wilmablogghund

Direktlänk till inlägg 21 mars 2020

Massor med skoj

Av Wilma Border collie - 21 mars 2020 17:53

Äntligen blev det lördag igen. Vanliga morgonrutinerna med att passa dörren i många evigheter innan det var dags att åka. Vet att det är flera hundar som drabbas av dessa långsamma människor och evighetsväntan innan de kommer i väg. Vi måste nog ta några diskussioner om problemet så vi får komma iväg när vi vill.

  

Jaha här var det minsann öde, men jag vet att alldeles strax så kommer det att komma kompisar. Återstår att se hur många vi blir på grund av det där korkade viruset.

 

Blev ordning efter ett par minuter för Mikko kom. Bra slapp känna mej ensam.

 

Nu börjar det likna nåt, Basse är utsläppt, Labrador Alice har kommit och även Kazper. Kändes som det skulle bli en mycket bra lördag.

 

Fast Basse fick för sej att han nog skulle göra valpar med Alice. Han hade ingen framgång för hon sa en del saker till honom. Alice får passa på att roa sej nu, för hon kommer visst att hamna i Hörmonhäxefängelset inom en sanr framtid. Ytterliagre en sak vi måste diskutera, hur vi undgår fängelsestraff när vi luktar gott.

 

Så fler har kommit så det är bäst att umgås med dom en stund. Måste hinna prata och leka med alla.

 

Kom nya hundar i dag också. Basse hade en massa skoj med dena som självklart heter nåt som den där som köper min mat glömt namnet på. Så kom det en likadan som Kazper alltså en Irländsk setter, men han fastnade aldrig på bild.

 

Skoj hela tiden. Basse tänker möta nån som kommer, Dalmatiner Tilly, Mikko och Alice har nåt för sej. Tror Mikko hade det lite jobbigt med tjejerna.

  

Jag hamnade i Basses låda på hans husses fyrhjuling. Vet inte riktigt vad jag tycker om den där lådan. Tänkte Bassehusse möjligen hundnappa mej?

 

Åh mera!!! Jag fick minsann skön hundmassage, låg på rygg och njöt somnade nästan. Detta kunde ha fortsatt hela dagen.

 

Tyvärr tog det slut, men som den artiga hund jag är så satt jag kvar en stund och tackade Bassehusse för massagen.

 

Jo jag borde ta och leka mer men massagen var så avslappnade och jag var så trött att jag var tvungen att vila en stund.

 

Fast sen hittade jag orken så jag kunde fortsatta ha skoj. Dvärgschanuzer Mezzo kom så jag sprang en del med honom. Han är lättmotionerad. Han tror nästan alltid att jag luktar gott så jag springer och han efter.

 

Lika bra att mingla runt ett tag och kolla vad alla gör. Inte bara kompisarna lika bra att kolla ifall nån människa råkar ha nåt gott att bjuda på också.

 

Alice ska gå hem till sitt tråkhemma och det gillade inte Basse. Han hade utsett henne till dagens favorittik. Men med tur så kommer hon i morgon igen om inte fängelset slagit till.

 

Nästan alla har gått men jag ska ha tag på den där Benji. Han har snott en boll som jag har ett akut behov av att äga.

  Slutade med att Benjimatte fick hjälpa till. Han tänkte nämligen sno med sej bollen hem och den behöver jag. Nu är bollen kvar hemma hos Basse för ingen av oss kom över den.

 

Ibland är turen verkligen med mej. På väg hem stannade matte vid Susannes affär och jag fick både godis och umgänge. Hade verkligen behov av det.

Åkte hem och sov, mycket nöjd med dagens hundträff. Det kom många fler hundar än vad vi trodde.

I morgon är det dags igen, hoppas det kommer lika många skoj kompisar då så vi kan roa oss rejält.

 

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Wilma Border collie - Torsdag 28 mars 18:09

Sov väldigt gott tillsammans med Basse i natt. Man sover bättre när man är två. Vaknade i morse, Basse sov. När det var dags för morgonrunda behagade han kliva upp och följa med mej ut. Gick in käkade frukost och Basse gick occh la sej igen. Me...

Av Wilma Border collie - Onsdag 27 mars 18:01

Vanliga rutinen i morse, hämta Basse på liftarplatsen, Fördel dörren öppnades så vi fick gott godis., precis vad vi behövde. Sen skulle vi åka och kanske jobba som svamphundar.   Kollade noga vad som hänt sen sist. Förra gången vi var här så...

Av Wilma Border collie - Tisdag 26 mars 17:58

Vanliga rutinen i morse, Basse skulle inte ha skjuts hit så jag skulle hämta honom. När jag var ute för morgontoalett  så snöade det inte. Hörde att matte hade märkliga åsikter precis när vi skulle åka.   Snön vräkte ner med enorma flingor, de...

Av Wilma Border collie - Måndag 25 mars 17:59

Basse han sov i morse så det var bara att åka och hämta honom.   Nisse var så nöjd när jag kom och hämtade Basse, för han vile in. Basse behagade vakna och sen skulle vi kolla om mattes plan fungerade.   Hamnade vi hembygdsgården i Sparre...

Av Wilma Border collie - Söndag 24 mars 17:53

Klarade av morgonrutinerna, passade dörren alldeles för länge. Sen var det äntligen dags att åka.   Ja du Basse, det här var en smart idé att ha koll från bordet. Nu ser vi verkligen när och om det kommer kompisar. Ska nog använda detta flera ...

Presentation

Fråga mig

5 besvarade frågor

Omröstning

Nu har jag bloggat i 1 år. Tycker ni att jag ska fortsätta?
 Ja fortsätt
 Nej tråkiga byracka du skulle aldrig börjat
 Gör som du vill, jag tänker inte läsa här igen

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 31
<<< Mars 2020 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Gästbok


Skapa flashcards