wilmablogghund

Alla inlägg den 31 maj 2020

Av Wilma Border collie - 31 maj 2020 17:49

Matte försvann både i går kväll och i morse till grannens katt. Tyvärr så kom den förvirrade ihåg att låsa in mej så jag kunde inte öpnna och föröska hämta hem henne.

Väntade som vanligt alldeles för länge innan det var dags att åka.

 

Hittade Basse på en gång eller om det var han som hittade mej. Så kom det ett par hundar vi inte känner och gick förbi. De ville minsann umgås med oss, mycket trevligt.

 

Vi lekte först en massa på vägen, men så bestämde vi att våra nya kompisar minsann borde prova på att vara med på hundträffen.

  

Tog med dom och Basse visade runt på sina ägor. Vi berättade en massa om allt skoj vi har också. Alltså skulle de vara med och leka. Den där förvirrade matten jag har trodde hon skulle komma ihåg namen på dom. Jodå i flera sekunder heller nåt.

 

Strax efter så började det komma flera hundar. Perfekt för vi kunde visa hur skoj vi alltid har med en massa lek och mingel. Deras matte har hört talas om våra hundträffar men aldrig varit med så de passerade verkligen alldeles vid rätt tidpunkt.

 

Det kom fram en ny leksak som Basse självklart snodde.

 

Men den tänkte jag att jag skulle ha. Blev mycket jakt på den där tjuven.

 

Människorna gör nåt i dag igen. Tänk att även de kan aktivera sej och märkligt ser det ut.

 

Vår plaskdamm har legat upp och ner sen i höstas men nu händer det saker med den. Moha och Troymatte och Jennas människovalp har tydligen planer.

 

Rengöring så all smuts från vintern försvinner. Jennas människovalp står bakom och håller upp den.

 

Så där ren och fin och nu fylls det på vatten till oss.

 

Så där Basse och VadHonNuHeter var först med att prova. Den blev självklart godkänd. Tänk vad vi hundar har det bra med lekparken, de stora ytorna att leka på, plaskdamm och massor med annat skoj. Detta är något som vi ska vara mycket rädda om och inte ta för givet. Utan verkligen visa Bassehusse tacksamhet för att vi får vara där och all service till både hundar och människor.

 

Jenna är lika mycket vattenexpert som Basse så hon provade ordentligt och ansåg att den var i allra bästa skick. Perfekt att svalka sej i när det blir sån där ovädershetta.

 

Men ursäkta!! Kan jag få kissa i fred? För övrigt är det bara Troy som borde vara intresserad. Mikko och Ricki saknar väsentliga kroppsdelar och jag har inga planer på att hamna i Hormonhäxefängelset än på ett tag.

 

Lekte självklart en massa också. Lika skoj som alltid men den där värmen är vi då inte vana vid så det blev korta pass.

 

Funderade på om jag skulle svalka tassarna men nä. Det räckte bra med att använda plaskdammen som vattenskål. Gott vatten med spår av sand och lera.

 

Det gäller att ständigt fylla på energi. Ricki och Jenna berättade för Moha och Troymatte att de minsann aldrig får nåt att äta. Hon trodde tydligen på dom för de fick.

 

Basse och Fido brottades som vanligt. Såg att Basse lät Fido tro att han vann ibland. Är bra för hans självförtroende att han får tro att han lyckas vinna över Basse.

Men sen hade tiden som vanligt gått alldeles för fort. Alla kompisar försvann, jag Basse, Moha och Troy höll reda på människorna medan de gjorde nåt med de där ointressanta blivande grönsakerna

Lyssnade noga på tråkpratet med Bassehusse, orolig för att det skulle bestämmas några dumheter. Men det låter som det blir en alldeles ypperlig dag i morgon.


Presentation

Fråga mig

5 besvarade frågor

Omröstning

Nu har jag bloggat i 1 år. Tycker ni att jag ska fortsätta?
 Ja fortsätt
 Nej tråkiga byracka du skulle aldrig börjat
 Gör som du vill, jag tänker inte läsa här igen

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
<<< Maj 2020 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Gästbok


Ovido - Quiz & Flashcards