wilmablogghund

Direktlänk till inlägg 22 september 2020

Ännu en mycket bra dag

Av Wilma Border collie - 22 september 2020 17:54

Vanliga rutinerna i morse med att hämta Basse och inleda dagen med lek. Hem till mej för att käka frukost och invänta att det skulle bli dags för skogsrunda.

Såg att matte höll på med mycket intressanta saker.

Sen blev det väldigt bra för när vi skulle åka så hämtade matte Jenna!! Hennes matte var tvungen att vara på sitt jobb så det blev en extradag för oss. perfekt, hennes matte kan alltid vara på sitt jobb så vi kan vara Flocken.

 

Varför står vi här? Vi ska faktiskt gå och om du inte vet det så finns det nåt otrevligt alldeles nära.

 

Där ligger ett sånt där hundätande monster. Ännu har det inte upptcäkt oss men det är nog baar en tidsfråga. Enligt matte skulle vi vänta, inte för att vi riktigt visste vad vi skulle vänta på.

 

Minuten senare. Tjoho!! Flockens hang arounds Moha och Troy ska hänga med oss! Tackade deras matte ordenligt för den stora vänligheten att skjutsa dom till oss.

 

Detta blir bra det, nu ska vi ut på den där ön där vi inte varit på evigheter. Kommer att ha en massa att göra.

 

Jo Moha och Troymatte du förstår att om vi ska orka med allt vi ska göra behöver vi energi. Kan vi få godis?? Vi hade tur och fick varsin bit, stillade värsta hungern som rev i våra magar.

 

Så nu ska vi kolla allt som hänt sen sist, leka och göra en massa annat viktigt.

 

Som sagt vi fick tassarna fulla, hade minsann rört sej andra hundar här och en massa andra intressanta dofter fanns det också.

 

Om man använder nosen går det att hitta hur mycket som helst.

 

Moha och Troy hade sin husse med sej. Han satt och beundrade utsikten över sjön medan mattarna pratade och höll på med nåt.

 

Elände Moha och Troymatte har hundnappat oss och matte tänker försvinna. Basse han ropade efter henne men hon bara gick den opålitliga människan.

 

Matte är tillbaka och förvandlades till hundnappare och där försvinner Moha och Troymatte. Det är ingen ordning på människor nu för tiden.

 

Någonstans där borta befinner vi oss. Matte hade varit ute och drällt blod så vi fick gå spår här. Vi hittade minsann ett trevligt spårslut med smarrig skinka. Städade mycket noga och länge.

 

Jag och Jenna är klara och kommer. Basse är pedant så han fortsatte att kolla så det inte fanns minsta lilla smula kvar.

Moha och Troy var i väg och gick sitt, men när de var klara så kollade de vårt också men vi hade städat så noga att det fanns inget kvar,

 

Lyckade spår firas bäst med en Pinnkamp. Basse vann mest beroende på att Troy tänkte lägga sej i och Jenna sa åt honom varvid hon tappade sitt grepp.

 

Ja, ja jag vet att jag är oemotståndlig och att Troy är dödligt förälskad i mej. Men Basse jag kan försvara mej själv!!

 

Så kampen om mej är över och vi ska vidare. Bara väntan på de där människorna som alltid tar sej fram i snigelfart.

 

Kollade Moha och Troys spår men de hade också pedantstädat sitt spårslut. Inte minsta lilla smula fanns det.

 

Basse han badade för enligt honom är det fortfarande badsäsong.

 

Jenna var av samma åsikt och Troy var också i fast det fasntade aldrig på bild. Jag nöjde mej med att dricka lite och inspektera bryggan.

 

Lekte en hel del, bäst att passa på för vem vet när vi träffas igen. Mohan och Troy kommer att vara en massa i deras andra hemma i Stockholm nu. Korkat.

 

Äsch! Slut på allt skoj och dags att gå till bilarna igen. Enligt människorna hade vi roat oss länge men vi vet att det bara var en kvart vad de än påstår.

 

Ön var alldeles tom på svamp, men matte fick syn på ett par såna här Stolta fjällskivlingar på väg hem. Inte för att det behövs fler, men de kan inte stå kvar i skogen heller.

Sov gott när vi kom hem.

Hämtade Jenna för eftermiddagsrunda. Träffade en av hundträffhundarnas matte, men Vicki var kavrglömd hemma tyvärr. Ja, ja vi träffar henne säkert framöver.

I morgon är vi Flocken igen och enligt matte kan vi ha en lite lugn dag för sen sker den där överraskningen och vi får tassarna överfulla i många dagar. Det där med lugn ska vi nog bli fler om.


 

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Wilma Border collie - Tisdag 23 april 18:05

Tur att jag och matte var ensamma när jag gick ut på min morgonrunda. Satte mej, la en hög. Matte skulle plocka upp den. Jo visst, hon stod som ett fån och stirrade på bilnyckeln!! Det är viss skillnad på den och nummer två påsar. Alltså denna förv...

Av Wilma Border collie - Måndag 22 april 17:58

Isande kallt är det fortfarande. Skulle hämta Basse så skulle vi hitta på nåt. Blev rörigt. Basse blev väldigt upprörd över något och drog, tog tid att få tag på honom, för detta något skulle minsann skällas ut och det mycket och länge. Samtidigt...

Av Wilma Border collie - Söndag 21 april 17:56

Bara att inse, någon har stulit våren. Lika kallt idag och dessutom blåser det runt isbjörnar och pingviner. Efter att ha klarat av mina morgonrutiner så var det efter några veckors väntan dags att åka.   Jaha, där borta på gräset ligger Bas...

Av Wilma Border collie - Lördag 20 april 18:00

Någon har stulit våren för fortfarande är det kallt. Klarade av mina morognrutiner och passsade dörren i evigheter. Tur att jag har bra läkkött för idag hade benstumparna läkt, bara utväxten av tassarna som fattas. Den som ser tassar på bilderna me...

Av Wilma Border collie - Fredag 19 april 18:17

När jag var ute för sista kvällsrundan så snöade  det massor, fullkomligt onödigt. I morse var det mesta borta som tur var, men kallt. Hämtade Basse. Ingen skog idag, vi skulle till Flen. Först fick vi passa bilen medan matte handlade tråk. F...

Presentation

Fråga mig

5 besvarade frågor

Omröstning

Nu har jag bloggat i 1 år. Tycker ni att jag ska fortsätta?
 Ja fortsätt
 Nej tråkiga byracka du skulle aldrig börjat
 Gör som du vill, jag tänker inte läsa här igen

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30
<<< September 2020 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Gästbok


Ovido - Quiz & Flashcards