wilmablogghund

Direktlänk till inlägg 16 februari 2020

Vi blev i alla fall några hundar

Av Wilma Border collie - 16 februari 2020 17:49

Söndag och dags för ett gäng kompisar igen. Väntade som vanligt i alldeles för många evigheter innan det var dags.

 

Så idag var jag på plats i tid så att Basse skulle slippa vänta på mej. Men jag ser minsann nån som inte är Basse.

 

Hittade Mikko coh titta vad han har i munnen! Men det löste jag ganska snabbt så den blev min. Mikko skulle tyvärr inte vara med och ha skoj idag för hans matte skulle fixa tråk. De var bara och lämnade ett par saker till våran lekplats.

  

Mikkomatte hade satt upp pinnar så vi kan gå slalom . Jag provade några gånger, superenkelt och det ger godis. Fast de flesta bilderna blev skit tyvärr. Hörde nåt om att snart ska nog våra andra lekgrejer tas fram eftersom det inte blev nån vinter.

 

Tjoho Basse har kommit! Han hade varit och hälsat på en sväng på gamla Ossydagiset. Nu ska vi ha skoj.

 

Basse fick prova det där med att gå slalom. Jag visade och han fattade snabbt hur han skulle göra. Men enligt honom var matte alldeles för långsam med belöningen.

 

Ägnade en massa tid åt vår vanliga lek. Jaga den som har Värdefulla bollen. Blev mycket jakt innan jag som vanligt vann den.

 

Så om jag nu ligger här och vaktar den så kommer inte Basse att hitta den. För övrigt började vi tro att det bara skulle bli vi två. Det försökte regna och började blåsa en hel del.

 

Äsch, jag reste på mej för att göra nåt och då var minsann Basse framme. Nu bestämde han sej för att försöka gräva ner bollen. Han lyckades inte, jag hann sno den.

 

Vi blir inte ensamma!!!! För Tryfflan och Winnie kom, perfekt med sällskap.

 

Så kom den Dansk svenska gårdshunden som inte varit på ganska länge. Mycket trevligt blev en hel del lek tillsammans med honom.

 

Så Luna och Tilly hade också fått ut sina människor. Vi hade en massa skoj bäst att passa på medan det går att vistas ute.

 

Så här såg det ut när Tilly kom. Mottagningskommitén är beredd. Slutade med ett rejält flockspring.

 

GunGun kom också. Vi såg att Lunamatte stoppade handen i fickan och då är det bäst att hålla sej framme. Kan vara nåt gott på gång.. Vi hade tur och fick godis, behövde faktiskt mer energi.

 

Sen var det dags att ha kol på Winnie och Tryfflanmatte, men det var inget godis att hämta där inte. Bara nån påse för en nummer två hög.

 

Var en del mingel också och intressanta diskussioner. Det är ju en hel vecka till nästa gång så det är bäst att passa på.

 

Basse han visade allt han kan, allt för att komma över nåt att äta. Såg att han lyckades få mer godis.

 

Basse och Luna höll på med en massa brottningsmatcher som vanligt. Tror de flesta blev oavgjorda.

 

Om Luna är skitig? Nä absolut inte, det är en synvilla, vi blir aldrig smutsiga när vi har skoj. Fast det heter att skitiga hundar är lyckliga hundar eftersom vi haft en massa skoj lekar.

 

Nä nu tror jag fakstiskt att jag vill hem. Det har börjar regna mer och risken för svåra skador är överhängande. Människorna delade för en gångs skull åsikt med oss hundar så vi skulle sluta för idag.

 

Men då kom Mezzo och Primo förbi, de var ute och rastade sin matte. Trevligt så vi belv kvar en stund och pratade med dom. Men så började det ösa ner så då var det dags att åka hem.

Hemma så såg jag över mina regnskador som inte blivit så farliga, sov medan det regnade massor.

Gick ut på eftermiddagsrunda, regnade inte men i stället blåste det massor. Var bara jag ute i ovädret så det blev en tråkrunda.

Nu blåser det ännu mer, men jag ska bara ut för en sista kvällskiss om ett par timmar.

I morgon ska jag och Basse hitta på nåt skoj tillsammans. Får se vad det blir för nåt.

 

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Wilma Border collie - Torsdag 25 april 18:01

Skulle hämta Basse inför skogsrundan.   Titta! Premiär för i år att åka nedanför skidbacken. Det finns en del snö kvar i backen om vi skulle drabbas av akuta behov av rull i konstsnö. Basse var mycket nöjd eftersom han befann sej på vanliga li...

Av Wilma Border collie - Onsdag 24 april 18:07

Hämtade Basse efter morgonrutinerna. Idag såg matte skillnad på bilnyckel och bajspåsar, får vara glad för det lilla.   Så var liftarsäsongen inledd. Basse var på vägen vid sin vanliga liftarplats och blev så glad när taxi anlände.   Skulle...

Av Wilma Border collie - Tisdag 23 april 18:05

Tur att jag och matte var ensamma när jag gick ut på min morgonrunda. Satte mej, la en hög. Matte skulle plocka upp den. Jo visst, hon stod som ett fån och stirrade på bilnyckeln!! Det är viss skillnad på den och nummer två påsar. Alltså denna förv...

Av Wilma Border collie - Måndag 22 april 17:58

Isande kallt är det fortfarande. Skulle hämta Basse så skulle vi hitta på nåt. Blev rörigt. Basse blev väldigt upprörd över något och drog, tog tid att få tag på honom, för detta något skulle minsann skällas ut och det mycket och länge. Samtidigt...

Av Wilma Border collie - Söndag 21 april 17:56

Bara att inse, någon har stulit våren. Lika kallt idag och dessutom blåser det runt isbjörnar och pingviner. Efter att ha klarat av mina morgonrutiner så var det efter några veckors väntan dags att åka.   Jaha, där borta på gräset ligger Bas...

Presentation

Fråga mig

5 besvarade frågor

Omröstning

Nu har jag bloggat i 1 år. Tycker ni att jag ska fortsätta?
 Ja fortsätt
 Nej tråkiga byracka du skulle aldrig börjat
 Gör som du vill, jag tänker inte läsa här igen

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29
<<< Februari 2020 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Gästbok


Ovido - Quiz & Flashcards