wilmablogghund

Direktlänk till inlägg 28 mars 2020

Minglat med kompisar

Av Wilma Border collie - 28 mars 2020 18:00

Äntligen blev det lördag igen, som vanligt alldeles för länge sen sist. Att matte utan tidsuppfattning påstår att de inträffar varannan dag är bara mänskligt hittepå.

 

Så på plats och jag har hittat bollen. Lekte en del med den medan det var lugnt.

 

Så nu tänker jag ligga här och vakta bollen. När det kommer fler hundar kommar alla att förstå att den är min, bara min.

 

Mikko kom så då övergav jag faktiskt bollen för att vara artig och hälsa på honom.

 

Så nu har det kommit flera Luna, Bamse, Chess och Moha och Troy dök upp. Mycket trevligt.


 

Tjoho! Jenna kom! Vi har inte setts sen i torsdags så det var verkligen på tiden att vi fick träffas.

 

Så här ska det vara varje dag en massa hundar som minglar runt och har trevligt. Som vanligt massor att prata om. Mitt i bilden syns Chess och Fred, han bestämde sej för att hon var nog dagens kärlek, men inte hade han nåt för det inte.

 

Som de artiga hundar vi är så tog vi emot några som kom. Mycket viktigt detta att hälsa på alla.

 

Jag lekte en del tillsammans med Tilly, hon är skoj att springa med.

  

Nu gäller det att vara med. Jag Basse och Jenna har upptäckt att Bassehusse minsann har korv i handen. Sån serveras vi alldeles för sä'llan och denna var utsökt god.

 

Jenna som ständigt svälter placerade sej i Bassehusses knä, hon trodde nog att det skulle finnas ett oändligt förråd av korvar.

 

Jag gick och minglade runt ett tag, måste hinna umgås med alla. Troy som inte varit med på hundträff sen han var liten hade tassarna fulla hela tiden med alla nya hundar. Men han trivdes och skaffade sej ett gäng nya kompisar

 

Vi lekte mer och jag var lite polis när Luna kastade Basse i backen. Kollade så han klarade sej, men det var ingen fara bara rolig lek.

 

Titta en människa med händer i fickorna. Det kan vara lönande, var lönande för vi fick en massa gott godis allihopa.

 

Vi har hört de där otrevliga ryktena, människorna pratar om att dags att skiljas åt. Pågick viktiga diskussioner om hur vi skulle undvika det. Men tyvärr så vann människorna igen.

 

Jag trodde jag var smart, för jag följde med Basse in i hans hus. Tänkte att den förvirrade matte skulle glömma mej. Men inte det inte, Bassehusse skvallrade och jag blev hämtad och släpades till bilen.

Åkte hem och sov. Sen hörde jag att matte pratade i telefonen, brydde mej inte för det brukar vara en massa tråkprat bara. Men jag skulle ut för nån ville träffa mej.

  

Men titta jag hittade Ann Marie och Kasper på torget. De ville träffa mej, mycket trevligt att nån begriper att jag är ensam och behöver en massa sällskap.

 

Snälla Ann Marie har du nåt att bjuda på? Du vet jag får varken mat eller godis hemma. Fick godis.

Träffade dessutom flera människor jag känner.

 

Så kom Chihuahua DeeDee hon tror att hon äger torget och att hon är minst lika stor som Kasper, fast troligen ännu större.

 

Jodå de kunde pussas för Kasper förstod att DeeDee är Drottning över allt.

Lyssnade på diverse mer tråkprat ett tag och sen var det dags att säja hej då och gå hem igen.

Nu tänker jag ladda för en massa trevligt umgänge i morgon också.

 

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Wilma Border collie - Torsdag 18 april 18:06

Kallt var det när jag var på morgonrunda. Matte sa att hon sett bilder på hur det snöade massor ett natl mil söderut. Åkte och väckte Basse, som omväxling ville Nisse gå ut. Samma smörande för att jag skulle öppna dörren. Så skulle vi hitta på nå...

Av Wilma Border collie - Onsdag 17 april 17:56

Kallt i morse, när jag var ute för morgonrunda så var det frost på bilarnas rutor. Den där våren verkar dröja. Basse skulle hämtas igen. Hade tur för han var på sin vanliga liftarplats och ännu bättre, dörren öppnades så vi tog oss in och fick vä...

Av Wilma Border collie - Tisdag 16 april 18:01

Matte kom ur sängen utan problem i morse trots gårdagens krachlandning. Bara en öm arnbåge, skönt att slippa dra runt på ett vrak. Basse sov i vanlig ordning. Åkte och hämtade honom. Nisse kom rusande och ansåg att jag skulle släppa in honom. Und...

Av Wilma Border collie - Måndag 15 april 17:57

Basse han gjorde som vanligt, tog sovmorgon. När mina morgonrutiner var avklarade och den långsamma matte klar med sitt så åkte vi och hämtade honom.   Nu börjar tråkgrönsakstiden. Stå och gulla med tråkrababrber ska det vara nödvändigt det? F...

Av Wilma Border collie - Söndag 14 april 17:56

Vaknade i morse, ute vräkte regnet ner. Hade sån tur att det hade slutat tills jag skulle på morgonrunda. Gjorde vad jag skulle gick in och passade dörren.Sen var det äntligen dags att åka.   Framme, men jag tänker inte gå en meter för jag ser...

Presentation

Fråga mig

5 besvarade frågor

Omröstning

Nu har jag bloggat i 1 år. Tycker ni att jag ska fortsätta?
 Ja fortsätt
 Nej tråkiga byracka du skulle aldrig börjat
 Gör som du vill, jag tänker inte läsa här igen

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 31
<<< Mars 2020 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Gästbok


Ovido - Quiz & Flashcards