wilmablogghund

Direktlänk till inlägg 20 november 2020

Hade tur och träffade många kompisar

Av Wilma Border collie - 20 november 2020 18:02

Dagen började som tråk, ingen Basse i dag ehller och Jenna fortfarande ledig. Alltså trist ensam morgonrunda och sen skulle jag hitta på nåt på egen tass.

Inte skulle jag åka nånstans heller när jag skulle på långrunda.

 

Jaha nånstans ska jag gå och har jag tur kanske jag kan lyckas träffa nån hund jag känner i alla fall.

 

Vägen genom Tråkskogen skulle det bli. Har faktiskt inte varit i den skogen på många evigheter. Kollade och en del hundar jag känner hade rört sej där. Bara för att jag har stenkoll på spår efter kompisar och kissar mer så fortsätter matte prata om det där med Hormonhäxa och väntande fängelse. Tycker att hon ska skaffa sej andra intressen.

 

I bland kunde jag vara på fria tassar, men lika ofta blev jag fånge för det var människor i närheten. Lite bökigt jag är van vi att vara fri i skogen.

 

Kallt var det och ovanför skidbacken så fanns det rester kvar av gårdagens snö.

 

Väldigt vad det var övergivet nu då. Inga människor inga hundar, bara jag som var sällskapssjuk. Visst jag hade en massa att kolla efterosm jag inte varit här på så länge.

 

Titta en hund! Han är bara en liten valp och bor hos Jennas mattes mamma- Lät honom nosa igenom mej i lugn och ro, brukar göra så här sätta mej och låtsas som om jag inget märker när hundar behöver få kolla i lugn och ro. Trevlig var han och jag fick beröm för att jag var så lugn och snäll.

 

Fortsatte att kolla vilka som rört sej här, borde nog ta och gå här i bland för det var spår efter många hundar jag känner. Kan nog vara bra raggställe när det blir så dags, men om det har matte andra åsikter.

 

Tjoho nästa hund! Vi har inte heller träffats förut fast matte känner visst hans matte. Hna behöver också träffa trygga hundar så det var perfekt att han mötte mej. Vi hade väldigt trevligt en stund.

 

Skildes åt och fortsatte min ensamma vandring. Hade i och för sej tassarna fulla i alla fall med att ha koll på allt som hänt.

 

Detta är ett av mina bra spanställen. Kanske emd tur att det skulle vara nån Ekorre hemma. Var det tyvärr inte, hade inte gjort nåt om jag fått lite sån kontakt ett tag.

 

Jaha här har minsann Basse lämnat spår. Jag lämnade en hälsning till honom, nu har vi inte setts på två dagar. Tänk om han glömmer bort mej?? Vore katastrof.

 

Som sagt det är kallt. Vattnet det hade frusit medan det rann i stupröret.

 

Men titta vad jag hittade. Både Ricki och Dalmatiner Tilly. De rastade sina människor och blev så glada när de träffade mej.

 

Vi lekte lite Hunden på täppan på en grushög och så flocksprang vi en del också. Mycket trevligt med mer sällskap och skoj lek.

 

Provade de gamla stockarna. De är kända för att ge ost och jodå det gjorde de i dag också. Mycket bra stockar det här.

 

Som sagt kallt var det för vattenpölarna hade is på sej. Men jag dödade isen på ett par och kunde dricka gott lervatten.

 

Så var det dags igen. Nu träffade jag Sheltie Truls var väldigt länge sen sist, mycket trevligt att träffas. När han var liten så fick han träffa mej en del eftersom han var rädd för andra hundar. Det har gått över.

 

Planen var att jag skulle ha godis när jag provade bordet, men jag tror jag ser nåt. Tog en godisbit och sen blev det bråttom.

 

Hej Labrador Alice!! Hon hade haft lika bråttom från sitt håll för hon förstod att jag var nära. Hade ett mycket trevligt umgänge med henne.

 

Snälla Alicematte har då nåt att bjuda på? Snålmatte gav oss bara varsin ynklig godisbit. Jodå vi fick som tur var. Sen skulle Alice vidare. Men hörde att vi kommer att träffas i morgon.

 

När Alice gick så kom Rocky. Också väldigt trevligt. Insåg att jag hade lyckats träffa sju hundar under den där rundan som jag trodde skulle bli dötrist.

 

På väg hem, men jag var tvungen att kolla av den där stenen där alla hanar kissar. Mycket intressant information.

Gick hem, käkade lunch och sov, var faktiskt nöjd eftersom jag träffat så många trevliga hundar.

Eftermiddagsrundan blev en ensam historia, men det brukar den ju ofta vara.

I morgon är det äntligen lördag. Hoppas det kommer massor med kompisar så vi kan leka, mingal och ha en massa skoj igen.


 
 
Ingen bild

Inga-Lill

20 november 2020 20:34

Det har nog varit riktigt kallt eftersom vattnet som rann frös till is och temperaturen måste ha fallit snabbt. Du fick i alla fall en bra runda med massor av kompisar när du trodde det skulle bli en så ensam promenix.

Kramizar.

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Wilma Border collie - Torsdag 28 mars 18:09

Sov väldigt gott tillsammans med Basse i natt. Man sover bättre när man är två. Vaknade i morse, Basse sov. När det var dags för morgonrunda behagade han kliva upp och följa med mej ut. Gick in käkade frukost och Basse gick occh la sej igen. Me...

Av Wilma Border collie - Onsdag 27 mars 18:01

Vanliga rutinen i morse, hämta Basse på liftarplatsen, Fördel dörren öppnades så vi fick gott godis., precis vad vi behövde. Sen skulle vi åka och kanske jobba som svamphundar.   Kollade noga vad som hänt sen sist. Förra gången vi var här så...

Av Wilma Border collie - Tisdag 26 mars 17:58

Vanliga rutinen i morse, Basse skulle inte ha skjuts hit så jag skulle hämta honom. När jag var ute för morgontoalett  så snöade det inte. Hörde att matte hade märkliga åsikter precis när vi skulle åka.   Snön vräkte ner med enorma flingor, de...

Av Wilma Border collie - Måndag 25 mars 17:59

Basse han sov i morse så det var bara att åka och hämta honom.   Nisse var så nöjd när jag kom och hämtade Basse, för han vile in. Basse behagade vakna och sen skulle vi kolla om mattes plan fungerade.   Hamnade vi hembygdsgården i Sparre...

Av Wilma Border collie - Söndag 24 mars 17:53

Klarade av morgonrutinerna, passade dörren alldeles för länge. Sen var det äntligen dags att åka.   Ja du Basse, det här var en smart idé att ha koll från bordet. Nu ser vi verkligen när och om det kommer kompisar. Ska nog använda detta flera ...

Presentation

Fråga mig

5 besvarade frågor

Omröstning

Nu har jag bloggat i 1 år. Tycker ni att jag ska fortsätta?
 Ja fortsätt
 Nej tråkiga byracka du skulle aldrig börjat
 Gör som du vill, jag tänker inte läsa här igen

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30
<<< November 2020 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Gästbok


Skapa flashcards