wilmablogghund

Alla inlägg den 1 maj 2020

Av Wilma Border collie - 1 maj 2020 17:57

Blev en mycket bra dag detta.

Det händer att människor är smarta så de hade bestämt att det skulle vara hundträff fast det är fredag. Nåt med att de flesta människor är lediga idag. Missen var väl att jag inte skulle ämta Basse i morse.

 

Perfekt Moha och Troy kom samtidigt så jag slapp vänta på sällskap. Har inte träffat dom på hela veckan så vi hade mycket att prata om.

 

Så kom Mikko och Inez också, blir bra detta. Matte och Moha och Troymatte höll på och grävde ner nåt märkligt. Vi hade mycket viktigare saker att göra och Troy fick inte alls gräva upp det som de grävt ner.

 

Bäst att se till att få lite godis så vi orkar. Inezmatte hade så fick stillade allra värsta hungern.

 

Ännu fler kom. Hörde att människorna trodde inte att det skulle komma så många eftersom det hade regnat och försökte börja igen. Men vi hundar vi kan faktiskt övertala våra människor.

 

Hörru Jenna den där bollen tänkte faktiskt jag leka med. Jenna hade helt andra åsikter och höll sej på avstånd.

 

Försökte ta Troy till hjälp, men han är så ung att han behöver ett par kurser i hur man kommer över det som nån annan hund har. Ska nog ha ett par såna med honom framöver tror jag.

 

Ha! Jag lyckades ta den men nu blev det bekymmer. Ska jag vakta bollen eller flockspringa med kompisarna? Det blev flockspring, bollen finns hela tiden men flockspring är bara ibland.

 

Vi sprang mycket i olika flockar, detta är så skoj.

 

Fast det är inte bara lek. Jag vilade en liten stund och andra minglade runt och diskuterade en massa viktigt. Vi hundar pratar bara om viktiga saker till skillnad från människornas tråkprat.

 

Tog en vända med bollen, lika bra att passa på.

 

Fast sen fick Tilly låna den. Jag tyckte det såg ut som om det var andra skoj saker på gång.

 

Tilly fick minsann springa rejält för Billbo var övertygad om att han skulle ha bollen. Jag vet inte hur det slutade för jag blev upptagen med en massa annat viktigt.

 

Leonberger Bamse börjar bli gammal och trött så han la sej på backen och låtsades sova en stund. Fast vi vet att han hade stenkoll på vad vi andra gjorde.

 

Gäller att passa på för det har börjat regna och människorna pratade om att snart åka. Dumheter, visst regn är fruktansvärt skadligt, men några droppar överlever vi utan skador när vi har skoj.

 

Borzoi Myra kom, mycket trevligt för honm har suttit i Hormonhäxefängelset och varit borta länge. Hon blev så glad när hon kunde vara med oss och springa. Förstår henne för det där fängelset är en fullkomligt bedrövlig tillvaro.

 

Försökte prata med människorna om att vi faktiskt behövde leka mycket mer och de där regndropparna var inget att bry sej om.

 

Passade på att springa en massa med Basse också. Är alldeles för sällan vi får umgås och nu var vi övertygade om att våra människor skulle släpa oss åt olika håll.

Men under kan ske, Bassehusse skulle göra tråk så Basse fick hänga med hem till mej. Alltså precis som det ska vara. Vi käkade lite lunch och sen sov vi gott. Ute regnade det.

 

Ännu bättre, vi är på eftermiddagsrunda och det är minsann hela Flocken!! Jenna behövde hjälp att komma ut, vi som inte trodde att vi skulle ses på flera år, så här ska det självklart vara.

Gick en runda tillsammans, mycket trevligt att vara alla.

Om en stund så ska jag ta med henne på en kvällsrunda också och sen är det lördag med kompisar igen.

Presentation

Fråga mig

5 besvarade frågor

Omröstning

Nu har jag bloggat i 1 år. Tycker ni att jag ska fortsätta?
 Ja fortsätt
 Nej tråkiga byracka du skulle aldrig börjat
 Gör som du vill, jag tänker inte läsa här igen

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
<<< Maj 2020 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Gästbok


Ovido - Quiz & Flashcards