wilmablogghund

Direktlänk till inlägg 7 mars 2020

Mängder med kompisar

Av Wilma Border collie - 7 mars 2020 17:44

Så blev det ÄNTLIGEN lördag igen. Väntade som vanligt i många evigheter på att det skulle bli dags.

 

Så på plats och där framme finns nåt som tillhör mej.

 

Så Värdefulla bollen är på rätt plats, alltså i min mun och Basse har inte kommit ut så jag får vara ifred med den.

 

Hej Labrador Alice! Trevligt att träffas och hon bryr sej inte om bollen så det var lugnt.

 

Så flera kommer, jag agerade mottagningskommitté. Ludde, Miko och Chess kom samtidigt.

 

Titta så underbart det kommer fler och fler hundar hela tiden. Matte försökte räkna, men hon och räkna är ingen bra kombo. Men vi blev drygt 20 hundar till slut.

 

Berner sennen Alice har bara varit med på söndagar så hon fick många nya kompisar idag. Det är så att en del kommer alltid på lördagar och andra på söndagar.

 

Som vanligt massor med skoj lek och mingel. Matte hade dessutom den goda smaken att släppa ut Basse så vi kunde umgås. Har inte setts sen i går och det är väldigt länge sen det.

 

Och där ligger Sansas kompis och tror att han äger Värdefulla bollen, skulle inte tro det va. Nu gäller det att vara snabb och listig. Så klart jag lyckades komma över den igen.

 

Så var det en del såna här grupper där det diskuterades en massa viktiga hundsaker. Finns alltid massor att prata om.

 

Jag,Mikko, Labrador Alice, Peggy, Berner Alice och Chess upptäckte att Bassehusse tydligen hade godis i fickan. Nu gäller det att hålla sej framme. Vi svälter allihopa. Lyckades få en del så vi kunde fortsätta med allt skoj.

 

Som här en massa lek, detta blev ett rejält flockspring sen. Men det blev bara suddiga skitbilder.

 

Nu så hade en lång jakt på Basse men med hjälp av Sankt Bernhards Bosse och Luna så kunde jag återta Värdefulla bollen. Fast det är en väldigt skoj lek detta att jaga Basse och överlista honom.

 

Medan jag var upptagen med det så höll ett annat gäng på med diskussioner. Det händer saker hela tiden och det är omöjligt att få med allt på bild enligt matte. Om jag inte hade tassarna så fulla skulle jag sköta kameran så det blir lite ordning på bilderna.

 

Borzoi Myra kom. Mycket trevligt och det blev an massa spring med henne.

 

Åh, Berner Alice matte hade en hand i en ficka. Kan det vara så att................ Jo vi fick varsin godisbit, Behövdes verkligen så mcket energi som vi gör av med.

  

Lilla Pudel Pippi bor tillsammans med Borzoi Myra. Hon föredrar människor med Berner Alice gillade hon.

 

Basse har sett hur Dalmatiner Tilly brukar lyckas med att slänga Peggy i backen så han gjorde sitt bästa för att göra samma sak. Men trots att han kämpade så lyckades han inte. Han får nog ta en kurs hos Tilly och få en del tips.

 

Han övergick till lek med Luna i stället för henne kan han kasta omkull.

 

Nu har tiden gått för fort igen. Nästan alla kompisar har lämnat, men jag dömde ett flockspring mellan Basse, Peggy och Nikki. Sånt där sista racet. Sen hjälpte jag till att locka in Basse i hans hemma, hörde att vi ses i morgon.

 

Tilly hon trodde att hon skulle sno med sej Värdefulla bollen. Kunde hon glömma, jag överlistade henne och tog den. Har gömt den så jag vet precis var jag ska hämta den i morgon.

 

Om jag har skitiga ben och tassar? Absolut inte lerfärgat är faktiskt allra senaste mode i hundvärlden. Men det var en usel färg. Jag sov djupt i nån timme, vaknade, mina ben och tassar var vita igen och matte sopade upp en hög med fin sand från golvet. Hörde historier om stackars kompisar som hamnat i tortyrkammare för att duschas. Måste ta ett snack i morgon om hur man undviker sånt.

När det belv dags för eftermiddagsrunda så hämtade jag Jenna. Mycket trevligt, hade en del att prata om. Jag berättade om vad som hänt på hundträffen och en del annat. Gick en sväng men den var tämligen händelselös.

Om en stund ska jag hämta henne för en kvällskiss.


 

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Wilma Border collie - Torsdag 25 april 18:01

Skulle hämta Basse inför skogsrundan.   Titta! Premiär för i år att åka nedanför skidbacken. Det finns en del snö kvar i backen om vi skulle drabbas av akuta behov av rull i konstsnö. Basse var mycket nöjd eftersom han befann sej på vanliga li...

Av Wilma Border collie - Onsdag 24 april 18:07

Hämtade Basse efter morgonrutinerna. Idag såg matte skillnad på bilnyckel och bajspåsar, får vara glad för det lilla.   Så var liftarsäsongen inledd. Basse var på vägen vid sin vanliga liftarplats och blev så glad när taxi anlände.   Skulle...

Av Wilma Border collie - Tisdag 23 april 18:05

Tur att jag och matte var ensamma när jag gick ut på min morgonrunda. Satte mej, la en hög. Matte skulle plocka upp den. Jo visst, hon stod som ett fån och stirrade på bilnyckeln!! Det är viss skillnad på den och nummer två påsar. Alltså denna förv...

Av Wilma Border collie - Måndag 22 april 17:58

Isande kallt är det fortfarande. Skulle hämta Basse så skulle vi hitta på nåt. Blev rörigt. Basse blev väldigt upprörd över något och drog, tog tid att få tag på honom, för detta något skulle minsann skällas ut och det mycket och länge. Samtidigt...

Av Wilma Border collie - Söndag 21 april 17:56

Bara att inse, någon har stulit våren. Lika kallt idag och dessutom blåser det runt isbjörnar och pingviner. Efter att ha klarat av mina morgonrutiner så var det efter några veckors väntan dags att åka.   Jaha, där borta på gräset ligger Bas...

Presentation

Fråga mig

5 besvarade frågor

Omröstning

Nu har jag bloggat i 1 år. Tycker ni att jag ska fortsätta?
 Ja fortsätt
 Nej tråkiga byracka du skulle aldrig börjat
 Gör som du vill, jag tänker inte läsa här igen

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 31
<<< Mars 2020 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Gästbok


Ovido - Quiz & Flashcards