade oss utan skador från regnet också.

 

Eftersom vi var hela Flocken så passade vi på att leka en del. Visst vi ska vara hela Flocken i morgon men eftersom människor är opålitliga kan vad som helst hända.

 

Hundar som tränar lydnad brukar ägna sej åt nåt som heter platsliggning. Träna på sånt? Inte jag och Basse inte vi kan det hur bra som helst. Fast egentligen tittade vi på maskinen med Bassehusse och människovalpen som närmade sej.

 

Detta ska bli nåt land där människor ska odla grönsaker. Jorde behövde absolut förbättras genom att röras runt mera. Alltså jobbade Jenna och Basse hårt med det genom att springa  mycket och fort. Tror jorden blir perfekt av deras behandling.

 

Äsch! Jag har hjälpt till att lura in Basse i hans hus och nu ska jag till mitt ensamma hemma. Sällskap var bara att drömma om.

Somnade när jag kom hem och ute började det regna mer, mycket bra för det behövs.

Dötrist eftermiddagsrunda, träffade inte nån som ville umgås.

Men i morgon är vi hela Flocken och enligt matte har vi en massa att göra. Hoppas det stämmer.

 

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Wilma Border collie - Måndag 20 maj 17:51

Basse blev levererad i morse. Trevligt med sällskap på morgonrundan och gemensam frukost. Så skulle vi ut och åka.   Suck! Nu har hon säkert handlat upp alla våra shoppingpengar igen.   Hamnade på de kungliga markerna för att gå en sväng....

Av Wilma Border collie - Söndag 19 maj 18:05

Lika vidrigt oväder idag. Var hett och vindstilla redan på morgonrundan. Så var det dags för hundträff igen.   Idag passade det minsann med taxi för Liftaren. För varmt att gå hem enligt honom. Framme så skulle matte vattna tråkgrönsaker i d...

Av Wilma Border collie - Lördag 18 maj 18:02

Var varmt ren när jag var ute för morgonrundan. Sen när jag skulle åka till Basse var det ännu hetare. Matte dumpade av saker vid tråkväxthuset.      Basse sprang runt med något i munnen, mycket stolt. Men så kom Inez och då glömde han at...

Av Wilma Border collie - Fredag 17 maj 18:05

Basse skulle ha sovmorgon igen. Alltså skulle han hämtas, han hittades på sin vanliga liftarplats. Perfekt frö där stod dörren på glänt så vi gick in. Ännu bättre kom fram en påse med samrrigt godis. Att matte pratade om att man inte kliver in oinb...

Av Wilma Border collie - Torsdag 16 maj 17:59

Basse hade sovmorgon i morse, alltså ensamma morgonrutiner. Sen var det dags att väcka honom.   Nisse ville gå ut. Han är lika övertygad om att jag kan släppa ut honom och visar sin tacksamhet genom att stryka sej mot mej. Sen skulle vi åka ...

Presentation

Fråga mig

5 besvarade frågor

Omröstning

Nu har jag bloggat i 1 år. Tycker ni att jag ska fortsätta?
 Ja fortsätt
 Nej tråkiga byracka du skulle aldrig börjat
 Gör som du vill, jag tänker inte läsa här igen

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
<<< Maj 2020 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Gästbok


Ovido - Quiz & Flashcards