wilmablogghund

Direktlänk till inlägg 4 maj 2019

Alla mina kompisar

Av Wilma Border collie - 4 maj 2019 17:51

Så blev det då äntligen lördag igen. Vidhåller att de inträffar alldeles för sällan.

Sen var det den där långa väntan också innan matte ansåg att det var dags att ge sej i väg.

  Äntligen på plats och jag började med att vara knähund hos Tommy. Är faktiskt helt okej att vara knähund. Bara jag har koll på var matte befinner sej så jag inte blir hundnappad.

 

Gick ut, kom kompisar som jag självklart hälsade välkommen. Nu ska vi ha massor med skoj.

 

Labrador Alice kom och Golden Mikko och den svarte som den där dementa matte mycket väl vet vad han heter med ständigt glömmer namnet på.

 

Jag kollade vattnet och det var lika välpåfyllt och gott som i går. Verkligen superservice till alla törstiga hundar.

 

Jenna kom, mycket trevligt eftersom vi inte setts sen igår. Övervakade noga när Jenna lekte med en människovalp.

 

Överallt var det hundar sysselsatta med en massa olika saker.Jenna Labrador Diza och Leonberger Bamse inventerade olika leksaker. Mycket viktigt att kolla vilka som är bäst att leka med.

 

Överallt minglade det runt en massa hundar. Vissa umgicks med människor, andra lekte eller hade viktiga diskussioner om veckan som gått.

 

Diza hittade vattenbaljan. Trodde att hon var törstig och skulle dricka men.............

 

Är man Labrador då ska man bada. Alltså försökte Diza bada i baljan. Tyvärr var den några storlekar för liten. Måste komma ihåg att visa Diza vägen till vår utsökta badplats vid tillfälle, I dag var det enligt de känsliga människorna för kallt för att gå till sjön.

 

Rottis Amber insåg att det inte gick att bada där men att det var alldeles utsökt gott vatten i den.

 

Det där stora däcket fyller flera bra funktioner. Jennas matte skulle försöka se nåt på mobilen och då krävdes skugga och sån finns där.

 

Inez var faktiskt och kollade rutschkanan men hon åkte aldrig. Hon skulle komma och aktivera sej med oss på nån sån träff och se hur skoj vi har.

 

Så var det sånt där skoj flockspring också. Här är det jag, Sansa, Buddy, Amber och nån mer hund. Skoj var det.

 

Och??? Det går faktiskt alldeles utmärkt med tandemhopp genom ringarna. I alla fall klarade jag och Alice det. Roligare att vara två än göra det ensam.

 

Jennas snygga brorsa Hasse var med idag. Han är lika trevlig som Jenna och de två hade massor med skoj.

 

Minglade runt en massa också, Måste prata med alla mina kompisar. För tyvärr närmar sej den dagen matte förbjuder mej att komma för att jag luktar gott. Korkade påhitt tänk vad bra det skulle gå att ragga upp nån snygg hane.

 

Hade ett långt och mycket viktigt samtal med Anne också. Måste sköta mina mänskliga kontakter och inte bara de hundliga.

 

Lekte en massa med Dalmatiner Tilly och Amber också. Livet är alldeles underbart när jag har så mycket kompisar att ha skoj med.

 

Jenna är smart. Hon grävde en stor grop i sanden under däcket. Perfekt med ny sval sand om man blir för varm av allt skoj och behöver svalka sej.

 

Jaha, alla har gått, det är bara jag och Leonberger Peggy kvar och människorna pratar massor med tråk. Slappade en stund innan matte påstod att det var dags att åka hem.

Hemma så drabbades jag av passa huset.

 


Rottis Helga behövde hjäl att komma ut en sväng eftersom hennes människor var på rymmen. Fast Helgas åsikt om att gå ut var att för söka göra inbrott i mattes godisficka. Hon lyckades inte och fick minsann vänta på godiset tills hon hade gjort vad hon skulle ute.

I morgon är det dags för ytterligare en omgång kompisar, kommer säkert att bli lika bra som idag.

 
 
Ingen bild

Bara jag

4 maj 2019 19:09

Ni får nog döpa om Klovsten till Ozzylunden i hans ära, då alla leksakerna är köpta i hans namn, så kan ni kalla lördags/söndagsträffarna för "Lördags/Söndagsstunden i Ozzylunden". Eller till Ozzyvreten och då ha "Hundsmeten i Ozzyvreten". ;)

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Wilma Border collie - Onsdag 27 mars 18:01

Vanliga rutinen i morse, hämta Basse på liftarplatsen, Fördel dörren öppnades så vi fick gott godis., precis vad vi behövde. Sen skulle vi åka och kanske jobba som svamphundar.   Kollade noga vad som hänt sen sist. Förra gången vi var här så...

Av Wilma Border collie - Tisdag 26 mars 17:58

Vanliga rutinen i morse, Basse skulle inte ha skjuts hit så jag skulle hämta honom. När jag var ute för morgontoalett  så snöade det inte. Hörde att matte hade märkliga åsikter precis när vi skulle åka.   Snön vräkte ner med enorma flingor, de...

Av Wilma Border collie - Måndag 25 mars 17:59

Basse han sov i morse så det var bara att åka och hämta honom.   Nisse var så nöjd när jag kom och hämtade Basse, för han vile in. Basse behagade vakna och sen skulle vi kolla om mattes plan fungerade.   Hamnade vi hembygdsgården i Sparre...

Av Wilma Border collie - Söndag 24 mars 17:53

Klarade av morgonrutinerna, passade dörren alldeles för länge. Sen var det äntligen dags att åka.   Ja du Basse, det här var en smart idé att ha koll från bordet. Nu ser vi verkligen när och om det kommer kompisar. Ska nog använda detta flera ...

Av Wilma Border collie - Lördag 23 mars 17:57

Mina vanliga lördagsrutiner. Tråkfrukost och ensam morgonrunda, sen passa dörren i evigheter.   Så äntligen framme, nu ska jag bara hitta Basse som inte ens kom och mötte mej.   Där borta ligger han i den där kojan som Bassehusse byggde t...

Presentation

Fråga mig

5 besvarade frågor

Omröstning

Nu har jag bloggat i 1 år. Tycker ni att jag ska fortsätta?
 Ja fortsätt
 Nej tråkiga byracka du skulle aldrig börjat
 Gör som du vill, jag tänker inte läsa här igen

Kalender

Ti On To Fr
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31
<<< Maj 2019 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Gästbok


Skapa flashcards